Twin Mirror

Hot
Twin Mirror

Twin Mirror

Νέο τρέιλερ στο PC Gaming Show. [UPDATE]

[Αρχική δημοσίευση: 8/6/18] Η Bandai Namco ανακοίνωσε το Twin Mirror.

Το τρίτο από τα πέντε games που παρουσιάζει η Sony πριν την E3 2018 είναι το Twin Mirror που αναπτύσσεται από την Dontnod Entertainment, την εταιρεία που κρύβεται πίσω από την δημιουργία του Life is Strange. Στο τρέιλερ βλέπουμε ένα πολύ σκοτεινό και αιματηρό setting γεμάτο μυστήριο.

Σύμφωνα με αυτό, βλέπουμε πως ο κόσμος του παιχνιδιού έχει να κάνει με διάφορα παιχνίδια του μυαλού, ενώ αναγράφεται το 2019 στο τέλος του ως περίοδος κυκλοφορίας. Δεν δόθηκαν περαιτέρω λεπτομέρειες για την ιστορία του παιχνιδιού ή το είδος του, ωστόσο περιμένουμε περισσότερα στην ερχόμενη E3.

[UPDATE: 9/6/18 - Λεπτομέρειες για το storyline] Η Bandai Namco αποκάλυψε περισσότερες πληροφορίες για το Twin Mirror.

Πρόκειται στην ουσία για ένα ψυχολογικό θρίλερ που όπως γνωρίζαμε αναπτύσσεται από την Dontnod Entertainment που μας έφερε τα Life is Strange και το πολύ πρόσφατο Vampyr. Σύμφωνα με δηλώσεις του διευθύνοντος συμβούλου της εταιρείας, Oskar Guilber: “Το Twin Mirror είναι ένα video game που βασίζεται στις έννοιες της δυαδικότητας, της λύτρωσης και της αυτό-αποδοχής, ώστε να προσφέρει ένα πολύ συναισθηματικό ταξίδι. Ενώ παρατηρούσαμε τις έρευνες του πρωταγωνιστή εντός του παιχνιδιού, ξαφνικά βρήκαμε τους εαυτούς μας να ψάχνουν το πόσο μακριά μπορούν να φτάσουν τα όρια ενός αφηγηματικού Adventure στον πραγματικό κόσμο. Όταν όλα αποφασίστηκαν, όλα τα στοιχεία έδειχναν πως το Twin Mirror θα είναι ένα εντυπωσιακό συναισθηματικό ταξίδι. Πλέον ανυπομονούμε να δούμε πως οι παίκτες θα αντιδράσουν στην εξερεύνηση που θα βιώσουν μέσα στο παιχνίδι”.

Όσον αφορά το storyline, οι παίκτες θα ελέγχουν τον Sam, έναν 33χρονο δημοσιογράφο ο οποίος υπέφερε από μία πολύ σκληρή αποχώρηση  που προσπαθεί να αντιμετωπίσει, επιστρέφοντας σπίτι για να θάψει έναν παλιό του φίλο. Καθώς ο Σαμ ξυπνάει ένα πρωί στην αίθουσα του μοτέλ με ένα αιματηρό πουκάμισο και καμία ανάμνηση του τι συνέβη την περασμένη νύχτα, ξεκινά μια συναρπαστική έρευνα για να βρει την αλήθεια, με το μυαλό του ως το μόνο όπλο του. Το Twin Mirror προσφέρει τη δυνατότητα να βουτήξετε στις οδυνηρές αναμνήσεις του Sam για να διαμορφώσετε προσωπικά και με μοναδικό τρόπο την εξερεύνηση μέσω μίας σειράς επιλογών, που φέρνουν τον παίκτη ένα βήμα πιο κοντά στην ανακάλυψη τόσο της αλήθειας όσο και της θέσης τους στον κόσμο”.

