Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Keyword
×
Forum update (21 Dec 2017)

Είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε ότι πραγματοποιήθηκε αναβάθμιση στην εμφάνιση του Forum.

Πλέον τα χρώματα όπως θα παρατηρήσετε είναι πολύ πιο ξεκούραστα, για να μπορούμε να περνάμε περισσότερο χρόνο στο αγαπημένο μας μέρος.

Σας ευχόμαστε καλές συζητήσεις!

Dragon Age 4

More
28 Jun 2017 12:17 #200609 by Shikabane_Hime7
Shikabane_Hime7 created the topic: Dragon Age 4


Ο Creative Director του Dragon Age, Mike Laidlaw, φαίνεται πως επιβεβαίωσε οτι ένα νέο Dragon Age είναι υπό ανάπτυξη. Μιλώντας στο The 1099 podcast, το ενδιαφέρον κομμάτι εμφανίζεται περίπου μετά τα 57 λεπτά, όπου ο παρουσιαστής ρωτάει τον Laidlaw για ένα άλλο franchise της Bioware, το Jade Empire.

Φαίνεται πως η Bioware είχε σχέδια για ένα Jade Empire 2, αλλά αναγκάστηκαν να τα αφήσουν στην άκρη για να δουλέψουν στη σειρά Dragon Age. "Είχαμε σίγουρα σχέδια για ένα Dragon Age 2, για το οποίο δεν μπορώ να μιλήσω, αλλά υπήρχε. Το Jade Empire 2 ήταν υπό συζήτηση και πιστεύω πως είναι ακόμα πιθανό να συμβεί κάποια στιγμή".

Ωστόσο, συνεχίζει λέγοντας πως το επίκεντρο της προσοχής της Bioware τώρα είναι η σειρά Dragon Age και το μεγαλύτερο μέρος της ομάδας που εργάστηκε στο Jade Empire ασχολείται με αυτήν. Αποκαλύπτει ότι ίσως υπάρχει ένα Dragon Age υπό ανάπτυξη. "Δεν είναι μυστικό ότι ετοιμάζουμε κάτι με το Dragon Age. Δεν μπορώ να μιλήσω για τι ακριβώς αλλά σίγουρα ασχολούμαστε με κάτι".
Attachments:

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
13 Oct 2017 18:21 #206744 by Shikabane_Hime7
Shikabane_Hime7 replied the topic: Dragon Age 4
Ο Mike Laidlaw της Bioware αποχωρεί από την εταιρεία έπειτα από 14 χρόνια

Ο Mike Laidlaw της Bioware αποχωρεί από την εταιρεία έπειτα από 14 χρόνια έχοντας εργαστεί στα Jade Empire, Mass Effect και κυρίως στη σειρά Dragon Age.

Όλα τα καλά κάποτε τελειώνουν, έτσι και για τον Mike Laidlaw η πορεία του στην Bioware έλαβε τέλος. Είχε εργαστεί στην ανάπτυξη αρκετών τίτλων της εταιρείας αλλά η συνεισφορά του ήταν πιο σημαντική στη σειρά Dragon Age όπου αποτέλεσε και τον creative director. Με ένα post στο twitter αποχαιρέτησε τόσο τους συναδέλφους του, όσο και τους fans που τον συνόδεψαν όλα αυτά τα χρόνια.
Όσον αφορά το μέλλον της σειράς Dragon Age o ίδιος δήλωσε αισιόδοξος πως το μέλλον της βρίσκεται σε καλά χέρια, ενώ δεν έδωσε και λεπτομέρειες για πιθανά μελλοντικά του σχέδια. Αρκέστηκε μόνο στο να πει πως θα χρησιμοποιήσει το χρόνο του, ώστε να επανασυνδεθεί με όλους τους υπέροχους κόσμους και παιχνίδια που έφτιαξαν οι συνάδελφοί του. Ακόμη θα ξεκινήσει streams στο Twitch και θα αρχίσει να επικοινωνεί περισσότερο με τους fans των games στων οποίων τη διαδικασία ανάπτυξης συμμετείχε μέσω Twitter. Tον Mike Laidlaw αποχαιρέτησαν μέσω tweet και οι συνάδελφοί του Michael Gamble και Mark Darrah.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
20 Oct 2017 13:21 #207037 by Serebrian
Serebrian replied the topic: Dragon Age 4
* στρατιωτικός χαιρετισμός * Καλή συνέχεια σε ότι και αν κάνει, ήταν φοβερός στο Dragon Age και βοήθησε να δημιουργηθεί ένα από τα καλύτερα νεότερα franchise. Με εξαίρεση το 2 βέβαια :P
The following user(s) said Thank You: Shikabane_Hime7

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
26 Jan 2018 09:53 #211834 by Shikabane_Hime7
Shikabane_Hime7 replied the topic: Dragon Age 4
Νέο Dragon Age σε ανάπτυξη

Ο επικεφαλής παραγωγής του Dragon Age, Mark Darrah, δήλωσε στο Twitter account του ότι η BioWare ετοιμάζει ένα νέο Dragon Age, κάτι που είναι ήδη γνωστό

Ο ίδιος δήλωσε ότι είναι επικεφαλής παραγωγός τόσο στο Anthem όσο και στο Dragon Age. Το πρώτο δεν αναμένεται μέσα στο 2018, συνεπώς αν κυκλοφορήσει το 2019, μάλλον θα πρέπει να αναμένουμε το Dragon Age σε κάποιο από τα επόμενα χρόνια.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Time to create page: 0.624 seconds