Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Keyword

Gundam Versus

03 Jul 2017 12:44 #200889 by Γιάννης Σιδηρόπουλος



Το επόμενο κεφάλαιο της σειράς Gundam θα έρθει τελικά και στην Ευρώπη και είναι πιο ανανεωμένο από ποτέ. Το παρακάτω trailer δείχνει ευθύς εξαρχής την πρόοδο του παιχνιδιού ιδίως με τα νέα features που περιέχει ως fighting game.
Attachments:

Please Log in or Create an account to join the conversation.

25 Sep 2017 22:48 #206023 by Παναγιώτης Πολυδεύκης
Νέο άγαλμα Gundam στην Ιαπωνία


Νέο άγαλμα Gundam στην Ιαπωνία με ύψος 20 μέτρα.

Η αγάπη των Ιαπώνων για τo mecha ως είδος είναι γνωστή και κατά καιρούς έχουμε δει αρκετές αξιόλογες anime σειρές που πραγματεύονταν την οδήγηση γιγάντιων ρομπότ. Κυριότερος εκπρόσωπος του είδους είναι αναμφίβολα η σειρά Gundam που ξεκίνησε από το 1979 και συνεχίζει ακάθεκτη μέχρι και σήμερα. Μέσα στα προηγούμενα χρόνια διάφορα αγάλματα με μερικά από τα πιο διάσημα mecha της σειράς έκαναν την εμφάνισή τους.

Προέρχεται από την anime σειρά Gundam Unicorn που ξεκίνησε να προβάλλεται για πρώτη φορά στην ιαπωνική τηλεόραση το 2010. Οι αναλογίες του είναι παρόμοιες με αυτές του Gundam της σειράς και αποτελεί ένα πολύ εντυπωσιακό θέαμα. Θα αντικαταστήσει μάλιστα ένα παλιότερο Gundam που βρισκόταν στο ίδιο σημείο καθώς τα περισσότερα που είχαμε δει κατά καιρούς ήταν εκθεσιακά και δε θα βρίσκονταν μόνιμα στη θέση τους.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Notification