Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Keyword

Παναθηναϊκός 2017-2018

16 Sep 2017 16:12 #205560 by Βασίλης
Μακαρι να τα βρουν Δημητρης Γιαννακοπουλος και Αλαφουζος για να εχουμε συντομα την επομενη ημερα με pao foundation...

Please Log in or Create an account to join the conversation.

17 Sep 2017 15:53 #205605 by Lyricaldemon
Η εντεκάδα του ΠΑΟ με τον Απόλλων Σμύρνης.



Στον πάγκο για τον Παναθηναϊκό είναι οι: Διούδης, Ινσούα, Σιλά, Λουτσιάνο, Τσάβες, Χατζηγιοβάννης, Ευαγγέλου

Please Log in or Create an account to join the conversation.

17 Sep 2017 18:39 - 17 Sep 2017 19:47 #205608 by Lyricaldemon
Αργόστροφος Παναθηναϊκός, ανακούφιση το 1-0

Ο Όμρι Άλτμαν σκόραρε στο 32' και ο Παναθηναϊκός νίκησε 1-0 τον Απόλλωνα στη Λεωφόρο. Ουδεμία διαφοροποίηση ωστόσο σε σχέση με τις προηγούμενες, άνευρες, εμφανίσεις της ομάδας του Μαρίνου Ουζουνίδη, η οποία απειλήθηκε με ισοφάριση χωρίς ν' απειλήσει. Δύο αναγκαστικές αλλαγές για τους "πράσινους" (Μουνιέ, Κουτρουμπής).



Ούτε σοφία (στο παιχνίδι του) ούτε πίστη (στο υλικό) ούτε ελπίδα (για το μέλλον). Το μόνο που έμεινε από το αναιμικό 1-0 επί του Απόλλωνα στη Λεωφόρο ήταν η αγάπη όσων εξακολουθούν να στηρίζουν τον Παναθηναϊκό σε μια πολύ δύσκολη περίοδο, διοικητικά και αγωνιστικά. Και από την καρδιά-πανηγυρισμό του Άλτμαν στο μοναδικό γκολ της αναμέτρησης.

Οι "πράσινοι", που έχασαν από νωρίς τον Μουνιέ με τραυματισμό (έστω κι αν βγήκε στην ανάπαυλα), είχαν μόνο τον Χίλιεμαρκ να προσπαθεί να φτιάξει οτιδήποτε, είτε δημιουργώντας είτε εκτελώντας. Μάλιστα μια δική του σέντρα (και το άλμα του Ισραηλινού χαφ) ήταν που απέφερε το γκολ του 32' (μόλις δεύτερο του ΠΑΟ στο πρωτάθλημα), αλλά πέραν τούτου ελάχιστα πράγματα για το "τριφύλλι". Που έψαξε μέσα από την παρουσία των λατίνων Λουτσιάνο και Τσάβες στο δεύτερο μισό να ομορφύνει το παιχνίδι του. Μάταιος κόπος, μάταιες και οι φωνές του Ουζουνίδη για γρήγορη μετάβαση της μπάλας. Τρανζίσιον για κλάματα. Τα λάθη ήταν πολλά περισσότερα από τα σωστά, οι τελικές ανά 20λεπτο και... άμα.

Ο Απόλλων φοβήθηκε περισσότερο απ' όσο έπρεπε τον αγώνα στη Λεωφόρο και δεν διεκδίκησε τις πιθανότητες που του αναλογούσαν. Αν ο Μπάμπιαρζ δεν είχε κοπεί με οφσάιντ στο μισάωρο, πριν δηλαδή από το 1-0, και ο Βλαχοδήμος δεν είχε βγάλει το τετ α τετ του ίδιου στο 46', η "ελαφρά ταξιαρχία" ίσως είχε πάρει κάτι. Προς ανακούφιση πάντως όσων λίγων βρίσκονταν στην κερκίδα και φυσικά των προπονητών-ποδοσφαιριστών του ΠΑΟ μέχρι και ο Σιλά στο 89' χρειάστηκε να κόψει μια σέντρα-φαρμάκι του Δενδρινού από αριστερά.

