Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Keyword

Παναθηναϊκός 2017-2018

27 Jul 2017 13:14 - 27 Jul 2017 13:24 #202994 by Πιέρρος Φουστέρης
Ουζουνίδης: Να δείξουμε στο γήπεδο ότι είμαστε φαβορί

Δεν αποποιήθηκε τον χαρακτηρισμό του φαβορί απέναντι στην Γκαμπάλα για τον Παναθηναϊκό ο Μαρίνος Ουζουνίδης, ο οποίος όμως ξεκαθάρισε ότι αυτό πρέπει να φανεί και στο γήπεδο.



Ως οργανισμός και όνομα ο Παναθηναϊκός είναι το φαβορί για την πρόκριση έναντι της Γκαμπάλα. Ωστόσο ο Μαρίνος Ουζουνίδης μιλώντας στην συνέντευξη Τύπου του αγώνα ξεκαθάρισε ότι αυτό θα πρέπει να φανεί στον αγωνιστικό χώρο...

Αναλυτικά όσα είπε ο Έλληνας τεχνικός στη συνέντευξη Τύπου πριν το ματς:

Για τον Χατζηγιοβάνη και τον Καμπέσας και εάν θα είναι έτοιμοι:
«Ο Μπράϊαν δεν μπορεί να παίξει ολόκληρο ματς αλλά μπορεί να μας βοηθήσει σε μεγάλο κομμάτι. Ο Τάσος ελπίζω σήμερα να είναι καλύτερα. Χθες για προληπτικούς λόγους δεν βγήκε στο γήπεδο. Ελπίζω να μην υπάρχει πρόβλημα και ότι θα αγωνιστεί».

Για το εάν είναι έτοιμος ο Παναθηναϊκός:
«Τέτοια στιγμή όλοι οι προπονητές λένε πως είμαστε 100% έτοιμοι. Δεν είμαστε. Είχαμε αρκετά προβλήματα στην διάρκεια της προετοιμασίας, κάποιοι παίκτες δεν έπαιξαν όσο θέλαμε. Δουλέψαμε καλά όμως. Έχεις δύο τρόπους να το ξεπεράσεις αυτό το πρόβλημα. Ο ένας να παίξεις πολύ καλά τακτικά και το δεύτερο να βοηθήσει ο κόσμος σε κάποιον που είναι κουρασμένος να του δώσει ώθηση. Από άποψη μυαλού είμαστε 100% έτοιμοι. Ο αντίπαλος μας έχει διαστήματα που είναι καλά οργανωμένος αλλά και απείθαρχος. Γίνονται επικίνδυνοι και κάνουν επίθεση 7-8 παίκτες. Το σημαντικό είναι να είσαι στο μυαλό 100% έτοιμος στο μυαλό γιατί στα πόδια δεν μπορείς να είσαι».

Για το τι προτιμάει. Σκορ ασφαλείας ή το μηδέν παθητικό:
«Να πάρουμε το ματς. Αν γίνεται και χωρίς να δεχτούμε γκολ. Αυτό που θέλω είναι να μπούμε μέσα και να παίξουμε καλά. Θα χρειαστεί μεγάλη προσπάθεια και στα δύο παιχνίδια. Δεν είναι το αυριανό ματς αυτό που θα κρίνει την πρόκριση».

Για τον ίδιο που θεωρείται ως ο πιο σημαντικός κρίκος στον Παναθηναϊκό:
«Δεν μπαίνω καν σε αυτή την διαδικασία. Είμαι προπονητής και προσπαθώ να κάνω το καλύτερο δυνατό. Ο Παναθηναϊκός είναι πάνω από όλα. Είναι ένας πολύ μεγάλος σύλλογος και ειναι μια ομάδα που θα έχει συνέχεια. Ας το σταματήσουμε αυτό. Δεν είναι τόσο έντονο. Είναι ένα πολύ μεγάλο σωματείο ο Παναθηναϊκός για να στηρίζεται σε άτομα».

Για το αν βλέπει τάσεις ρεβάνς στην ομάδα για το παιχνίδι:
«Δεν έχουμε μάθει να αντιμετωπίζουμε τις δυσκολίες στο ποδόσφαιρο στην Ελλάδα. Έτσι έγινε και το 2015. Υπήρχαν τότε μεγαλύτερες φιλοδοξίες από αυτές που θα έπρεπε. Ακολούθησαν άσχημα γεγονότα μέσα στην ομάδα. Ο αντίπαλος δεν έχει σχέση. Είναι πιο έμπειρη ομάδα. Θα το δείτε αυτό από το ματς στην Πολωνία. Έχουν αυτοπεποίθηση από προκρίσεις επί της Λιλ επί του Παναθηναϊκού. Δεν υπάρχουν εύκολα παιχνίδια. Δεν ξέρεις τον βαθμό ετοιμότητας της ομάδας σου, πως θα είναι τα πόδια των παικτών. Ο αντίπαλος είναι δύσκολος, δεν είναι θέμα εκδίκησης. Πρέπει εμείς να την αντιμετωπίσουμε όσο καλύτερα μπορούμε».

Για το εάν πιστεύει ότι είναι φαβορί ο Παναθηναϊκός:
«Σαν οντότητα είναι. Από κει πέρα, δεν φτάνει αυτό. Πρέπει να το δείξουμε στο γήπεδο, ότι είμαστε καλύτεροι και να περάσουμε εμείς. Ως σύλλογος, ως ιστορία, είμαστε φαβορί. Μην ξεχνάμε πως τα τελευταία χρόνια έχουμε καθοδική πορεία ενώ ο αντίπαλος ανοδική».

Για τις μεταγραφές:
«Έχουμε εντοπίσει 2-3 στόχους και προσπαθούμε. Οι στόχοι, πάντως έχουν εντοπιστεί».

Πηγή: skai.gr

"Once you've accepted your flaws, no one can use them against you."
"Never forget what you are, the rest of the world will not. Wear it like armor and it can never be used to hurt you."
"Death is so final, whereas life is full of possibilities."
"Most men would rather deny a hard truth than face it."
- Tyrion Lannister
The following user(s) said Thank You: Αντώνης Γρηγορίου

Please Log in or Create an account to join the conversation.

27 Jul 2017 16:15 - 27 Jul 2017 16:23 #203016 by Lyricaldemon
Γκριγκορτσούκ: «Πολύ καλό αν κερδίσουμε 5-0!»

Ο Ρόμαν Γκριγκορτσούκ, μίλησε για την πρώτη... μάχη της Καμπάλα με τον Παναθηναϊκό, τονίζοντας πως μια νίκη της ομάδας του με 5-0 θα ήταν ένα καλό αποτέλεσμα.

Γκριγκορτσούκ: «Πολύ καλό αν κερδίσουμε 5-0!»
Αναλυτικά όσα είπε ο τεχνικός των Αζέρων:

Για την κόντρα πριν δύο χρόνια: «κείνη η νίκη είχε το δικό της αποτέλεσμα εκείνη την στιγμή και αυτή την στιγμή δεν έχει σημασία τώρα».

Για το στόχο του στο αυριανό ματς: «Θα είναι πολύ καλά άμα κερδίσουμε 5-0 . Οποιοδήποτε άλλο αποτέλεσμα δεν είναι τόσο καλό. (γελώντας) Στα σοβαρά, τώρα δεν μπορώ να πω με βεβαιότητα ποιο αποτέλεσμα είναι καλό, είναι κάτι που θα το βρούμε μετά».

Για το τι γνωρίζει για τον Παναθηναϊκό: «Εμείς έχουμε πάρα πολλές πληροφορίες. Είναι μία διαφορετική ομάδα από εκείνη την εποχή. Όμως εμείς προσπαθήσαμε να συλλέξουμε πληροφορίες για τους παίκτες που ήρθαν τώρα στην ομάδα».

Για τα συναισθήματα μετά την κλήρωση: «Εγώ την κλήρωση την βλέπω πάντα με ψυχρό βλέμμα. Είμαστε μικρή ομάδα σε σχέση με τα ευρωπαϊκά δεδομένα γι’ αυτό οποιαδήποτε αντίπαλος βγαίνει από την κλήρωση για εμάς είναι πάντα ένας μεγάλος αντίπαλος. Ο Παναθηναϊκός είναι μία μεγάλη ομάδα με μεγάλη ιστορία και όνομα».

Για τη σειρά των εδρών: «Δεν μπορείς να πεις αν είναι θετικό ή αρνητικό. Είχα πει πολλές φορές πως δεν έχει μεγάλη σημασία η σειρά και αυτό είναι κάτι που θα εκτιμήσουμε μετά».

Πηγή: Gazzetta.gr

Please Log in or Create an account to join the conversation.

27 Jul 2017 20:43 - 27 Jul 2017 20:53 #203044 by Lyricaldemon
Με την καλύτερη ενδεκάδα του ο Παναθηναϊκός

O Παναθηναϊκός θα αγωνιστεί με τους γνωστούς 11 στο πρώτο παιχνίδι με την Καμπάλα στο "Απόστολος Νικολαϊδης.



Δεν υπήρξε έκπληξη στην ενδεκάδα που ανακοίνωσε ο Μαρίνος Ουζουνίδης για πρώτο παιχνίδι με την Καμπάλα στο "Απόστολος Νικολαϊδης".

Οι Κουλιμπαλί και Χατζηγιοβάνης που ξεπέρασαν τα προβλήματά τους βρίσκονται κανονικά στο αρχικό σχήμα.

Παναθηναϊκός: Βλαχοδήμος, Άλτμαν, Μολίνς, Ζέκα, Λουντ, Κουρμπέλης, Χουλτ, Κολοβέτσιος, Μολέδο, Χατζηγιοβάνης, Κουλιμπαλί
Στον πάγκο για τους πράσινους: Κότσαρης, Ρέις, Δώνης, Καμπέσας, Λουσιάνο, Ευαγγέλου, Πίσπας

Γκαμπάλα: Μπεζοτόσνι, Στάνκοβιτς, Νταμπό, Χάλιντεϊ, Χουσεΐνοφ, Βέρνιντουπ, Μαλόνε, Γκουρμπάνοφ, Όζομπιτς, Μπαλτόις, Μόνροους
Στον πάγκο για τους Αζέρους: Μαμάντοφ, Τζαμάλοφ, Ραμάλντανοφ, Αλίγιεφ, Μαμάντοφ, Αμπάσοφ, Κονέ

Πηγή: Contra.gr

Please Log in or Create an account to join the conversation.

27 Jul 2017 21:30 #203048 by Μάνος Γρυπάρης
Για να δούμε τι θα γίνει πάλι με την Καμπάλα. Ελπίζουμε να μην αποκτήσει παράδοση με τις ελληνικές ομάδες. Αρκετά δηλαδή.

Ελπίζω ο Κουρμπέλης, ο Κολοβέτσιος και ο Χατζηγιοβάνης να σταθούν στο ύψος των περιστάσεων. Δυστυχώς η Καμπάλα όπως την Έχουμε δει μπροστά σε αυτόν τον Παναθηναϊκό, πλέον μπορούμε να λέμε ότι δεν αποκλείεται να έχει καλύτερες μονάδες. Δεν υπάρχει μπάτζετ, μεταγραφές με το σταγονόμετρο φέτος και μακάρι να κάνουμε κάτι και να περάσουμε γιατί αν δεν έχουμε τα έσοδα της Ευρώπης φέτος δεν παίζει να φτιάξουμε ομάδα ποτέ.

Κριμα που δεν είμαι στο γήπεδο να στηρίξω τώρα που η ομάδα θέλει στήριξη γιατί έχει πέσει πολύ δουλειά. Μακάρι να πάρουμε εύκολη νίκη με καλό σκορ. Είμαι απαισιόδοξος πάντως.

File Attachment:
File Attachment:
File Attachment:


"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)

Please Log in or Create an account to join the conversation.

27 Jul 2017 23:36 #203068 by Lyricaldemon
Ανώτερος αλλά άτυχος ο Παναθηναϊκός, μόλις 1-0 τη Γκαμπάλα

Ο Παναθηναϊκός επικράτησε 1-0 της Γκαμπάλα, πετυχαίνοντας την 100η ευρωπαϊκή του νίκη, αλλά το τελικό σκορ αδικεί κατάφωρα τους πράσινους που ήταν σαφώς ανώτεροι και είχαν αρκετές ευκαιρίες και για άλλα τέρματα.




Την 100η ευρωπαϊκή του νίκη που του δίνει έστω και ένα ισχνό προβάδισμα πρόκρισης πήρε ο Παναθηναϊκός το βράδυ της Πέμπτης επί της Γκαμπάλα επικρατώντας με 1-0.

Οι πράσινοι παρουσίασαν ένα εξαιρετικό πρόσωπο στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα, ήταν σαφώς καλύτεροι από τους Αζέρους και δημιούργησαν ένα σωρό ευκαιρίες για να βάλουν και δεύτερο αλλά και τρίτο γκολ. Στάθηκαν όμως άτυχοι καθώς δυο φορές η τύχη τους γύρισε την πλάτη αφού είχαν δυο δοκάρια ενώ και ο γκολκίπερ της Γκαμπάλα πραγματοποίησε μερικές σωτήριες επεμβάσεις για να κρατήσει αυτό το 1-0.

Το πρώτο βήμα για τον Παναθηναϊκό έγινε όμως και αν δείξει ανάλογο πρόσωπο και στον επαναληπτικό του Μπακού, όπου σαφώς θα είναι περισσότερο έτοιμος τότε θα μπορέσει να πάρει την πρόκριση στην επόμενη φάση αποκλείοντας την Γκαμπάλα από τη συνέχεια της διοργάνωσης.

Ο Παναθηναϊκός μπήκε στο ματς με αέρα και δείχνοντας ναι μεν ότι σέβεται τον αντίπαλο του δείχνοντας προσήλωση στα αμυντικά του καθήκοντα αλλά δείχνοντας παράλληλα ότι άπαντες στο τριφύλλι γνώριζαν ότι είναι ανώτεροι του αντιπάλου τους. Για αυτό και πήρε από την αρχή του αγώνα τα ηνία, κράτησε τη μπάλα στα πόδια του και έψαξε με σωστό τρόπο να απειλήσει την αντίπαλη εστία ενώ παράλληλα έβγαλε και πίεση προς την άμυνα της Γκαμπάλα που έδειξε να είναι το αρνητικό της σημείο.

Ουσιαστικά σε όλο το πρώτο ημίχρονο ο Παναθηναϊκός είχε μόνο ένα κακό δεκάλεπτο που έδωσε την ευκαιρία στους φιλοξενούμενους να απειλήσουν χωρίς όμως αποτέλεσμα. Μάλιστα οι πράσινοι ανέβασαν την απόδοση τους και πάλι προς τα τελευταία λεπτά του πρώτου μέρος και βρήκαν το γκολ που έψαχναν με τον Μολίνς στο 37' με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι.

Η εικόνα του αγώνα δεν άλλαξε και στο δεύτερο μέρος με τους πράσινους να είναι καλύτεροι, να δικαιούνται ένα γκολ ακόμα, τουλάχιστον, αλλά αυτό δεν ήρθε. Βέβαια την ίδια ώρα η Γκαμπάλα απείλησε ελάχιστα το τριφύλλι που αδικείται από το 1-0 που ήταν και το τελικό σκορ της αναμέτρησης.

ΤΑ ΠΛΑΝΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΠΡΟΠΟΝΗΤΩΝ


Ο Μαρίνος Ουζουνίδης δεν έκρυβε εκπλήξεις στο αρχικό σχήμα του Παναθηναϊκού και παρέταξε το τριφύλλι με το γνωστό 4-4-1-1 στο οποίο έχει δουλέψει και με τους έντεκα που όλοι περίμεναν. Κάτω από το τέρμα βρέθηκε ο Βλαχοδήμος και στο δεξί άκρο της άμυνας έπαιξε ο Κουλιμπαλί ενώ αριστερά ήταν ο Χουλτ. Σαν δεξί στόπερ χρησιμοποιήθηκε ο Κολοβέτσιος και ως αριστερό ο Μολέντο.

Τα δυο αμυντικά χαφ ήταν οι Ζέκα, Κουρμπέλης και ως δεξί εξτρέμ έπαιξε ο Χατζηγιοβάνης και στα αριστερά ο Λουντ ενώ ο Άλτμαν ήταν μπροστά από την τετράδα και πίσω από τον μοναδικό προωθημένο Μολίνς.

Από την άλλη ο τεχνικός της Γκαμπάλα, Ρομάν Χριχορτσούκ επέλεξε να κατεβάσει στον αγωνιστικό χώρο της Λεωφόρου με ένα 4-1-4-1 και χρησιμοποιώντας στο αρχικό σχήμα τους Μπεζοτόσνι, Γκουρμπάνοβ, Βερνιντούμπ, Στάνκοβιτς, Μπούλτχαϊς, Μαλόουν, Χιουσεΐνοβ, Χόλιντεϊ, Ζοζέφ-Μονρόζ, Όζομπιτς και Νταμπό.

Ο Παναθηναϊκός παρασυρόμενος και από τον κόσμο, περισσότεροι από 12.000, που βρέθηκαν στην Λεωφόρο μπήκε πιο δυνατά στην αναμέτρηση. Είχε βέβαια το νου του στα μετόπισθεν αλλά με μπροστάρηδες του Λουντ, Άλτμαν και Χουλτ έψαξε με αξιώσεις το γκολ που θα του έδινε το προβάδισμα και φυσικά άλλαζε τη ροή του ματς.

Οι πράσινοι είχαν την πρώτη τους μεγάλη ευκαιρία στο 6' με τον Άλτμαν. Ο Ισραηλινός δέχτηκε πανέμορφα την μπάλα από τον Λουντ, δεν έπεσε έξω από την περιοχή παρά το φάουλ που του έγινε, μπήκε μέσα και με ένα συρτό πλασέ έστειλε την μπάλα σύριζα έξω από το δεξί δοκάρι. Στο επόμενο λεπτό το τριφύλλι είχε και πάλι την μπάλα στα πόδια του και αυτή έφτασε στον Ζέκα ο οποίος έκανε ένα δυνατό σουτ αλλά ο Μπεζοτόσνι έδιωξε.

ΔΟΚΑΡΙ ΜΕ ΤΟΝ ΛΟΥΝΤ ΤΟ ΤΡΙΦΥΛΛΙ

Ο Παναθηναϊκός θα μπορούσε να προηγηθεί στο σκορ αλλά στάθηκε άτυχος στο 10'. Ο Λουντ κέρδισε φάουλ έξω από την περιοχή και ανέλαβε ο ίδιος την εκτέλεση του. Η μπάλα δεν του έκανε το χατήρι όμως καθώς βρήκε στην εξωτερική πλευρά του δεξιού δοκαριού και έφυγε άουτ.

Όπως ήταν λογικό η Γκαμπάλα μετά το πρώτο δεκάλεπτο πήρε κάποια μέτρα στο γήπεδο και προσπάθησε να απειλήσει και αυτή με την σειρά της. Είχε ένα δυνατό τετράλεπτο μάλιστα όπου πίεζε το τριφύλλι χωρίς τη μεγάλη ευκαιρία για την εστία του Βλαχοδήμου μέχρι το 18'. Τότε ο Όζομπιτς έγινε κάτοχος της μπάλας έξω από την περιοχή, είχε χώρο και έκανε ένα δυνατό σουτ αναγκάζοντας τον Βλαχοδήμο να πέσει στην αριστερή του γωνία και να διώξει σε κόρνερ.

Φυσικά μετά τη συμπλήρωση του πρώτου εικοσάλεπτου ο ρυθμός του ματς έπεσε, κάτι φυσικό λόγω και της εποχής και του γεγονότος ότι και οι δυο ομάδες και ιδίως το τριφύλλι είναι ανέτοιμο. Παρόλα αυτά οι πράσινοι διατήρησαν την υπεροχή στο ματς και είναι χαρακτηριστικό ότι η κατοχή είχε φτάσει λίγο μετά τι 30' στο 70-30% υπέρ του τριφυλλιού.

ΑΝΟΙΞΕ ΤΟ ΣΚΟΡ ΜΕ ΜΟΛΙΝΣ

Οι πράσινοι που είχαν τα ηνία του αγώνα πίεσαν και πάλι την εστία της Γκαμπάλα και στο 36' κέρδισε πέναλτι. Ο Χατζηγιοβάνης έκανε όμορφη ενέργεια από τα δεξιά και σέντρα με τον Μολίνς να προσπαθεί να πάρει την κεφαλιά και τον Γκουρμπάνοβ να απλώνει το χέρι κόβοντας την μπάλα. Ο Ισπανός ρέφερι δεν το σκέφτηκε και έδειξε την άσπρη βούλα. Ο Μολίνς πήρε την μπάλα στα χέρια του, την έστησε στα έντεκα βήματα και με μια ψύχραιμη εκτέλεση άνοιξε το σκορ στο 37' δίνοντας προβάδισμα στους πράσινους.

Αυτό το γκολ φυσικά έδωσε άλλο αέρα στην ομάδα του Μαρίνου Ουζουνίδη που δεν δυσκολεύτηκε μέχρι τη λήξη του πρώτου μέρους να κρατήσει το υπέρ της σκορ αν και θα μπορούσε να απειλήσει σε άλλη μια καλή στιγμή που είχε στο 44' όταν ο Χατζηγιοβάνης πανέμορφα βρήκε τον Κουλιμπαλί αλλά η σέντρα του άσου από το Μάλι ανακόπηκε από την άμυνα της Γκαμπάλα.

Οι δυο ομάδες μπήκαν στο δεύτερο μέρος χωρίς αλλαγή εκατέρωθεν. Κάτι απόλυτα φυσιολογικό για τον Μαρίνο Ουζουνίδη που ήταν σίγουρα ευχαριστημένος απ' όσα είχε δει από τους παίκτες του στο πρώτο 45λεπτο.

ΤΡΟΜΕΡΕΣ ΧΑΜΕΝΕΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΜΕ ΜΟΛΙΝΣ, ΛΟΥΝΤ

Το τριφύλλι παρασυρόμενο αυτή τη φορά από το υπέρ του σκορ του πρώτου ημιχρόνου μπήκε δυνατά στον αγωνιστικό χώρο και με στόχο ένα δεύτερο γκολ που θα έκανε πιο απλά τα πράγματα ενόψει της ρεβάνς. Οι πράσινοι διατήρησαν τη κατοχή της μπάλας, είχαν σωστή κυκλοφορία και προσπαθούσαν να διασπάσουν την πολυπρόσωπη άμυνα της Γκαμπάλα που περίμενε πίσω από τη σέντρα.

Μάλιστα στο 52' ο Παναθηναϊκός θα μπορούσε να κάνει δυο τα τέρματα του. Οι παίκτες του τριφυλλιού έκλεψαν τη μπάλα και βγήκαν όμορφα στην αντεπίθεση από τα δεξιά με τον Χατζηγιοβάνη, αυτός πήρε μέτρα και έκανε τη σέντρα. Η άμυνα της Γκαμπάλα έδιωξε με την μπάλα να φτάνει στον Μολίνς στο ύψος της μικρής περιοχής. Ο Σουηδός φορ έκανε το κοντρόλ, την έστρωσε μπροστά του αλλά το πλασέ που επιχείρησε έδιωξε σωτήρια ο Μπεζοτόσνι.

Η πρώτη υποψία φάσης για την Γκαμπάλα ήρθε στο 58' όταν σε σέντρα από τα αριστερά ο Μαλόουν ουσιαστικά αιφνιδιάστηκε που είδε την μπάλα να περνάει και έκανε το τσαφ με αποτέλεσμα να μην σουτάρει παρά το γεγονός ότι ήταν σε πλεονεκτική θέση.

Στο επόμενο λεπτό όμως ο Παναθηναϊκός βρέθηκε και πάλι κοντά στο γκολ. Ο Λουντ πέρασε τρεις αντιπάλους και μπήκε στην περιοχή και από πλάγια θέση πλάσαρε τον γκολκίπερ της Γκαμπάλα που πάλι με τα πόδια έσωσε την εστία του από βέβαια παραβίαση.

Το τριφύλλι συνέχισε να έχει τον έλεγχο του αγώνα αλλά σιγά-σιγά έκανε την εμφάνιση της και η κούραση των ποδοσφαιριστών του Παναθηναϊκού ενώ άρχισε να φαίνεται και το γεγονός ότι η Γκαμπάλα είχε ανάσες και τρεξίματα έχοντας περισσότερα ματς στα πόδια της. Για αυτό και ο Ουζουνίδης στο 70' έκανε διπλή αλλαγή βάζοντας στο ματς τους Καμπέσας, Λουτσιάνο αντί των Χατζηγιοβάνη, Μολίνς.

ΔΕΥΤΕΡΟ ΔΟΚΑΡΙ ΜΕ ΤΟΝ ΛΟΥΝΤ

Οι αλλαγές των πράσινων έδωσαν ώθηση στο τριφύλλι και οι πράσινοι άρχισαν να πιέζουν και πάλι και είχαν μια ακόμα εξαιρετική ευκαιρία για να πετύχουν και δεύτερο τέρμα αλλά και πάλι στάθηκαν άτυχοι.

Ήταν το 74' λεπτό όταν μετά από προσπάθεια του Λουτσιάνο η μπάλα στρώθηκε στον Λουντ έξω από τη περιοχή. Ο Φιλανδός δεν το σκέφτηκε, επιχείρησε το πλασέ με την μπάλα να βρίσκει το δεξί κάθετο δοκάρι του γκολκίπερ της Γκαμπάλα και εν συνεχεία η μπάλα απομακρύνθηκε.

Οι πράσινοι συνέχισαν να μην έχουν προβλήματα αμυντικά και να προσπαθούν να κρατήσουν τόσο το μηδέν στην άμυνα ψάχνοντας παράλληλα ένα ακόμη γκολ. Αυτό όμως δεν ήρθε ούτε στο 89' όταν σε κόρνερ από τα αριστερά ο Κουλιμπαλί στο πρώτο δοκάρι πήρε την κεφαλιά η οποία έφυγε λίγο έξω ενώ ούτε ο Λουτσιάνο που ήταν ένα βήμα πιο πίσω μπόρεσε να την σπρώξει στα δίχτυα.

Πηγή: Sport24.gr

Please Log in or Create an account to join the conversation.

28 Jul 2017 00:33 #203075 by Lyricaldemon
Ουζουνίδης: "Ελέγχαμε το ματς και ήμασταν καλύτεροι"

Ο προπονητής του Παναθηναϊκού, Μαρίνος Ουζουνίδης δήλωσε ικανοποιημένος από την εικόνα που παρουσίασε η ομάδα του στο ματς με την Γκαμπάλα το βράδυ της Πέμπτης (27/7) που συνοδεύτηκε με νίκη 1-0.



Αναλυτικά ο Μαρίνος Ουζουνίδης δήλωσε: "Θα μπορούσε να ήταν πολύ καλύτερο το αποτέλεσμα. Η νίκη είναι νίκη. Δεν δεχτήκαμε κάποιο τέρμα. Είμαι ευχαριστημένος από την εικόνα, πάντα με βάση την ετοιμότητα της ομάδας σε αυτό το χρονικό διάστημα, αλλά και του αντιπάλου. Με τα προβλήματα που είχαμε κανείς ποδοσφαιριστής εκτός από τον Χουλτ και τον Κουλιμπαλί δεν είχανε ενενηντάλεπτα στα πόδια τους. Κάνανε μεγάλη προσπάθεια τα παιδιά.

Στο δεύτερο ημίχρονο άνοιξε το παιχνίδι για ένα δεκάλεπτο. Ελέγχαμε το ματς και ήμασταν καλύτεροι. Δημιουργήσαμε πολλές ευκαιρίες αλλά δυστυχώς δεν πετύχαμε άλλα τέρματα. Ο αντίπαλος είναι επικίνδυνος. Έχουν ταχύτητα στην επίθεση κι έχουν ψηλά κορμιά που δημιουργούν προβλήματα στις στημένες φάσεις.

Θέλω να ευχαριστήσω τον κόσμο για τη βοήθειά του. Είχα πει και πριν το παιχνίδι ότι με την έλλειψη της φυσικής κατάστασης έπρεπε να έχουμε σωστή τακτική και να μας βοηθήσει ο κόσμος. Σε γενικές γραμμές είμαι ικανοποιημένος. Δεν κινδυνεύσαμε ιδιαίτερα.

Η Γκαμπάλα είναι από μικρή χώρα, αλλά είναι επικίνδυνη ομάδα. Έχει εμπειρία, έχει αυτοπεποίθηση και θράσος. Αν δεν ήμασταν καλοί θα είχαμε περισσότερα προβλήματα. Έχουμε το δεύτερο παιχνίδι και θα πρέπει να είμαστε ακόμα καλύτεροι. Ευελπιστώ ότι θα είμαστε καλύτεροι από τακτική αλλά και σε δυνάμεις."

Για το πρέσινγκ αν ήταν ικανοποιητικό: "Είναι ένα στοιχείο που βάλαμε από πέρσι στο παιχνίδι μας. Θέλουμε δουλειά. Όσο πιο έτοιμοι είμαστε θα το βγάζουμε περισσότερο. Μας λείπουν κάποια κομμάτια για μεγαλύτερη ποιότητα. Τα παιδιά δουλεύουν πολύ, ένας από τους λόγους που είμαι ευχαριστημένος είναι ότι δείξαμε πως θα είμαστε καλή ομάδα. Σε σχέση με την περασμένη σεζόν μας έλειπαν πέντε παίκτες. Δεν είναι εύκολο να αλλάξεις πέντε από τους δέκα παίκτες."

Για το ευχάριστο ξάφνιασμα του κόσμου από την ομάδα: "Ο κόσμος καταλαβαίνει τις δυσκολίες και θέλει να βοηθήσει την ομάδα. Είπα στα παιδιά ότι ο κόσμος θα βοηθούσε κι έπρεπε να βοηθήσουν και οι ίδιοι τον κόσμο. Τους κρατήσαμε ζεστούς από την αρχή του παιχνιδιού. Ο κόσμος της ομάδας είναι σημαντικό στοιχείο που θα μας βοηθήσει στη συνέχεια. Ανεξάρτητα από τα αποτελέσματα ο κόσμος καταλαβαίνει ότι προσπαθούμε και πιστεύω θα είναι μαζί μας και στα καλά και στα δύσκολα".

Για το πως πρέπει να παίξει ο Παναθηναϊκός στη ρεβάνς: "Ο αντίπαλος προσπάθησε με διαφορετικό τρόπο από τα προηγούμενα ματς. Σήμερα δεν μπόρεσαν να κυκλοφορήσουν την μπάλα. Αναγκαστήκανε να παίξουμε με μεγάλες μπαλιές προς τους επιθετικούς. Δεν είχαμε προβλήματα εκτός από μία-δύο φάσεις που είναι φυσιολογικό. Περιμένουμε δύσκολο παιχνίδι. Ο αντίπαλος μπορεί να επιτεθεί με 7-8 παίκτες και πρέπει να είμαστε προσεκτικοί και συμπαγείς και να εκμεταλλευτούμε τα κενά που θα αφήσει στην άμυνά του".

Για Λουτσιάνο και Καμπέσας: "Με βάση την ετοιμότητά τους ίσως δεν θα έπρεπε να παίξουν ούτε τόσο. Είχαμε προβλήματα στην προετοιμασία. Έπρεπε να μπουν και να βοηθήσουν. Είναι καλοί παίκτες κι έχουν ποιότητα. Ο Λουτσιάνο κράτησε την μπάλα και ηρέμησε το παιχνίδι. Ο Καμπέσας έχει μεγάλη ταχύτητα και παίζει στα πλάγια οπότε θα πρέπει να μάθει το στιλ. Και οι δύο θα μας βοηθήσουν. Και ο Κολοβέτσιος στάθηκε αρκετά καλά. Είμαι σίγουρος για τους παίκτες που πήραμε ότι θα βοηθήσουν την ομάδα".

Για το αν αφήνει γλυκόπικρη γεύση το 1-0: "Δεν μπορείς να ξέρεις πως θα πάει η ρεβάνς. Πρέπει να πάμε και να είμαστε καλά και να μην χάνουμε τόσες ευκαιρίες. Στα ευρωπαϊκά παιχνίδια δεν μπορείς να κάνεις πολλές ευκαιρίες. Στη ρεβάνς θα πρέπει να είμαστε πιο αποτελεσματικοί. Δεν είναι πάντα τόσο εύκολο να δημιουργείς κλασικές ευκαιρίες. Θα πρέπει να σκοράρουμε πιο εύκολα αν θέλουμε να περάσουμε στην επόμενη φάση".

Πηγή: Contra.gr

Please Log in or Create an account to join the conversation.

03 Aug 2017 17:11 #203437 by Lyricaldemon
Δεν θέλει τα... περυσινά ο Ουζουνίδης

Ο Μαρίνος Ουζουνίδης δεν προτίθεται να μεταβάλει την τακτική του, αλλά περιμένει από τους ποδοσφαιριστές του ν' αποδείξουν πως ο Παναθηναϊκός δεν είναι φτιαγμένος μόνο για τα παιχνίδια στη Λεωφόρο.



Η ρεβάνς με την Καμπάλα είναι, σύμφωνα με τον Μαρίνο Ουζουνίδη, η ευκαιρία του Παναθηναϊκού να εμφανίσει το πρόσωπο των εντός έδρας αγώνων σ' ένα παιχνίδι μακριά από τη Λεωφόρο, χωρίς ν' αλλάξει ολοσδιόλου η τακτική στο γήπεδο.

Όλα όσα είπε στη συνέντευξη Τύπου:

Για το πώς σκοπεύει να παίξει ο Παναθηναϊκό στη ρεβάνς:

"Δεν σημαίνει ότι αν βάλουμε γκολ, θα περάσαμε ή αν παίξουμε μόνο άμυνα, θα μπορέσουμε να κρατήσουμε το υπέρ μας σκορ. Αυτό που θέλω και ζητάω απ' την πρώτη μέρα που είμαι στην ομάδα, είναι να παίξουμε ποδόσφαιρο και να προσπαθήσουμε να νικήσουμε. Δεν μου λέει κάτι το αποτέλεσμα του πρώτου αγώνα. Κάναμε μια πολύ μεγάλη προσπάθεια, όμως το σκορ δεν αντικατοπτρίζει την εικόνα του αγώνα. Πρέπει να μπούμε γήπεδο να παίξουμε πολύ καλά.

Η Καμπάλα είναι μία πολύ καλή ομάδα, κάτι που ίσως να μην φάνηκε πολύ στον πρώτο αγώνα, γιατί δεν την αφήσαμε εμείς. Πρέπει να πιάσουμε την ίδια απόδοση και ακόμη καλύτερη απόδοση για να περάσουμε στην επόμενη φάση".

Για το αν περιμένει την ομάδα του να έχει ακόμη καλύτερη εικόνα, δεδομένου ότι έχει πλέον κι άλλη μία εβδομάδα προπονήσεων στα πόδια της:

"Ποτέ δεν μπορείς να είσαι σίγουρος τέτοια εποχή. Υπάρχουν διακυμάνσεις, πρέπει να παρουσιάσουμε την ίδια εικόνα ή ακόμη καλύτερη ως προς την ένταση και τη συγκέντρωσή μας, που μπορεί να χάσαμε για κάποια λεπτά στο πρώτο παιχνίδι. Ευελπιστώ ότι θα έχουμε ανάλογη εικόνα με αυτή της Λεωφόρο σ' ένα πολύ σημαντικό εκτός έδρας ματς.

Πέρυσι είχαμε παρουσιάσει κάποια προβλήματα εκτός έδρας. Ήμασταν άλλη ομάδα εκτός και άλλη στη Λεωφόρο. Στόχος μας είναι να παρουσιάσουμε σταθερότητα. Το ματς της Πέμπτης ευκαιρία να δείξουμε πως μπορούμε να αντιμετωπίζουμε και τα εκτός έδρας ματς. Αν θέλουμε να έχουμε στόχους και να διορθώσουμε τις αδυναμίες μας".

Για το ποιος έχει το προβάδισμα και τις πιθανότητες πρόκρισης:

"Σίγουρα από τη στιγμή που νικήσαμε με 1-0 στον πρώτο αγώνα έχουμε ένα μικρό προβάδισμα".

Για το αν σκοπεύει να αλλάξει ως προς την τακτική προσέγγιση του Παναθηναϊκού:

"Έχουμε ένα στιλ παιχνιδιού που θέλω να το δουλέψουμε κι άλλο. Αυτή τη στιγμή αυτό είναι το στιλ παιχνιδιού που μας ταιριάζει. Ίσως όταν έρθουν κι άλλοι παίκτες να δοκιμάσουμε κάτι άλλο όμως τώρα ξέρουμε τι μας ταιριάζει καλύτερα".

Για το αν μπορεί να ξεκινήσουν οι Λουτσιάνο ή Καμπέσας στο βασικό σχήμα:

"Σίγουρα κάθε μέρα που περνάει προσαρμόζονται καλύτερα στην ομάδα. Κάθε μέρα που περνάει είναι καλύτερα για εκείνους. Θέλουμε σίγουρα να μπουν σύντομα στην ομάδα όμως αυτό πρέπει να γίνει σωστά. Δεν λέω ότι δεν μπορεί να ξεκινήσει κάποιος από αυτά τα παιδιά, αλλά αυτό σημαίνει πως θα γίνει εν γνώσει μας πως δεν θα μπορέσει να βγάλει το 90λεπτο. Θα δούμε".

Για το τι σημαίνει για την ομάδα αν αποκλειστεί:

"Δεν το σκέφτομαι καθόλου αυτή την στιγμή".

Πηγή: Contra.gr
The following user(s) said Thank You: Blood Prince

Please Log in or Create an account to join the conversation.

03 Aug 2017 19:57 #203453 by Lyricaldemon
Η ενδεκάδα του Παναθηναϊκού με την Γκαμπάλα

Την ενδεκάδα που εμπιστεύτηκε σχεδόν σ’ όλα τα καλοκαιρινά φιλικά και βεβαίως στον προ εβδομάδος, πρώτο αγώνα με την Γκαμπάλα στο «Απόστολος Νικολαΐδης», ρίχνει στη «μάχη» της ρεβάνς με τους Αζέρους στο Μπακού (Πέμπτη, 3/8) ο Μαρίνος Ουζουνίδης.



Ο τεχνικός του «τριφυλλιού» ανακοίνωσε τους έντεκα που θα ξεκινήσουν στο «8KM Stadium», διατηρώντας το ίδιο σχήμα με το πρώτο ματς της Λεωφόρου.

Ο Οδυσσέας Βλαχοδήμος θα είναι κάτω απ’ τα γκολπόστ με τους Κουλιμπαλί, Χουλτ στα δύο άκρα της άμυνας και τους Μολέδο, Κολοβέτσιο κεντρικό αμυντικό δίδυμο.

Στον κεντρικό άξονα θα πάρουν θέση εκ νέου οι Ζέκα και Κουρμπέλης, οι Χατζηγιοβάνης και Λουντ θα είναι οι δύο ακραίοι μεσοεπιθετικοί (δεξιά κι αριστερά αντίστοιχα), ενώ ο Άλτμαν, θα παίξει ως ελεύθερος πίσω απ’ τον Μολίνς στο 4-4-1-1 του Ουζουνίδη.

Στον πάγκο θα βρίσκονται οι Στιλ, Ρέις, Δώνης, Καμπέσας, Λουτσιάνο, Ευαγγέλου και Πίσπας.

Εκτός της τελικής 18άδας έμειναν από πλευράς Παναθηναϊκού οι Κότσαρης, Στάικος και Μπουζούκης.

Η ΕΝΔΕΚΑΔΑ ΤΗΣ ΓΚΑΜΠΑΛΑ

Από την άλλη πλευρά ο Ρομάν Γκρίγκορτσουκ επέλεξε αντίστοιχα ακριβώς την ίδια ενδεκάδα με το πρώτο ματς στη Λεωφόρο. Στο τέρμα θα ξεκινήσει ο MVP της Γκαμπάλα στον πρώτο αγώνα Ντμίτρο Μπεζοτόζνι, στο δεξιό άκρο της άμυνας θα παίξει ο Γκουρμπάνοφ και στο αριστερό ο Βέλγος Μπουλθουίς, ενώ οι Βέρνιντουμπ και θα συνθέσουν το κεντρικό αμυντικό δίδυμο.

Στον άξονα, ως καθαρός «κόφτης» θα παίξει ο Μαλόουν, με τους Χάλιντεϊ, Χουσεϊνοφ κεντρικούς χαφ και τους Ζοζέφ-Μονρόουζ και Όζομπιτς στα άκρα. Στην κορυφή της επίθεσης των Αζέρων θα ξεκινήσει ο Μπαγκαλί Νταμπό.

Πηγή: Contra.gr/url]

Please Log in or Create an account to join the conversation.

03 Aug 2017 22:14 #203479 by Lyricaldemon
ΣΚΥΛΙΑ ΤΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ: "Κατάπιε" την Καμπάλα ο Παναθηναϊκός!

Ο ατσάλινος Παναθηναϊκός του Μαρίνου Ουζουνίδη πήρε πανάξια νίκη με 2-1 μέσα στο Καζακστάν κόντρα στην Καμπάλα και προκρίθηκε πανηγυρικά στα πλέι οφ του Europa League. Μπορεί το τριφύλλι να δέχθηκε πρώτο γκολ, όμως απάντησε με υπέροχα τέρματα των Λουντ και Καμπέσας (VIDEOS).



Αυτός ο Παναθηναϊκός μπορεί να μπει ομίλους. Η ομάδα του Μαρίνου Ουζουνίδη νίκησε για δεύτερη φορά την Καμπάλα (1-0 και 2-1) και πήρε πανηγυρικά την πρόκριση για τα πλέι οφ του Europa League. Από το πρώτο μέχρι και το τελευταίο λεπτό οι "πράσινοι" ήταν ανώτεροι από τους Αζέρους.

Στο πρώτο ημίχρονο μάλιστα έχασαν και μερικές καλές ευκαιρίες για γκολ με μεγαλύτερη αυτή του Όμρι Άλτμαν, ο οποίος από τη μικρή περιοχή έστειλε τη μπάλα άουτ. Στο δεύτερο μέρος ωστόσο οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ κόντρα στη ροή του αγώνα (52'), χάρη στο αυτογκόλ του Ροδρίγο Μολέδο.

Ο Παναθηναϊκός απάντησε άμεσα. Αρχικά στο 63' με φοβερό γυριστό σουτ του Ρόμπιν Λουντ ισοφάρισε σε 1-1, ενώ τρία λεπτά αργότερα ο Μπράιαν Καμπέσας πέτυχε το πρώτο του τέρμα με την "πράσινη" φανέλα, αφού πρώτα "χόρεψε" την αντίπαλη άμυνα. Ο τελευταίος από τη στιγμή που μπήκε ήταν εξαιρετικός. Έτρεχε ασταμάτητα, είχε πάθος, ενώ στο 82' λίγο έλειψε να πετύχει δεύτερο γκολ, όμως τον σταμάτησε ο κίπερ της Καμπάλα και στη συνέχεια της φάσης ο Λουντ έχασε την ευκαιρία σε κενό τέρμα.

Το σκορ δεν άλλαξε στα τελευταία λεπτά, με τον Μαρίνο Ουζουνίδη να παίρνει εκτός από την πρόκριση και την ικανοποίηση για την εμφάνιση της ομάδας του.

ΓΚΑΜΠΑΛΑ (Ρομάν Χριχορτσούκ): Μπεζοτόσνι, Γκουρμπάνοβ, Βέρνιντουμπ, Στάνκοβιτς, Μπούλτχαϊς, Χιουσεΐνοβ (75' Μαμαντόβ Α.), Μαλόουν (80' Μαμαντόβ Ε.), Χόλιντεϊ, Ζοζέφ-Μονρόζ, Όζομπιτς, Νταμπό (74' Κονέ)

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Μαρίνος Ουζουνίδης): Βλαχοδήμος, Κουλιμπαλί, Κολοβέτσιος, Μολέντο. Χουλτ, Ζέκα, Κουρμπέλης, Χατζηγιοβάνης (62' Καμπέσας), Λουντ, Άλτμαν (56' Λουτσιάνο), Μολίνς (81' Ρέις)

Πηγή: Contra.gr

Please Log in or Create an account to join the conversation.

03 Aug 2017 23:19 - 03 Aug 2017 23:20 #203481 by Lyricaldemon
Ουζουνίδης: «Πέρασε η καλύτερη ομάδα»

Για δίκαιη πρόκριση έκανε λόγο ο τεχνικός του Παναθηναϊκού Μαρίνος Ουζουνίδης τονίζοντας μεταξύ άλλων πως στο αυτογκόλ θυμήθηκε την Τούμπα και τις ευκαιρίες που είχε χάσει στο ματς αυτό το... τριφύλλι.

Ουζουνίδης: «Πέρασε η καλύτερη ομάδα»
Αρχικά ο έμπειρος προπονητής ανέφερε στην καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου μετά την πρόκριση επί της Καμπάλα στα πλέι οφ του Europa League:
«Πέρασε η καλύτερη ομάδα. Τη Γκαμπάλα την κάναμε να δείξει πολύ μικρή απέναντι μας σε πολλά διαστήματα του παιχνιδιού μας. Είναι σημαντικό ότι κερδίσαμε, πρέπει να μάθουμε να κερδίζουμε και στα εκτός έδρας παιχνίδια. Όπως είπα πριν το παιχνίδι στα εκτός έδρας δεν είμαστε τόσο καλοί όσο στην Λεωφόρο αλλά σιγά-σιγά πρέπει με μεγαλύτερη εμπιστοσύνη στον εαυτό μας να αποδίδουμε το ίδιο καλά και έξω. Συγχαρητήρια στους παίκτες μου για την προσπάθεια που έκαναν, συγχαρητήρια για τη νίκη που έκαναν. Έχουμε τώρα λίγο χρόνο μπροστά μας για να βελτιώσουμε κάποια πράγματα στο παιχνίδι μας, να εγκλιματισθούν και οι νέοι παίκτες περισσότερο και να γίνουμε ακόμα καλύτερη ομάδα. Και στα δυο παιχνίδια ήμασταν καλύτεροι από τον αντίπαλο. Θα μπορούσε η πρόκριση να είχε τελειώσει πιο εύκολα για εμάς. Αν ήμασταν ποιο αποτελεσματικοί και στα δυο παιχνίδια. Νομίζω ότι και στα δυο παιχνίδια παίξαμε πολύ καλά. Κυρίως εδώ που δεν είναι εύκολο να παίξεις μέσα σε αυτή την έδρα. Εμείς από την αρχή ήμασταν αυτοί που μπήκαμε να επιβάλλουμε το παιχνίδι μας και χάσαμε τις ευκαιρίες με τις οποίες θα μπορούσαμε να προηγηθούμε και να ήταν πολύ πιο εύκολη η πρόκριση για εμάς. Στο ποδόσφαιρο όμως έτσι είναι τα πράγματα. Όταν δεν βάζεις γκολ μπορεί να το δεχτείς. Εμείς όμως κρατήσαμε την ηρεμία και τη ψυχραιμία μας, έχοντας αυτοπεποίθηση και εμπιστοσύνη στο παιχνίδι μας. Οπότε φυσιολογικά μετά βάλαμε δυο τέρματα και θα μπορούσαμε να είχαμε βάλει και τρίτο. Γενικά όμως είμαι ευχαριστημένος γιατί παρότι φάνηκε μεγάλη η διαφορά ανάμεσα στις δυο ομάδες η Γκαμπάλα δεν είναι τόσο κακή ομάδα».

Όταν έγινε το 1-0 με το αυτογκόλ θυμηθήκατε τη φράση που μας είπατε χθες ότι όλα γίνονται στο ποδόσφαιρο;

«Και αυτή τη φράση θυμήθηκα και το παιχνίδι της Τούμπας θυμήθηκα. Όταν δεν βάζεις γκολ έτσι είναι. Πρέπει να είμαστε πολύ πιο αποτελεσματικοί, κυρίως στα παιχνίδια της Ευρώπης. Αυτό που μας έλειψε σήμερα ήταν η αποτελεσματικότητα. Αν ήμασταν περισσότερο αποτελεσματικοί θα είχαμε κερδίσει πολύ πιο εύκολα. Σας είπα όμως ότι και εγώ και οι ποδοσφαιριστές μου έχουμε αποκτήσει εμπιστοσύνη στο παιχνίδι μας, εμπιστοσύνη στις δυνατότητες μας, οπότε πίστευα ότι εύκολα ή δύσκολα θα πετυχαίναμε το γκολ. Μας βοήθησαν και οι δυο αλλαγές σίγουρα και η αλλαγή της πλευράς που έγινε με τον Καμπέσας και τον Ρόμπιν. Βοήθησε και ο Λουτσιάνο αρκετά οπότε νομίζω ότι μετά πάλι γίναμε η ομάδα που κυριάρχησε μέσα στο γήπεδο. Το ποδόσφαιρο έτσι είναι, μπορεί να παίζεις καλύτερα από τον αντίπαλο, δεν σημαίνει όμως αυτό ότι θα κερδίσεις. Ευτυχώς όμως σήμερα στο τέλος αποδόθηκε δικαιοσύνη».

Γιατί χρησιμοποιήσατε τον Καμπέσας από την αριστερή πλευρά;
«Το δεξί μπακ της Γκαμπάλα τακτικά δεν ήταν τόσο καλός και με την ταχύτητα του Μπράιαν θα βρούμε χώρους. Όπως και επίσης στην αρχή του δευτέρου μέρους θα επιτίθενται από την δεξιά μας πλευρά οπότε με τον Ρόμπιν ήταν καλύτερα. Ο Καμπέσας σας είπα ότι η καλύτερη του πλευρά είναι η αριστερή. Αυτή τη στιγμή όμως και ο Νίκλας με τον Ρόμπιν έχουν κάνει μια καλή πλευρά οπότε δεν ήταν τόσο απαραίτητο να ξεκινάει από εκεί. Από τη στιγμή που πήγε έτσι το παιχνίδι, ξέρουμε τι θα μας δώσει ο κάθε παίκτης οπότε. Ο Μπράιαν είναι ένας παίκτης με αρκετά μεγάλη ταχύτητα. Κυρίως σε τέτοιου είδους παιχνίδια θα βοηθήσει πάρα πολύ»

Πηγή: Gazzetta.gr

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Notification