Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Keyword

BioWare: Γενική Συζήτηση

20 Sep 2012 01:38 - 02 May 2022 21:43 #112384 by Νικολής Ασημάκης
Σε αυτό το forum topic θα συζητάμε για την BioWare.

Είδαμε ότι αυτές τις μέρες, δύο ηγετικά στελέχη, οι Ray Muzyka και Greg Zeschuk αποχώρησαν.

Γιατί κάτι μου λέει πως η ΕΑ ευθύνεται γι'αυτό. Όχι ότι τους έδιωξαν, αλλά πίεση κλπ. Η εταιρία έχει σχεδόν πεθάνει για μένα, εκτός αν ξαναβγάλει κάτι αξιόλογο. Πάντως ελπίζω να ξανασχοληθούν με τα games οι εν λόγω τύποι (όχι πως θα έλεγε κανείς όταν έφευγε "γεια σας, την κάνω, πάω σε άλλη εταιρία")

Please Log in or Create an account to join the conversation.

01 Feb 2017 14:38 #193339 by Παναγιώτης Πολυδεύκης
Νέο video game από την BioWare - Κυκλοφορία πριν από τον Απρίλιο του ‘18

Η μυστικοπάθεια γύρω από το νέο IP της BioWare φαίνεται ότι θα λήξει σύντομα μιας και αποκαλύφθηκε ότι το νέο project θα έχει κυκλοφορήσει μέχρι το τέλος του πρώτου τριμήνου του ’18. Ο εκτελεστικός διευθυντής της EA, Andrew Wilson, ανέφερε ακόμα ότι το νέο IP θα είναι ένα Action Adventure κι όχι ένα RPG, genre πάνω στο οποίο εξειδικεύεται η BioWare. Όπως και να έχει περιμένουμε περισσότερες πληροφορίες κι επίσημες ανακοινώσεις μετά την κυκλοφορία του Mass Effect: Andromeda.

Διαβάστε όλα τα νέα για το νέο project στη σχετική είδηση.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

23 May 2017 02:01 #198781 by Angel
Νέο Dragon Age με τον Σεναριογράφο του Sunless Sea [img]http://http://www.gameworld.gr/media/reviews/photos/original/8d/74/a8/Alexis-Kennedy-58-1495485912.jpg[/img]

Η BioWare δουλεύει για ένα νέο Dragon Age, συγγραφέας του οποίου θα είναι ο Alexis Kennedy, συνδημιουργός του indie game Sunless Sea, ο οποίος έφυγε από την εταιρεία ανάπτυξης Failbetter Games, την οποία μάλιστα ίδρυσε ο ίδιος. Φυσικά αυτό θα αποτελέσει το μεγαλύτερο βήμα στην καριέρα του.

Ο Alexis Kennedy ζει στη Μεγάλη Βρετανία και θα συνεργαστεί με την BioWare online (σ.σ. δεν θα μετακομίσει στον Καναδά), συνεπώς συγκαταλέγεται...στους τυχερούς. Το μέρος της πλοκής που θα δούμε στο σενάριο "δεν έχει εμφανιστεί αρκετά μέχρι σήμερα στην ιστορία του Dragon Age" δήλωσε ο Kennedy χαρακτηριστικά.

The sword of destiny has two edges. You are one of them.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

19 Jul 2017 09:22 - 21 Jul 2017 01:45 #202351 by Παναγιώτης Πολυδεύκης
Ο σκηνοθέτης της σειράς Mass Effect επιστρέφει στην BioWare



Ο Casey Hudson, director των Star Wars: Knights of the Old Republic και της τριλογίας Mass Effect, επιστρέφει στην BioWare μετά από τρία χρόνια. Είχε φύγει αρχικά στις 7 Αυγούστου 2014.

Πολλές φορές η αποχώρηση ενός εργαζόμενου συνδυάζεται με την δυσαρέσκεια. Ωστόσο, υπάρχουν ορισμένες περιπτώσεις όπου ισχύει το αντίθετο, καθώς υπάρχει κι ένα συναισθηματικό δέσιμο στελεχών με εταιρείες. Στην περίπτωσή μας, ο Hudson θα αντικαταστήσει τον Aaron Flynn, πρώην General Manager της εταιρείας, ο οποίος θα αποχωρήσει. Μέχρι πρότινος εργαζόταν στην Microsoft. Εδώ που τα λέμε οι fans της σειράς Mass Effect έχουν μια λατρεία προς τον Hudson, στον οποίο η BioWare χρωστάει πολλά όσον αφορά την επιτυχία της σειράς Mass Effect.

Αυτές τις ημέρες ο Aaron Flynn θα δείξει στον Hudson τα καθήκοντά του στην εταιρεία και μετά θα αποχωρήσει στα τέλη Ιουλίου. "Όλα αυτά τα χρόνια δούλευα σε διάφορες τεχνολογίες, αλλά τώρα είμαι ενθουσιασμένος που θα μπορέσω να γυρίσω στην BioWare, την εταιρεία ανάπτυξης που αισθάνομαι σαν το σπίτι μου" δήλωσε ο Hudson, ο οποίος εργαζόταν περί τα 15 χρόνια στην εταιρεία.

