Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Keyword

Bloodstained: Ritual of the Night

12 May 2015 15:28 #160751 by Μάνος Μαρίνος
Ο Koji "IGA" Igarashi αποκάλυψε πρόσφατα το νέο παιχνίδι πάνω στο οποίο δουλεύει.

Πρόκειται για το Bloodstained: Ritual of the Night, το οποίο και θεωρείται πνευματικός διάδοχος των κλασσικών Castlevania. Ο Igarashi έκανε εδώ και λίγο καιρό teasing, πριν προχωρήσει στην επίσημη ανακοίνωση. O γνωστός παραγωγός αποφάσισε να ακολουθήσει τον δρόμο του Kickstarter για να καλύψει τα έξοδα του παιχνιδιού, θέτοντας ως αρχικό στόχο τα 500.000$.

Το Bloodstained: Ritual of the Night αναπτύσσεται απο την Inti Creates, η οποία βρίσκεται πίσω απο το Mighty No.9 του Keiji Inafune. Ο Michiru Yamane, συνθέτης μιας πληθώρας από soundtrack της σειράς Castlevania, δήλωσε ότι θα συμμετέχει στο project. Αναμενόμενη ημερομηνία κυκλοφορίας είναι τον Μάρτιο του 2017.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

18 May 2015 19:31 #161164 by Νικολής Ασημάκης
Έχει ήδη καταφέρει να φτάσει σχεδόν τα πενταπλάσια χρήματα που ζητούσε αρχικά. Έκανα και εγώ pledge.

www.kickstarter.com/projects/iga/bloodstained-ritual-of-the-night

Please Log in or Create an account to join the conversation.

13 Jun 2015 18:48 #162580 by Αριστοτέλης Ζησιμόπουλος

Zaratoth wrote: Έχει ήδη καταφέρει να φτάσει σχεδόν τα πενταπλάσια χρήματα που ζητούσε αρχικά. Έκανα και εγώ pledge.

www.kickstarter.com/projects/iga/bloodstained-ritual-of-the-night


Και πολύ καλά έκανες, έφτασε τα 5,5 εκατομμύρια. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

04 Aug 2015 22:08 #166938 by Πιέρρος Φουστέρης
Στα πλαίσια της press conference της Microsoft στην Gamescom 2015, ο παραγωγός Koji Igarashi ανακοίνωσε το Bloodstained: Ritual of the Night σε Xbox One και Windows 10, όπως και τη δυνατότητα του cross-platform! Δυστυχώς, δεν ανακοινώθηκε η ημερομηνία κυκλοφορίας του παιχνιδιού. Διαβάστε περισσότερα στη σχετική είδηση και ρίξτε μια ματιά στην press conference της Microsoft.

"Once you've accepted your flaws, no one can use them against you."
"Never forget what you are, the rest of the world will not. Wear it like armor and it can never be used to hurt you."
"Death is so final, whereas life is full of possibilities."
"Most men would rather deny a hard truth than face it."
- Tyrion Lannister

Please Log in or Create an account to join the conversation.

09 Jan 2017 14:34 #192133 by Παναγιώτης Πολυδεύκης
Η Inti Creates έδωσε στη δημοσιότητα το νεότερο gameplay βίντεο του επερχόμενου Bloodstained: Ritual of the Night. Σε αυτό, μπορείτε να δείτε πλάνα από ένα χωριό. Αν και το βίντεο είναι αρκετά σύντομο, διακρίνουμε την ιδιαίτερη ατμόσφαιρα του νέου metroidvania από τον Koji Igarashi, καθώς και τα προσεγμένα animations.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

22 Mar 2017 17:04 #195692 by Παναγιώτης Πολυδεύκης
Αποσύρεται η έκδοση για Wii U, έρχεται για Switch.

To Bloodstained: Ritual of the Night θα κυκλοφορήσει για Nintendo Switch.

Αυτά είναι τα καλά νέα. Τα άσχημα νέα είναι ότι δεν θα κυκλοφορήσει για Wii U. Ο λόγος είναι ο προφανής. Το Wii U δε θα είναι και πολύ ανταγωνιστικό κατά την κυκλοφορία του Bloodstained, δηλαδή στις αρχές του 2018. Με την ανακοίνωση του στο Kickstarter, ο Igarashi λέει: "Κατά τη διάρκεια της προσπάθειας ανεύρεσης των απαραίτητων πόρων μέσω Kickstarter, το Wii U ήταν πολύ δημοφιλές. Αυτό πλέον δεν συμβαίνει, διότι κυκλοφόρησε το Switch. Έτσι, η υποστήριξη από την εταιρεία δεν ήταν εύκολη και γι’αυτό αναγκαστήκαμε να σταματήσουμε την ανάπτυξη στο Wii U και να τη γυρίσουμε σε Switch".

