Press Start: Τι σας άρεσε και τι σας απογοήτευσε στην Gamescom 2017;

Hot
Γιώργος Λόλας
Γιώργος Λόλας

Γιώργος Λόλας  

Press Start: Η στήλη των αναγνωστών μαζί σας κάθε Δευτέρα. Ελάτε να συζητήσουμε μαζί ενδιαφέροντα θέματα που αφορούν τα video games.
 
0.0 ()
1
Press Start: Τι σας άρεσε και τι σας απογοήτευσε στην Gamescom 2017;

Press Start: Τι σας άρεσε και τι σας απογοήτευσε στην Gamescom 2017;

Νέα games, ίδια τρέιλερ.

Η μεγαλύτερη ευρωπαϊκή έκθεση για video games (και δεύτερη μεγαλύτερη παγκοσμίως μετά το Asia Game Show), έκλεισε τις πόρτες της αφήνοντάς μου μια γλυκόπικρη γεύση. Ας ξεκινήσω από αυτό που με χάλασε περισσότερο. Η πλειοψηφία των εταιρειών παρουσίασαν τα ίδια τρέιλερ που είχαν δείξει στην E3 2017, προσθέτοντας απλά λίγα επιπλέον δευτερόλεπτα από νέα πλάνα. Δεν μπήκαν δηλαδή καν στον κόπο να δημιουργήσουν νέα τρέιλερ για τα games τους, δείχνοντας ότι δίνουν περισσότερη βάση στην E3, παρά στην Gamescom, η οποία φέτος αρκέστηκε στα... αποφάγια.

Βέβαια, έχουμε συνηθίσει σε αυτή την τακτική από την πλευρά των developers τα τελευταία χρόνια, φέτος όμως ήταν παραπάνω από ορατό ότι τα... έδωσαν όλα στην E3. Τρανταχτό παράδειγμα η Microsoft, η οποία απογοήτευσε με την παρουσίασή της, ενώ το ίδιο ισχύει και για τις EA, Ubisoft και Nintendo. Στα games που ξεχώρισαν κατά την δική μου άποψη, είδαμε τα Industries of Titan, Secret of Mana remake, BioMutant, Inmates, Anno 1800, Fear Effect Reinvented (ένα όνειρό μου έγινε πραγματικότητα!), Age of Empires IV, Bad North, Fe, Far: Lone Sails και το Jurassic World Evolution. Από άποψη νέων games, είχαμε αρκετές ενδιαφέρουσες ανακοινώσεις, η γενική παρουσία των εταιρειών ανάπτυξης όμως ήταν κατά την γνώμη μου απογοητευτική.

Εσάς τις σας άρεσε και τι σας απογοήτευσε στην Gamescom 2017; Γράψτε μας τα σχόλιά σας στο κάτω μέρος του άρθρου.

Μόνιμες στήλες προηγούμενης εβδομάδας:
Δευτέρα: Press Start - Τι ανυπομονείτε να δείτε στην Gamescom 2017; (Γιώργος Λόλας)
Παρασκευή: Console Wars - Η αποτυχία του PS Vita (Γιάννης Σιδηρόπουλος)

Community Blogs προηγούμενης εβδομάδας:
21/8/17: The Shadow of Shadwen (Παναγιώτης Τσιάτσος - Professor_Severus_Snape)
22/8/17: You’re my driver… Undercover (Παναγιώτης Τσιάτσος - Professor_Severus_Snape)

Γράψτε το δικό σας blog και πάρτε μέρος στον μηνιαίο διαγωνισμό του GameWorld

User Reviews προηγούμενης εβδομάδας:
Γράψτε το δικό σας user review και πάρτε μέρος στον μηνιαίο διαγωνισμό του GameWorld

Διαβάστε τα προηγούμενα άρθρα της στήλης Press Start. Μπορείτε να προτείνετε τα επόμενα θέματα που θα θέλατε να έχει η στήλη στο σχετικό forum topic.

Καλή εβδομάδα σε όλους!

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Comments  

#1 +1 Serebrian (Level 23) 28/08/2017 11:37
Δύο πράγματα με ξένισαν πάρα πολύ. Αρχικά η ΕΑ δεν έδειξε Anthem και περάσαμε όλη την ώρα με σκυλιά και γατιά και ενώ είχα χρόνια να δω κάποια παρουσίαση της Nintendo έκατσα από περιέργεια και απογοητεύτηκα πλήρως από το πόσο κακοφτιαγμένη ήταν όλη η παρουσίαση. Μηδενικό hype. Από games δεν περίμενα και πολλά καθώς γενικώς είμαι αρκετά επιλεκτικός με το τι παίζω αλλά θα μπορούσαν να υπάρξουν και περισσότερα καινούρια
#2 Lyricaldemon (Level 22) 28/08/2017 12:44
Μόνο και μόνο που είδα το Secret of mana remake,δάκρυσα απο συγκίνηση...Επί σης τρομερό φαίνεται το BIomutant!
#3 +1 ashbringer (Level 25) 29/08/2017 09:02
Η φωτογραφία της Χριστιάνας με τον Maul Cosplay ως Witcher 3 πιστεύω ήταν ότι καλύτερο! H Gamescom 2017 ήταν απογοητευτική στο σύνολό της.
Notification