Σε δηλώσεις για το παιχνίδι προχώρησε και ο Eric Hartness, αντιπρόεδρος marketing στην Bandai Namco: “Τώρα, περισσότερο από ποτέ, οι παίκτες αναζητούν αφηγηματικά ταξίδια που όχι μόνο προωθούν την ιστορία σε μια συγκεκριμένη κατεύθυνση αλλά και τους αναγκάζουν να πάρουν δύσκολες ηθικές αποφάσεις που επηρεάζουν το αποτέλεσμα με πραγματικούς, δραματικούς τρόπους”.

[UPDATE 2: 13/7/18 - Developer diary με τον διευθύνων σύμβουλο της Dontnod] Η Dontnod Entertainment έδωσε στη δημοσιότητα ένα developer diary στο οποίο ο διευθύνων σύμβουλός της Oskar Guilbert αναφέρεται στις επιλογές που θα μπορείτε να κάνετε, οι οποίες θα αλλάζουν την έκβαση της ιστορίας.

Δείτε το σχετικό βίντεο:

Σύμφωνα με τον ίδιο, το Twin Mirror θα λειτουργεί ως ένα βιβλίο, πρωταγωνιστής του οποίου είστε εσείς. Κάθε σας επιλογή, κάθε αλληλεπίδραση με το περιβάλλον και οι συναντήσεις σας με τους χαρακτήρες, καθώς και οι επιλογές σας στους διαλόγους, θα επηρεάζουν την ιστορία του παιχνιδιού, ενώ θα υπάρχουν πολλαπλοί τερματισμοί. Ταυτόχρονα, γίνεται λόγος για το διερευνητικό κομμάτι του gameplay, μέσα από το οποίο θα μπορέσετε να ανακαλύψετε κρυμμένες πτυχές του σεναρίου και του κόσμου του Twin Mirror, μέσα σε ένα συναισθηματικό ταξίδι που έχει επιρροές τόσο από τα Life is Strange, όσο και από τα Heavy Rain, Deadly Premonition, Silent Hill και The Evil Within.

[UPDATE 3: 23/8/18 - Gamescom τρέιλερ] Οι Bandai Namco και Dontnod Entertainment δημοσίευσαν ένα νέο τρέιλερ για το Twin Mirror στην φετινή Gamescom. Στο βίντεο διακρίνεται ο πρωταγωνιστής Sam να μιλάει για την εξερεύνηση του μυαλού του, με μια οντότητα μέσα από τις σκέψεις του να του απαντά.

Δείτε το βίντεο:

[UPDATE 4: 8/9/18 - Developer diary] Οι Bandai Namco και Dontnod Entertainment έδωσαν στη δημοσιότητα ένα developer diary, το οποίο αναλύει την ιστορία του Twin Mirror.

Δείτε το παρακάτω, στο οποίο εξηγούνται στοιχεία της ιστορίας και αλληλεπιδράσης χαρακτήρων:

[UPDATE 5: 30/10/18 - Gameplay trailer] Δείτε το gameplay trailer που παρουσίασε η Bandai Namco στην Paris Games Week.

[UPDATE 6: 15/6/20 - Νέο τρέιλερ στο PC Gaming Show] Στα πλαίσια του PC Gaming Show, η Dontnot παρουσίασε ένα νέο τρέιλερ του Twin Mirror, το οποίο μας δείχνει αποσπάσματα από τα cinematics.

Το Twin Mirror αναμένεται να κυκλοφορήσει για PC, PS4 και Xbox One.

Διαβάστε όλα τα reviews του Life is Strange και συζητήστε για το Twin Mirror στο σχετικό forum topic.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Score
0 User Score
(0 vote )
User Reviews 0
Genre:
Developer:
Publisher:
Διάθεση:
Players:
Release Date:
Χρήστες που το θέλουν.
Κανένας
Χρήστες που το έχουν.
Κανένας
Χρήστες που το είχαν.
Κανένας
Χρήστες που το έχουν στα αγαπημένα
Κανένας
RELATED GAMES
Κανένα
VIDEOS
Notification