Αυτοί που υποστήριξαν το Bloodstained: Ritual of the Night επειδή ευχόντουσαν να κυκλοφορήσει σε Wii U, έχουν δικαίωμα για αποζημίωση. Αν είστε ένας από αυτούς, μπορείτε να κάνετε την αίτησή σας μέχρι τις 20 Απριλίου. Στείλτε email στο orders@fangamer.com με θέμα "Bloodstained Wii U refund." Μην ξεχάσετε να αναφέρετε το email που έχετε συνδεδεμένο το λογαριασμό του PayPal σας.

Αν, από την άλλη, επιθυμείτε το Bloodstained για κάποιο άλλο format, μπορείτε να αλλάξετε την κράτησή σας σε Switch, PS4, Xbox One, PC ή PS Vita. Όσοι δεν πράξετε τίποτα από τα δύο, η κράτησή σας μετατρέπεται αυτόματα για Switch.

Το Bloodstained: Ritual of the Night αναμένεται να κυκλοφορήσει το πρώτο τρίμηνο του 2018 για PC, Mac, PS4, Xbox One, Switch και PS Vita.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

22 Mar 2017 17:52 #195699 by Νικολής Ασημάκης
Τέλεια νέα για μένα. Μόλις έκανα εξαργύρωση του pledge μου για να το πάρω στο Switch. Αναμένουμε την κυκλοφορία!

Please Log in or Create an account to join the conversation.

09 Jun 2017 22:52 #199609 by Angel
Gameplay Video


O παραγωγός του Castlevania, Koji Igarashi κυκλοφόρησε για πρώτη φορά βίντεο στο οποίο θα δείτε τη μάχη με ένα boss του επερχόμενου Bloodstained: Ritual of the Night.

Το boss ονομάζεται Bloodless και έχει την ικανότητα να δημιουργεί μια βροχή από αίμα, η οποία προκαλεί ζημιά αν την αγγίξετε. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε μια ομπρέλα που βρίσκεται εκεί κοντά για να την αποφύγετε, αλλά πρέπει να είστε προσεκτικοί καθώς οι ομπρέλες μετακινούνται. Επίσης, θα δείτε τον χάρτη της εκκλησίας, το Spear Throw της Miriam, τα skills Resist Holy και Optimizer, καθώς και το μαστίγιο, το ξίφος και το κατάνα της.


Το Bloodstained: Ritual of the Night έχει την δεύτερη μεγαλύτερη εκστρατεία στο Kickstarter που έχει υπάρξει ποτέ, έχοντας συγκεντρώσει πάνω από 5,5 εκατομμύρια δολάρια εδώ και δύο χρόνια. Δεν αναμένεται να κυκλοφορήσει πριν το 2018, ενώ οι πλατφόρμες για τις οποίες θα είναι διαθέσιμο είναι PC, PS4, Xbox One και PS Vita.

Δείτε το video που ακολουθεί.

The sword of destiny has two edges. You are one of them.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

09 Jun 2017 23:11 #199614 by Νικολής Ασημάκης
Άντε να κυκλοφορήσει! Το Switch μου είναι έτοιμο και περιμένει την παιχνιδάρα!

Please Log in or Create an account to join the conversation.

12 Jun 2017 16:24 - 12 Jun 2017 16:26 #199758 by Παναγιώτης Πολυδεύκης
Νέο gameplay video στην E3 2017


Ο Koji Igarashi, παραγωγός και σεναριογράφος του Bloodstained: Ritual of the Night και ο Shutaro Iida, game designer και director του παιχνιδιού, παρουσίασαν κατά την διάρκεια της E3 2017 ένα νέο gameplay video για το νέο τους δημιούργημα.

Το gameplay video κατεγράφη live κατά την διάρκεια της εκπομπής. Ο ίδιος ο Shutaro Iida έπαιξε το Bloodstained: Ritual of the Night, απαντώντας live σε ερωτήσεις. Για τον σχεδιασμό της ηρωίδας, οι δημιουργοί ομολόγησαν ότι εμπνεύστηκαν από την Mary Poppins. Πάντως, τα γραφικά είναι σύγχρονα και θα τα ζήλευε κάθε Metroidvania τίτλος, ενώ ανά διαστήματα βλέπουμε και το inventory, όπου διακρίνονται τα health, mana και τα αντικείμενα που θα έχετε στην κατοχή σας.

Δείτε το σχετικό βίντεο:
Attachments:

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Notification