Η BioWare είχε "παγώσει" την σειρά Mass Effect αλλά με την επιστροφή του Hudson τα πάντα μπορούν να αλλάξουν.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

02 Aug 2017 14:20 #203350 by Πιέρρος Φουστέρης
Συγχώνευση BioWare Montreal και EA Motive



Η BioWare Montreal, η εταιρεία πίσω από το φετινό Mass Effect Andromeda, θα συγχωνευθεί με την EA Motive. Και οι δύο εταιρείες ανήκουν στην EA, ενώ αρκετά μέλη του προσωπικού της BioWare Montreal έχουν ήδη μεταφερθεί στην Motive. Αυτό το γεγονός συνέβη μετά την απόφαση της εταιρείας να ανασταλεί η ανάπτυξη της σειράς Mass Effect και να μην υπάρξει άμεσα ένα sequel στο Andromeda.

Ένας αντιπρόσωπος της EA δήλωσε: "Οι ομάδες της EA Worldwide Studios είναι ταλαντούχες και τώρα περισσότερο από ποτέ θα προσπαθήσουμε για την συνεργασία μεταξύ των εταιριών σε βασικά projects. Πολλά από αυτά αναπτύσσονται στο Montreal, οπότε θα συγχωνεύσουμε τις BioWare Montreal και Motive. Αυτή η διαδικασία έχει ήδη ξεκινήσει και υπάρχουν πολλοί συναρπαστικοί ρόλοι και ευκαιρίες για όλους στην ομάδα".

Η Motive δούλευε αυτό το διάστημα στο single player κομμάτι του Star Wars Battlefront 2 καθώς και στο δικό της Action Adventure Star Wars, το οποίο δεν έχει αποκαλυφθεί ακόμα. Η εταιρεία ιδρύθηκε το 2015 από την Jade Raymond, γνωστή για το πρώτο Assassin's Creed.

Η BioWare Montreal ιδρύθηκε το 2009 και μεγάλωσε από υποστηρικτική ομάδα του Mass Effect 2, όπου δημιούργησε τις αποστολές στους Uncharted Worlds, στην ομάδα που δημιούργησε το multiplayer του Mass Effect 3. Μετέπειτα, η εταιρεία ανέλαβε πλήρως το Mass Effect Andromeda ενώ η βασική εταιρεία της BioWare, η Edmonton, δούλεψε στο επερχόμενο Anthem. Το Andromeda έδειξε πως υπήρχαν μερικοί τριγμοί στις σχέσεις των Montreal και Edmonton, καθώς ήταν κατώτερο των προσδοκιών.

Αυτή η συγχώνευση πρακτικά σημαίνει πως δεν θα δούμε σύντομα άλλο Mass Effect. Η εταιρεία Austin της BioWare δουλεύει ακόμα στο Star Wars: The Old Republic ενώ η Edmonton θα τελειώσει το Anthem για να κυκλοφορήσει την επόμενη χρονιά, καθώς και θα ξεκινήσει την ανάπτυξη του επόμενου Dragon Age.

"Once you've accepted your flaws, no one can use them against you."
"Never forget what you are, the rest of the world will not. Wear it like armor and it can never be used to hurt you."
"Death is so final, whereas life is full of possibilities."
"Most men would rather deny a hard truth than face it."
- Tyrion Lannister

Please Log in or Create an account to join the conversation.

12 Aug 2017 23:31 #203788 by Angel
H Bioware Εχει Ετοιμα τα Σενάρια για τα Επόμενα Dragon Age


H Bioware δηλώνει πως έχει έτοιμα τα σενάρια για τα επόμενα δυο games της σειράς Dragon Age.

Μπορεί η Bioware να είναι πλήρως απασχολημένη με την ανάπτυξη του επερχόμενου Anthem, όμως από ότι φαίνεται η εταιρεία δεν έχει ξεχάσει τη σειρά Dragon Age με τα σενάρια για τους δύο επόμενους τίτλους της σειράς να είναι έτοιμα. Σύμφωνα όμως με τον Mike Laidlaw της Bioware δεν υπάρχει μέχρι στιγμής ένα προγραμματισμένο τέλος για τη σειρά Dragon Age. Δείτε το σχετικό tweet .

Δεν υπάρχει ακόμη κάποια επίσημη ανακοίνωση για το Dragon Age 4 (η ονομασία πιθανότατα δε θα είναι αυτή) , γνωρίζουμε όμως πως μια ομάδα της Bioware αναπτύσσει τον επόμενο τίτλο της σειράς εδώ και λίγο καιρό. Παρόλα αυτά δεν είναι καθόλου απίθανο οι μέχρι στιγμής ιδέες της Bioware να αλλάξουν και η πλοκή να διαφοροποιηθεί από αυτό που μέχρι τώρα θεωρείται σίγουρο.

