Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Keyword

Montecrypto: The Bitcoin Enigma

16 Feb 2018 15:30 - 16 Feb 2018 19:00 #212579 by Γιάννης Σιδηρόπουλος
Montecrypto: Τερματίστε το πρώτοι και κερδίστε ένα bitcoin αξίας 7860 ευρώ


Μόνο ένας θα κερδίσει το μεγάλο έπαθλο.

Ένα νέο μυστηριώδες video game στο Steam υπόσχεται αμοιβή ενός bitcoin αξίας 9800 δολαρίων (περίπου 7860 ευρώ) σε όποιον το τερματίσει πρώτος.

Το νέο αυτό παιχνίδι περιέχει 24 puzzles τα οποία και καλείστε να λύσετε είτε μόνοι σας είτε παίζοντας με άλλους. Σε αυτό μπορείτε να αφήσετε ενδείξεις πίσω σας για τους άλλους παίκτες που είτε θα τους βοηθήσουν να πλησιάσουν σε εσάς, είτε θα τους μπερδέψουν εντελώς και θα τους οδηγήσουν σε αδιέξοδο.

Ονομάζεται Montecrypto: The Bitcoin Enigma, και αποτελεί ένα Puzzle game δημιουργία της Gem Rose Collective. Πρόκειται για μια σειρά από puzzles μέσα σε ένα λαβύρινθο. Ο πρώτο παίκτης που θα οδηγηθεί στην λύση του παιχνιδιού θα λάβει ένα bitcoin ως έπαθλο και ύστερα από αυτό το παιχνίδι θα τελειώσει.
Η Gem Rose ανέφερε για το παιχνίδι: “Προσπαθούμε να κρατήσουμε τις ταυτότητες μας κρυφές προς το παρόν. Αλλά μπορούμε να πούμε ότι είμαστε μια ομάδα από developers και πως είχαμε μια τρελή ιδέα για ένα video game. Ως μεγάλοι fans του κυνηγιού θησαυρών εμπνευστήκαμε από διάφορους γρίφους, όπως αυτός της la chorette d’or (χρυσής κουκουβάγιας), ενός αγάλματος που θάφτηκε το 1993 και κανείς δεν κατάφερε ποτέ να βρει, ενώ ζυγίζει 15 κιλά φτιαγμένο από χρυσό και ασήμι”.

To Montecrypto: The Bitcoin Enigma θα κυκλοφορήσει στις 20 Φεβρουαρίου για PC μέσω Steam στην τιμή των 2 ευρώ για όσους θέλουν να συμμετέχουν στο κυνήγι του Bitcoin.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Notification