Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Keyword

H1Z1

01 Mar 2018 17:50 #213010 by Παναγιώτης Πολυδεύκης
Το H1Z1 κυκλοφόρησε και επίσημα


Μετά από τρία χρόνια σε Early Access, η Daybreak Games κυκλοφόρησε και επίσημα το H1Z1.

Η επίσημη έκδοση έφερε πολλές αλλαγές, με την πιο σημαντική να είναι ένα καινούργιο mode το Auto Royale, που είναι ένα είδος Battle Royale αλλά μόνο με αυτοκίνητα. Κάθε ματς αποτελείται από 30 ομάδες των τεσσάρων παικτών, που οδηγάνε σε όλο τον χάρτη με σκοπό να είναι οι τελευταίοι που θα μείνουν ζωντανοί. Για να κερδίσουν οι παίκτες πρέπει να παίρνουν τα καλύτερα όπλα για να σκοτώσουν τις αντίπαλες ομάδες, όπως το καινούργιο LMG, που υπάρχει αποκλειστικά σε αυτό το mode.

Επίσης υπάρχουν και πολλά power-ups και συγκεκριμένα αμυντικά όπως repair kits, αποφυγής όπως turbo boosts και επιθετικά όπως οι νάρκες. Τέλος υπάρχουν δύο ειδών αυτοκίνητα, το γρήγορο και όχι τόσο ανθεκτικό sedan και το αργό αλλά πολύ δυνατό Armored Recon Vehicle.

Όλες οι αλλαγές που έγιναν με την κυκλοφορία της πλήρης έκδοσης βρίσκονται στο επίσημο site του H1Z1.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

09 Mar 2018 20:17 - 09 Mar 2018 20:18 #213291 by Πιέρρος Φουστέρης
H1Z1 preview



Με αφορμή την επίσημη κυκλοφορία του H1Z1 (μετά από παραπάνω από 3 χρόνια), ρίξτε μία ματιά στο preview του GameWorld.gr για το παιχνίδι! Επίσης, αν δεν το είδατε ήδη, τότε μάθετε πως έγινε free-to-play από χθες και μπορείτε να το παίξετε μέσω Steam! Όσοι το κατεβάσετε και παίξετε την επίσημη έκδοση, αφήστε σχόλια με τις εντυπώσεις και, αν είχατε παίξει την Early Access, κάντε τις συγκρίσεις σας!

"Once you've accepted your flaws, no one can use them against you."
"Never forget what you are, the rest of the world will not. Wear it like armor and it can never be used to hurt you."
"Death is so final, whereas life is full of possibilities."
"Most men would rather deny a hard truth than face it."
- Tyrion Lannister

Please Log in or Create an account to join the conversation.

10 Mar 2018 10:34 #213316 by Παναγιώτης Πολυδεύκης
Tο H1Z1 Battle Royale γίνεται free-to-play


Το H1Z1 Battle Royale γίνεται free-to-play, με στόχο να χτυπήσει το επίσης free-to-play Fortnite και το PlayerUnknown's Battlegrounds.

Μόλις μερικές εβδομάδες αφότου έφυγε από την early access, το H1Z1 έκανε update προσθέτοντας το Auto Royale mode. Όσοι πλήρωσαν για το παιχνίδι θα λάβουν το H1Z1 Appreciation Pack" με 3 skins, 10 Victory Crates και 10.000 skulls για να τα ξοδέψουν όπως επιθυμούν. Η Daybreak Game Company θα αποκτήσει έτσι πολύ περισσότερους παίκτες, από τους οποίους ευελπιστεί να έχει κέρδος από τα skins που θα αγοράσουν.

Το H1Z1 Battle Royale mode θα γίνει διαθέσιμο δωρεάν στο Steam από σήμερα στις 20:00.

Η πρώτη σεζόν του Pro League στο H1Z1 θα έχει 15 ομάδες και θα διεξαχθεί στο Las Vegas μέσα στον Απρίλιο.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

01 Apr 2018 14:58 #213890 by Γιάννης Σιδηρόπουλος
Έχω αναλάβει το review του H1Z1. Ο πρόγονος όλων των σημερινών Battle Royales έχει την φάση του και μπορεί να στηρίξει κάλλιστα παρέες ατόμων που αρέσκονται σε αυτό το genre. Από κει και πέρα έχει τα θεματάκια του όσον αφορά τις απαιτήσεις και τα γραφικά του, καθώς ήθελαν λίγη δουλίτσα πριν βγει από το Early Access! Σύντομα θα σας παρουσιάσω το αναλυτικό review στο οποίο θα αναλύσω όλα τα υπέρ και τα κατά!

Please Log in or Create an account to join the conversation.

02 Apr 2018 20:48 #213920 by Γιάννης Σιδηρόπουλος
Όπως αναφέρω και στο σχετικό review το H1Z1 είναι ένα Battle Royale που προσπαθεί να παντρέψει το στυλ του PUBG και την δωρεάν διάθεση του Fortnite, ωστόσο αποτυγχάνει να διακριθεί λόγω των πολλών προβλημάτων του.

Η Daybreak Game Company δεν ήταν έτοιμη να το κυκλοφορήσει, ωστόσο θεώρησε πως το hype γύρω από τα Battle Royales, αλλά και στροφή του σε free-to-play θα ήταν αρκετά για να κλέψουν λίγο από το κοινό των δύο προαναφερθέντων , πράγμα που ωστόσο δεν έγινε. Σε κάθε τομέα του έχει σημαντικά ελαττώματα, σε σημείο που ούτε και η ύπαρξή του στο Steam Early Access δεν θα δικαιολογούταν, πόσο μάλλομ που κυκλοφόρησε επίσημα μετά από τρία χρόνια παραμονής σε αυτό.

Αν παίξετε σαν squad με την παρέα σας δεν αποκλείεται να διασκεδάσετε, γούστα είναι αυτά, ωστόσο είναι σαφέστατα κατώτερο από τα υπόλοιπα games που προσπαθεί να ανταγωνιστεί.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

05 Apr 2018 13:06 #214365 by Αργυρώ Σουμπάκα
Νομίζω πως αφού δεν έχει φτάσει το επίπεδο των άλλων Battle Royale ως τώρα δε θα μπορέσει να το κάνει ποτέ, ειδικά όσο αυξάνονται τα games του είδους. Σίγουρα αρέσει σε κάποιους αλλά αντικειμενικά υστερεί.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

28 May 2018 22:18 #215183 by Τάσος Κωνσταντινίδης
1.5 εκατομμύριο παίκτες στο πρώτο 24ωρο της open beta στο PS4

Η open beta του H1Z1 στο PS4 σημείωσε τεράστια επιτυχία κατά το πρώτο 24ωρο της κυκλοφορίας της, δηλαδή την Τρίτη, 22 Μαϊου.

Συγκεκριμένα, το free-to-play Battle Royale Shooter της Daybreak Games κατέβηκε 1.5 εκατομμύριο φορές στην κονσόλα της Sony σε αυτό το διάστημα. Ωστόσο, εξακολουθούν να υπάρχουν ορισμένα τεχνικά προβλήματα, με παίκτες να αναφέρουν αποτυχημένες προσπάθειες σύνδεσης, αστάθεια των servers, τεράστια loadings και αδυναμία συναλλαγών για διακοσμητικά αντικείμενα.

Σε κάθε περίπτωση, το ενδιαφέρον του κοινού ενδέχεται να αναζωπυρώσει την ενασχόληση της αμερικανικής εταιρείας ανάπτυξης με το H1Z1, καθότι πρόσφατα φερόταν έτοιμη να εγκαταλείψει την υποστήριξή του και να αφοσιωθεί σε άλλα games. Επίσης, αποτελεί ευκαιρία για το είδος του Battle Royale να ανθίσει περαιτέρω, μετά την εκκωφαντική επιτυχία των Fortnite και PlayerUnknown's Battlegrounds (PUBG).

Please Log in or Create an account to join the conversation.

08 Dec 2018 15:19 #220811 by Giorgos Tsolaridis
Replied by Giorgos Tsolaridis on topic H1Z1
Απολύσεις στην εταιρεία ανάπτυξης του H1Z1
Νέο κύμα απολύσεων.


Μειώνεται ακόμα περισσότερο το προσωπικό της Daybreak Games.

Σε δηλώσεις της στο Gamasutra, η εταιρεία ανάπτυξης του H1Z1 αποκάλυψε: “Αλλάζουμε την δομή της εταιρείας ώστε να σιγουρέψουμε πως ο καθένας θα βρίσκεται στην κατάλληλη θέση και θα συνεχίσουμε να πετυχαίνουμε τα επόμενα χρόνια. Αυτή η προσπάθεια μας ανάγκασε να προβούμε σε αλλαγές με τον οργανισμό μας και κάνουμε ό,τι μπορούμε για να υποστηρίξουμε όσους επηρεάστηκαν σε αυτή την δύσκολη, για αυτούς, περίοδο. Στοχεύουμε στο να παραμείνουμε αποτελεσματικοί και συγκεντρωμένοι στην υποστήριξη των ήδη κυκλοφορημένων games μας αλλά και στην ανάπτυξη μελλοντικών τίτλων”.

Πρόκειται για τον δεύτερο γύρο απολύσεων που υπέστησαν άτομα της εταιρείας εντός του 2018, αφού το πρώτο περιστατικό έλαβε χώρα τον περασμένο Απρίλιο. Τότε περίπου 70 άτομα είχαν χάσει την θέση τους σε αυτή, ενώ δεν υπάρχουν πληροφορίες για το πόσοι έχασαν την δουλειά τους σε αυτό το δεύτερο κύμα απολύσεων. Το στενάχωρο της υπόθεσης είναι πως λίγο πριν τα Χριστούγεννα ορισμένοι άνθρωποι θα βρεθούν χωρίς δουλειά.

I don't need to get a life. I'm a gamer, I have lots of lifes.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

07 Mar 2019 21:34 #223883 by Μάνος Γρυπάρης
Replied by Μάνος Γρυπάρης on topic H1Z1
Θυμάστε το Third-Person Survival H1Z1; Ε λοιπόν μιας και δεν έκανε επιτυχία, η DayBreak που είχε αναλάβει χρέη developer και publisher έδωσε τα "κλειδιά" του project στην εταιρεία ανάπτυξης NantG, η οποία αρχικά βρήκε ένα Battle Royale mode και πλέον αποφάσισε το παιχνίδι να είναι...αποκλειστικά Battle Royale!

Το H1Z1 θα μπει στον "σωρό" των Battle Royale clones, αφού αρχικά άλλαξε όνομα σε Z1 Battle Royale, ενώ παράλληλα εμφανισιακά μοιάζει πάρα πολύ στο PlayerUnknown's Battlegrounds! Θα μπορούσαμε να τα χαρακτηρίσουμε και ως δίδυμα αδερφάκια.

Όλα αυτά με αφορμή την έναρξη της τρίτης σεζόν, της οποίας μπορείτε να δείτε το τρέιλερ παρακάτω:


File Attachment:
File Attachment:
File Attachment:


"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)

Please Log in or Create an account to join the conversation.

10 Apr 2019 08:36 #224597 by Ελένη Παρούτογλου
Η NantG Mobile εγκαταλείπει την ανάπτυξη

H εταιρεία ανάπτυξης NantG Mobile ανακοίνωσε ότι εγκαταλείπει το πρόσφατα μετονομασμένο Z1 Battle Royale και το επιστρέφει στην Daybreak Games.

Το studio δεν επιβεβαίωσε αν η αλλαγή κατεύθυνσης οδήγησε σε απολύσεις, όπως αναφέρει το Massively Overpowered, αλλά δήλωσε ότι, "θα επικεντρωθεί στην βασική αποστολή της ανάπτυξης mobile games από εδώ και στο εξής," και έχει "έχει εστιάσει την προσοχή της ομάδας σε αυτό το όραμα."

"Παρά την αποφασιστικότητα και τη αφοσίωση της ομάδας να επαναφέρει το player base του Z1 Battle Royale με το τελευταίο Season 3 launch update, σύντομα συνειδητοποιήσαμε ότι ο δρόμος είναι ακόμη στρωμένος με πολλές προκλήσεις που μας αποτρέπουν από μία μακροπρόθεσμη επιτυχία, περιλαμβανόμενης της σύγχυσης που προκλήθηκε απ’ το ότι η NantG Mobile και η Daybreak διαχειρίζονταν το ίδιο παιχνίδι υπό δύο διαφορετικά brands," ανακοίνωσε η NantG Mobile στο Steam.

H εταιρεία ανάπτυξης δήλωσε ότι η Daybreak είναι να δεσμευμένη να κρατήσει ζωντανούς τους servers του Z1 Battle Royale και να συνεχίσει την ανάπτυξή του, ενώ επιβεβαίωσε ότι η δύο εταιρείες συνεργάζονται για να διασφαλιστεί μια ομαλή μετάβαση.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Notification