Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Keyword
×
Forum update (21 Dec 2017)

Είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε ότι πραγματοποιήθηκε αναβάθμιση στην εμφάνιση του Forum.

Πλέον τα χρώματα όπως θα παρατηρήσετε είναι πολύ πιο ξεκούραστα, για να μπορούμε να περνάμε περισσότερο χρόνο στο αγαπημένο μας μέρος.

Σας ευχόμαστε καλές συζητήσεις!

Splasher

More
13 Sep 2017 16:21 - 13 Sep 2017 16:27 #205430 by geololj
geololj created the topic: Splasher

Splasher

Η Splashteam ανακοίνωσε ότι το Splasher θα κάνει την εμφάνισή του στα PS4 και Xbox One στις 26 Σεπτεμβρίου.

Πρόκειται για ένα 2D Platform με arcade gameplay και καρτουνίστικα γραφικά που κυκλοφόρησε αρχικά για PC και Mac τον περασμένο Φεβρουάριο. Κύριο χαρακτηριστικό του είναι τα δύσκολα levels και το γρήγορο gameplay που σας ωθεί να πραγματοποιήσετε γρηγορότερα speedruns και να ανεβείτε στην κορυφή των σχετικών leaderboards. Το βασικό σας όπλο εκτοξεύει μπογιά σε τέσσερα διαφορετικά χρώματα, το καθένα από τα οποία σας δίνει πρόσβαση σε διαφορετικές κινήσεις.Για παράδειγμα, μπορείτε να κολλήσετε επάνω στους τοίχους και τις οροφές των επιπέδων, να πραγματοποιήσετε τεράστια άλματα και ταυτόχρονα να ξεπαστρέψετε τους αντιπάλους σας. Περιλαμβάνει επίσης upgrades για το όπλο, ενώ τα 22 levels είναι γεμάτα με παγίδες. Σύμφωνα με το σενάριο, σκοπός σας είναι να σώσετε τους εργαζόμενους του εργοστασίου Inkorp από το αφεντικό σας, τον Le Docteur. Αξίζει να σημειωθεί ότι το Splasher αναπτύχθηκε από τον Romain Claude, πρώην game και level designer της Ubisoft για τα εξαιρετικά Rayman Origins και Rayman Legends, ενώ στην εταιρεία ανάπτυξης εργάζονται επίσης ο συνθέτης των Absolver και Valiant Hearts. Ταυτόχρονα, η Splashteam συνεργάστηκε με διάσημους speedrunners.

Το Splasher θα κυκλοφορήσει για PS4 και Xbox One στις 26 Σεπτεμβρίου. Διατίθεται ήδη για PC και Mac και το κόστος του στο Steam ανέρχεται στα 15 ευρώ.
Last Edit: 13 Sep 2017 16:27 by geololj.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Time to create page: 0.594 seconds