Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Keyword

Sine Mora EX

01 Aug 2017 23:05 - 02 Aug 2017 14:28 #203318 by Μάνος Γρυπάρης


Το Sine Mora είναι ένα Arcade Shoot 'Em Up το οποίο κυκλοφόρησε για PC, Xbox 360, PS3 και PS Vita, ενώ πλέον έρχεται η σειρά των PS4 και Xbox One για να το χαρούν στις 8 Αυγούστου. Το ανέπτυξαν οι Digital Reality και Grasshopper Manufacture.

Ως Arcade Shoot 'Em Up περιλαμβάνει 3D γραφικά και 2D gameplay με...βροχή από σφαίρες. Οι εκδόσεις για PS4 και Xbox One θα κοστίζουν 20 ευρώ έκαστη ενώ για έναν περίεργο λόγο στο Nintendo Switch το κόστος θα είναι 30 ευρώ, σύμφωνα με τις μέχρι τώρα πληροφορίες.



Το παιχνίδι περιλαμβάνει cutscenes, μεγάλη ποικιλία από περιβάλλοντα και boss fights. Τα όπλα σας δέχονται upgrades, ενώ υπάρχει και secondary όπλο περιορισμένης χρήσης, με στόχο συχνά την μαζική εξόντωση εχθρών. Επίσης, όσο περισσότερα συνεχόμενα kills έχετε, τόσο υψηλότερο σκορ θα πετύχετε. Υπάρχουν τέσσερα επίπεδα δυσκολίας και τα modes Story, Arcade, Score Attack και Boss Training.

Ιδιαιτερότητα του Sine Mora είναι ότι δεν χρησιμοποιεί τον παραδοσιακό μηχανισμό health, αλλά το στοιχείο του χρόνου. Κάθε level δίνει έναν συγκεκριμένο χρόνο, ο οποίος μετράει αντίστροφα. Όσο δέχεστε σφαίρες, τόσο ο χρόνος μειώνεται ταχύτερα, ενώ εξοντώνοντας εχθρούς καθυστερείτε τον χρόνο. Υπάρχουν επίσης power-ups για καλύτερα όπλα, ασπίδες και επιπλέον χρόνο.

File Attachment:
File Attachment:
File Attachment:


"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)
Attachments:

Please Log in or Create an account to join the conversation.

01 Aug 2017 23:52 - 01 Aug 2017 23:53 #203324 by Dimitris Fokas
Replied by Dimitris Fokas on topic Sine Mora EX
Είναι από τα καλύτερα γραφικά σε τέτοιου είδους παιχνιδιού που έχω δει !!

Please Log in or Create an account to join the conversation.

27 Aug 2017 19:30 #204449 by Γιάννης Μοσχονάς

Το Sine Mora EX αποτελεί εξαιρετική αναβάθμιση του πρωτότυπου και είναι ειδικά φτιαγμένο για να ενθουσιάσει τους οπαδούς των Shoot ‘Em Up. Ο άνετος χειρισμός, ο μεγάλος αριθμός αντιπάλων που μπορείτε να μετατρέψετε σε παλιοσίδερα και τα εντυπωσιακά boss fights δικαιολογούν απόλυτα τα 20€ του κόστους του.

Διαθέτει δε εξαιρετικά γραφικά και animations, υψηλό frame rate και ποιοτικό soundtrack ώστε να μην χρειάζεται να κλείνετε τα αυτιά σας μετά από μια ώρα παιχνιδιού όπως συμβαίνει σε άλλους τίτλους. Είναι ικανό να μαγέψει ακόμα και αμύητους στο είδος με το καθαρόαιμο gameplay του. Ρίξτε μια ματιά στο ακόλουθο βίντεο για να αποφασίσετε μόνοι σας:

Please Log in or Create an account to join the conversation.

29 Aug 2017 18:46 - 29 Aug 2017 18:47 #204532 by Πιέρρος Φουστέρης
Sine Mora EX review!



Το review του νέου Shoot ‘Em Up των Digital Reality και Grasshopper Manufacture έφτασε και ο Γιάννης σας περιγράφει ό,τι χρειάζεται να ξέρετε γι' αυτό! Διαβάστε το review και πείτε μας τις απόψεις σας!

"Once you've accepted your flaws, no one can use them against you."
"Never forget what you are, the rest of the world will not. Wear it like armor and it can never be used to hurt you."
"Death is so final, whereas life is full of possibilities."
"Most men would rather deny a hard truth than face it."
- Tyrion Lannister

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Notification