Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Λέξη-Κλειδί

Dragon Age 4

Περισσότερα
28/06/2017 12:17 #200609 από Shikabane_Hime7
Shikabane_Hime7 δημιούργησε το θέμα: Dragon Age 4


Ο Creative Director του Dragon Age, Mike Laidlaw, φαίνεται πως επιβεβαίωσε οτι ένα νέο Dragon Age είναι υπό ανάπτυξη. Μιλώντας στο The 1099 podcast, το ενδιαφέρον κομμάτι εμφανίζεται περίπου μετά τα 57 λεπτά, όπου ο παρουσιαστής ρωτάει τον Laidlaw για ένα άλλο franchise της Bioware, το Jade Empire.

Φαίνεται πως η Bioware είχε σχέδια για ένα Jade Empire 2, αλλά αναγκάστηκαν να τα αφήσουν στην άκρη για να δουλέψουν στη σειρά Dragon Age. "Είχαμε σίγουρα σχέδια για ένα Dragon Age 2, για το οποίο δεν μπορώ να μιλήσω, αλλά υπήρχε. Το Jade Empire 2 ήταν υπό συζήτηση και πιστεύω πως είναι ακόμα πιθανό να συμβεί κάποια στιγμή".

Ωστόσο, συνεχίζει λέγοντας πως το επίκεντρο της προσοχής της Bioware τώρα είναι η σειρά Dragon Age και το μεγαλύτερο μέρος της ομάδας που εργάστηκε στο Jade Empire ασχολείται με αυτήν. Αποκαλύπτει ότι ίσως υπάρχει ένα Dragon Age υπό ανάπτυξη. "Δεν είναι μυστικό ότι ετοιμάζουμε κάτι με το Dragon Age. Δεν μπορώ να μιλήσω για τι ακριβώς αλλά σίγουρα ασχολούμαστε με κάτι".
Συνημμένα:

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Περισσότερα
13/10/2017 18:21 #206744 από Shikabane_Hime7
Shikabane_Hime7 απάντησε στο θέμα: Dragon Age 4
Ο Mike Laidlaw της Bioware αποχωρεί από την εταιρεία έπειτα από 14 χρόνια

Ο Mike Laidlaw της Bioware αποχωρεί από την εταιρεία έπειτα από 14 χρόνια έχοντας εργαστεί στα Jade Empire, Mass Effect και κυρίως στη σειρά Dragon Age.

Όλα τα καλά κάποτε τελειώνουν, έτσι και για τον Mike Laidlaw η πορεία του στην Bioware έλαβε τέλος. Είχε εργαστεί στην ανάπτυξη αρκετών τίτλων της εταιρείας αλλά η συνεισφορά του ήταν πιο σημαντική στη σειρά Dragon Age όπου αποτέλεσε και τον creative director. Με ένα post στο twitter αποχαιρέτησε τόσο τους συναδέλφους του, όσο και τους fans που τον συνόδεψαν όλα αυτά τα χρόνια.
Όσον αφορά το μέλλον της σειράς Dragon Age o ίδιος δήλωσε αισιόδοξος πως το μέλλον της βρίσκεται σε καλά χέρια, ενώ δεν έδωσε και λεπτομέρειες για πιθανά μελλοντικά του σχέδια. Αρκέστηκε μόνο στο να πει πως θα χρησιμοποιήσει το χρόνο του, ώστε να επανασυνδεθεί με όλους τους υπέροχους κόσμους και παιχνίδια που έφτιαξαν οι συνάδελφοί του. Ακόμη θα ξεκινήσει streams στο Twitch και θα αρχίσει να επικοινωνεί περισσότερο με τους fans των games στων οποίων τη διαδικασία ανάπτυξης συμμετείχε μέσω Twitter. Tον Mike Laidlaw αποχαιρέτησαν μέσω tweet και οι συνάδελφοί του Michael Gamble και Mark Darrah.

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Περισσότερα
20/10/2017 13:21 #207037 από Serebrian
Serebrian απάντησε στο θέμα: Dragon Age 4
* στρατιωτικός χαιρετισμός * Καλή συνέχεια σε ότι και αν κάνει, ήταν φοβερός στο Dragon Age και βοήθησε να δημιουργηθεί ένα από τα καλύτερα νεότερα franchise. Με εξαίρεση το 2 βέβαια :P

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Χρόνος δημιουργίας σελίδας: 0.535 δευτερόλεπτα