The sword of destiny has two edges. You are one of them.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

25 Aug 2017 20:41 #204346 by Πιέρρος Φουστέρης
Η σειρά Mass Effect θα επιστρέψει



Ο Patrick Soderlund, εκτελεστικός αντιπρόεδρος της Electronic Arts, δήλωσε σήμερα ότι η σειρά Mass Effect πιθανότατα θα επιστρέψει με τον κατάλληλο τρόπο.Ο Patrick Soderlund, εκτελεστικός αντιπρόεδρος της Electronic Arts, δήλωσε σήμερα ότι η σειρά Mass Effect πιθανότατα θα επιστρέψει με τον κατάλληλο τρόπο.

Συγκεκριμένα ο Soderlund δήλωσε: "Ακούω κόσμο να λέει ότι δεν θα φτιάξουμε ένα ακόμη Mass Effect. Δεν βρίσκω τον λόγο να μην ξανακάνουμε Mass Effect. Γιατί όχι; Έχει ένα φανταστικό σύμπαν, είναι μια αγαπητή σειρά, έχει ένα μεγάλο fanbase και αποτελεί παιχνίδι που έχει δώσει πολλά στην EA και την BioWare. Απλά θα πρέπει να προσέξουμε πως όταν επαναφέρουμε την σειρά τότε θα πρέπει να γίνει με έναν σύγχρονο τρόπο και σε μια συναρπαστική τοποθεσία. Αυτή είναι η δουλειά μου αλλά και του Casey Hudson, της BioWare και της ομάδας των developers που δουλεύουν στο Mass Effect".

Όπως είχαμε αναφέρει τις προάλλες, μετά την επιστροφή του Casey Hudson, ήταν λογικό η σειρά Mass Effect να επανέλθει στο προσκήνιο, από τον άνθρωπο που αποτέλεσε στυλοβάτη της.

"Once you've accepted your flaws, no one can use them against you."
"Never forget what you are, the rest of the world will not. Wear it like armor and it can never be used to hurt you."
"Death is so final, whereas life is full of possibilities."
"Most men would rather deny a hard truth than face it."
- Tyrion Lannister

Please Log in or Create an account to join the conversation.

09 Nov 2017 13:31 #208237 by Angel
Η BioWare γιορτάζει τα 10 χρόνια Mass Effect


Η δημοφιλής sci-fi RPG σειρά Mass Effect έκλεισε 10 χρόνια παρουσίας και η BioWare γιορτάζει το γεγονός μέσω ενός βίντεο.

Στο παρακάτω βίντεο διάρκειας περίπου οκτώ λεπτών, οι developers της BioWare κάνουν μια ιστορική αναδρομή στα Mass Effect, ενώ οι voice actors των Shepard και Ryder μιλάνε για την εμπειρία τους και για την επίπτωση που αυτή είχε τόσο στην προσωπικότητά τους, όσο και στην καριέρα τους. Στο τέλος του βίντεο, η BioWare σημειώνει ότι το μέλλον των Mass Effect είναι λαμπρό, δείχνοντας ότι η ίδια θέλει να συνεχίσει την RPG σειρά, παρόλο που το Mass Effect: Andromeda έλαβε χαμηλότερες από το αναμενόμενο βαθμολογίες και κακά σχόλια από τους fans. Θυμίζουμε ότι και η Electronic Arts είχε αναφερθεί στην επιστροφή της σειράς Mass Effect.


The sword of destiny has two edges. You are one of them.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

20 Nov 2017 02:10 #208539 by Angel
Αφιέρωμα στο Mass Effect


Ο Μάνος γράφει ένα αφιέρωμα για μια απο τις πιο αγαπημένες σειρές μας.Φυσικά μιλάμε για την σειρά Mass Effect. Ρίχτε μια ματιά στο αφιέρωμα.

The sword of destiny has two edges. You are one of them.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

10 Mar 2018 19:10 #213329 by Παναγιώτης Πολυδεύκης
Ο συγγραφέας των Mass Effect και Anthem αποχωρεί από την BioWare


Ο Drew Karpyshyn, αποχωρεί για δεύτερη φορά από την BioWare αφήνοντας στη μέση την δουλειά του γύρω από το Anthem.

Έγινε γνωστός για την δουλειά του ως συγγραφέας στο Mass Effect 2, ωστόσο είχε αποχωρήσει ξανά από την BioWare λίγο πριν την κυκλοφορία του Mass Effect 3. Το γεγονός το ότι επέστρεψε για να βοηθήσει στην ανάπτυξη του Anthem φαίνεται πως δεν τον απέτρεψε από το να ξαναφύγει.

Μέσω της προσωπικής του σελίδας αποκάλυψε πως φεύγει ξανά από την BioWare καθώς επιθυμεί “να εργαστεί σε νέα projects, συμπεριλαμβανομένων γραφικών νουβελών επιστημονικής φαντασίας και πιο ελεύθερη gaming εργασία”.

Δεν υπάρχει ξεκάθαρο πόρισμα για το μέλλον του Anthem και τις αλλαγές που θα υποστεί ύστερα από την αποχώρησή του, ωστόσο γνωρίζουμε πως η κυκλοφορία του θα καθυστερήσει για το 2019.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Notification