Kaizou Choujin Shubibinman Zero: Νέο SNES game!

Hot
Μάνος Γρυπάρης

Μάνος Γρυπάρης  

Κάντε subscribe να περάσουμε το GameWorld. ➜ http://Youtube.com/ManosGryparis
 
0.0 ()
4
Kaizou Choujin Shubibinman Zero: Νέο SNES game!

Kaizou Choujin Shubibinman Zero: Νέο SNES game!

27 χρόνια μετά την αρχική κυκλοφορία της κονσόλας.

Το SuperNES κυκλοφόρησε το 1990 και παρότι πέρασαν 27 χρόνια απ' την κυκλοφορία του και 20 χρόνια από την διακοπή παραγωγής του, ένα νέο video game ετοιμάζεται να κυκλοφορήσει για την κονσόλα στην Ιαπωνία, άρα κατ' επέκταση για το Super Famicom (όπως ονομάζεται η Ιαπωνική έκδοση της κονσόλας).

Θα ονομάζεται Kaizou Choujin Shubibinman Zero και είναι scrolling Beat 'Em Up. Δεν αποτελεί ακριβώς ολοκαίνουργιο παιχνίδι, με την έννοια του ότι είχε κυκλοφορήσει για το περιφερειακό Satellaview το 1997. Το Satellaview ήταν το modem που είχε κυκλοφορήσει για το Super Famicom και που γνωρίσατε στο Game Maniacs, στο επεισόδιο με τον Άγγελο Μακρή. Σας επέτρεπε να συνδεθείτε και να κατεβάσετε ψηφιακά games, περιοδικά κ.α. κάτι πρωτοποριακό για την εποχή εκείνη, την στιγμή που αυτό το προνόμιο το είχαν μέχρι τότε μόνο οι PC/Amiga/Mac gamers με τις BBS.

Πλέον θα μπορείτε να αγοράσετε το παιχνίδι και ως ξεχωριστό retail αντίτυπο. Το cartridge κυκλοφόρησε στα καταστήματα για να τιμήσει την επέτειο 20 ετών από την κυκλοφορία του παιχνιδιού. Κάποια άλλα games που κατεβάζατε με το Satellaview και δεν είναι διαθέσιμα σε retail αντίτυπα είναι το Radical Dreamers (Text Adventure) και το BS Zelda, μία remixed εκδοχή του αρχικού Zelda με βελτιωμένα γραφικά αλλά και voice acting! Απλά ζηλεύουμε όσους τα έχουν κατεβασμένα, διότι σήμερα δεν υπάρχουν καν servers για το Satellaview, μιας και σταμάτησαν το 2000.

Το Kaizou Choujin Shubibinman Zero θα κυκλοφορήσει για το SuperNES τον Ιούνιο στην Ιαπωνία και θα κοστίζει 57 ευρώ. Λογικά θα το βρείτε στο Ebay. 

Διαβάστε περισσότερα για το φημολογούμενο SNES Mini. Συζητήστε για το SNES σε αυτό το forum topic.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification