Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Keyword

Cities: Skylines

29 Sep 2015 04:34 - 08 Feb 2018 01:22 #169237 by Κωνσταντίνος Γεωργιάδης
Το Cities: Skylines είναι ο Σκανδιναβικός απόγονος του γνωστού SimCity, καθώς πρόκειται για ένα παιχνίδι που προέκυψε απο την συνεργασία της Φινλανδικής Colossal Order με την Σουηδική Paradox Interactive. Έπειτα απο την παταγώδη αποτυχία της EA να εκδόσει ένα αξιοπρεπές sequel του γνωστού τίτλου SimCity το 2013, οι Σκανδιναβοί developers άρπαξαν την ευκαιρία και δημιούργησαν έναν εξομοιωτή πόλης αντάξιο των προσδοκιών των φίλων του συγκεκριμένου genre. Το Cities Skylines απέσπασε υψηλές κριτικές απο ειδικούς και κοινό και ταυτόχρονα σημείωσε πωλήσεις άνω του 1 εκατομμυρίου αντιτύπων. Διατίθεται σε PC (Windows, Mac OS, Linux) και Xbox One.

Cities: Skylines review
Attachments:

Please Log in or Create an account to join the conversation.

12 Mar 2017 17:20 #195074 by Angel
Replied by Angel on topic Cities: Skylines
Δωρεάν DLC

Η Colossal Order, developer του Cities: Skylines, ανακοίνωσε πως θα κυκλοφορήσει νέο δωρεάν DLC. Λόγος,τα 3.5 εκατομμύρια αντίτυπα που πούλησε το γνωστό simulator μέσα σε δύο χρόνια κυκλοφορίας.To Pearls from the East DLC θα φέρει στο παιχνίδι νέα κτήρια Κινέζικης αισθητικής. Συγκεκριμένα τα νέα κτήρια θα είναι τα: Panda Zoo, Chinese Temple και Shanghai Pearl Tower. Μέχρι στιγμής δεν έχουμε ακριβή ημερομηνία κυκλοφορίας του δωρεάν DLC αλλά σύντομα θα διατεθεί για όλους τους παίκτες.

The sword of destiny has two edges. You are one of them.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

22 Jun 2017 00:03 - 23 Jun 2017 22:40 #200316 by Angel
Replied by Angel on topic Cities: Skylines
Κυκλοφορία στο PS4


Η εταιρεία ανάπτυξης Colossal Order και ο publisher Paradox Interactive ανακοίνωσαν ότι το επιτυχημένο τους City Build/Management θα κυκλοφορήσει και για το PS4 στις 15 Αυγούστου.

Το Cities: Skylines κυκλοφόρησε το 2015 για PC και Mac και μέσα σε έναν μόνο μήνα είχε καταφέρει να ξεπεράσει το ένα εκατομμύριο σε πωλήσεις, ενώ έως αυτή την στιγμή, έχει ήδη ξεπεράσει τα 3.5 εκατομμύρια. Φέτος τον Απρίλιο διατέθηκε για το Xbox One, οπότε ήταν σειρά του PS4 να υποδεχθεί το δημοφιλές City Builder. Η έκδοση για την κονσόλα της Sony, θα περιλαμβάνει και το After Dark expansion, όπως ισχύει για την αντίστοιχη έκδοση της κονσόλας της Microsoft. Δεν έχει γίνει γνωστό πότε θα κυκλοφορήσουν τα υπόλοιπα expansions, μεταξύ των οποίων συναντάμε τα Mass Transit, Snowfall και Natural Disasters.

Ακολουθεί βίντεο για την σχετική ανακοίνωση.

The sword of destiny has two edges. You are one of them.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

25 Aug 2017 20:38 #204345 by Πιέρρος Φουστέρης
Cities: Skylines: Green Cities expansion



Οι Colossal Order και Paradox Interactive (εταιρεία ανάπτυξης και publisher αντίστοιχα) ανακοίνωσαν ένα νέο expansion για το Cities: Skylines.

Πρόκειται για το Green Cities, το οποίο θα προσθέσει πάνω από 350 νέα assets στο βασικό πακέτο, μέσα στα οποία συναντάμε φιλικά προς το περιβάλλον κτήρια, βιολογικά καταστήματα, ηλεκτρικά αυτοκίνητα και νέες υπηρεσίες που θα σας βοηθήσουν να χτίσετε μια “πράσινη” πόλη, μειώνοντας την μόλυνση του περιβάλλοντος. Ταυτόχρονα, περιλαμβάνει νέα scenarios, νέες επιλογές πολιτικής για να ακολουθήσετε, ένα νέο μνημείο και leveled-up specializations.



Το Green Cities expansion θα κυκλοφορήσει μέσα στο 2017 για PC (Windows/Linux) και Mac και θα κοστίζει 13 ευρώ. Δεν έχει γίνει γνωστό πότε θα διατεθεί για τα PS4 και Xbox One.

"Once you've accepted your flaws, no one can use them against you."
"Never forget what you are, the rest of the world will not. Wear it like armor and it can never be used to hurt you."
"Death is so final, whereas life is full of possibilities."
"Most men would rather deny a hard truth than face it."
- Tyrion Lannister

Please Log in or Create an account to join the conversation.

08 Feb 2018 13:38 #212315 by Παναγιώτης Πολυδεύκης
Δωρεάν το Cities: Skylines για ένα τετραήμερο


Το Cities: Skylines διατίθεται δωρεάν για τέσσερις ημέρες στο Steam.

Κάντε κλικ εδώ για να το κατεβάσετε.

Η προσφορά ισχύει από τώρα και για όλο το τετραήμερο, μέχρι και το βράδυ της Κυριακής στις 23:00. Αν σκοπεύετε να αγοράσετε το παιχνίδι σε αυτό το χρονικό διάστημα τότε θα το αποκτήσετε για 7 ευρώ, με έκπτωση 75%. Η ίδια έκπτωση ισχύει και για τα DLC του.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

12 Mar 2019 09:14 #223987 by Ελένη Παρούτογλου
Το Cities: Skylines πούλησε 6 εκατομμύρια αντίτυπα

Χτίστηκαν 40 εκατομμύρια πόλεις.

Οι gamers που ονειρεύονται τις ιδανικές πόλεις με την δικιά τους υπογραφή είναι πολλοί τελικά καθώς η Paradox ανακοίνωσε πως το Cities: Skylines έχει πουλήσει έξι εκατομμύρια αντίτυπα.

Το City Building Simulator κλείνει τέσσερα χρόνια, ενώ οι παίκτες του έχουν χτίσει 39,733,045 πόλεις με πληθυσμό...2,185,317,000,000 κατοίκους (2,185 δις). Ο πληθυσμός της Γης θυμίζουμε ότι είναι 7.53 δις. δηλαδή ο πληθυσμός του Cities Skylines είναι 290 φορές μεγαλύτερος από αυτόν του πλανήτη που ζούμε.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

22 Mar 2019 20:48 #224268 by Ελένη Παρούτογλου
Δωρεάν περίοδος για το Cities: Skylines

Μέσω του Steam.

Το Cities: Skylines διατίθεται δωρεάν αυτό το Σαββατοκύριακο μέσω του Steam.

Κάντε κλικ εδώ για να το κατεβάσετε.

Η προσφορά ισχύει από τώρα και λήγει την Δευτέρα 25 Μαρτίου. Αν σκοπεύετε να αγοράσετε το παιχνίδι σε αυτό το χρονικό διάστημα θα το βρείτε με 75% έκπτωση. Θα βρείτε επίσης όλα τα DLC του παιχνιδιού με 50% έκπτωση, με εξαίρεση τα Industrial και Synthetic Radio τα οποία έχουν μόλις 20% έκπτωση.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

10 Nov 2019 16:54 #228354 by Giorgos Tsolaridis
Replied by Giorgos Tsolaridis on topic Cities: Skylines
Δωρεάν περίοδος για το Cities: Skylines
Νέα δωρεάν περίοδος.


Από σήμερα και μέχρι και το Σαββατοκύριακο, μπορείτε να παίξετε δωρεάν το Cities Skylines σε PC και Xbox One. Για το PS4 η δωρεάν περίοδος θα ξεκινήσει 8/11.

Κατεβάστε το παιχνίδι από το Steam, το Xbox Live και το PSN. Επίσης, η προσφορά θα διακοπεί κάπου μέσα στην Δευτέρα (ενδεχομένως προς το απόγευμα ή και πιο μετά) λόγω της διαφοράς ώρας με την Αμερική.

I don't need to get a life. I'm a gamer, I have lots of lifes.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

20 May 2020 21:09 #234522 by Sotiris Greece
Replied by Sotiris Greece on topic Cities: Skylines
Από αύριο ξεκινάει giveaway στο 4ο dlc του παιχνιδιού με την ονομασία Green Cities. Η προσφορά αυτή θα ισχύει μέχρι 28/5 για PS4 και Xbox One.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

17 Dec 2020 22:25 #242649 by Αλεξάνδρα Αντασκαλίτσιι


Το δωρεάν video game της εβδομάδας από το Epic Games Store μόλις ανακοινώθηκε και είναι το Simulation της Σουηδικής εταιρείας ανάπτυξης, Paradox Interactive, που ονομάζεται "Cities: Skylines". To video game αυτό είναι ο διάδοχος του Sim City, και ένα από τα καλύτερα games οικοδόμησης πόλεων.

Δείτε το επίσημο trailer:

Το παιχνίδι αυτό έχει έναν τεράστιο αριθμό DLC που μπορεί να προσθέσει κανείς, με αποτέλεσμα να μην γίνεται να το βαρεθείτε. Η Σουηδική εταιρεία ανάπτυξής του έχει κυκλοφορήσει συνολικά 22 DLC για αυτό. Επιπλέον, υπάρχουν χιλιάδες mods που μπορεί να βρει κανείς για αυτό το παιχνίδι, πράγμα που εξηγεί το γιατί συνεχίζει να βρίσκεται στην επικαιρότητα.

Κατεβάστε το δωρεάν από το Epic Games Store, μέχρι αύριο στις 18:00.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Notification