ΟΙ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ:
Παναθηναϊκός: Βλαχοδήμος, Γιόχανσον, Κουτρουμπής (73' Σιλά), Κολοβέτσιος, Χουλτ, Κουρμπέλης, Χίλιεμαρκ, Μουνιέ (46' Λουτσιάνο), Άλτμαν, Λουντ, Μολίνς (66' Τσάβες)

Απόλλων: Τσόβιτς, Ντάσιος, Κοντοές, Κύργιας, Βαλλιάνος (73' Μενδρινός), Μπιτζιμίν, Κονέ, Μπάμπιαρζ, Αλμπάνης (77' Ελμπάζ), Σιατραβάνης (61' Μάντσεν), Καστιγέχος

Please Log in or Create an account to join the conversation.

20 Sep 2017 20:13 #205757 by Lyricaldemon
Η εντεκάδα του ΠΑΟ για το Κύπελλο Ελλάδος με αντίπαλο την ΑΕΛ

Please Log in or Create an account to join the conversation.

20 Sep 2017 23:09 #205760 by Lyricaldemon
Παναθηναϊκός - ΑΕΛ 2-0
Ο Τσάβες με όμορφο γκολ άνοιξε το σκορ και εκεί που ο Παναθηναϊκός πήγαινε σε μια ήρεμη νίκη επί της ΑΕΛ (2-0), έχασε με τραυματισμό τον Λουτσιάνο, ο οποίος πιθανότατα έπαθε σοβαρή ζημιά στο γόνατο!



Ο Τσάβες ξαναβρήκε το δρόμο για τα δίχτυα και μάλιστα με ωραίο γκολ, ο Παναθηναϊκός έδειχνε να έχει κλειδώσει τη νίκη, όμως στο 75' ήρθε η φάση που έσβησε τα χαμόγελα. Ο Λουτσιάνο τραυματίστηκε και οι πρώτες εκτιμήσεις κάνουν λόγο για σοβαρή πιθανότητα ρήξης χιαστού. Ο Μολίνς, που ήρθε από τον πάγκο, είχε δοκάρι και σκόραρε στις καθυστερήσεις για το τελικό 2-0.

Δεύτερη σερί νίκη για τον Παναθηναϊκό έπειτα από εκείνη επί του Απόλλωνα στο πρωτάθλημα. Μπορεί σαν γεγονός από μόνο του να μη λέει τίποτα, όμως με δεδομένο τις πολύ δύσκολες μέρες που βιώνει ο σύλλογος, το αγωνιστικό κομμάτι και η όποια αντίδραση παρουσιάζει αυτό στο γήπεδο, αποκτά μεγάλη σημασία. Υπάρχει το καθήκον και αυτό προσπαθεί να κάνει το τριφύλλι του Μαρίνου Ουζουνίδη.

Δύο δοκάρια για την ΑΕΛ, ένα για τον Παναθηναϊκό, που πήρε τους τρεις βαθμοί στον όμιλο και είδε τον Βιγιαφάνιες να επιστρέφει έπειτα από τέσσερις μήνες.

Στο γκρουπ συμμετέχουν επίσης οι Παναχαϊκή και Αναγέννηση Καρδίτσας, με την ομάδα της Πάτρας να παίρνει νίκη με σκορ 1-0 στο μεταξύ τους ματς.

Πως ξεκίνησαν:

Ο Παναθηναϊκός, στο 4-4-1-1, παρουσιάστηκε με τον Διούδη κάτω απ' τα δοκάρια στην πρώτη του επίσημη εμφάνιση με την πράσινη φανέλα. Στην άμυνα βρέθηκαν από δεξιά στ' αριστερά οι Γιόχανσον, Κουρμπέλης, Μολέδο και Ινσούα. Στα χαφ, ο Ρέις είχε παρτενέρ τον Γιακούμπα Σιλά, οι Χατζηγιοβάνης και Μουνιέ βοήθησαν από τα πλάγια και ο Λουτσιάνο πρόσφερε βοήθεια στον προωθημένο Τσάβες. Ο Μαρίνος Ουζουνίδης, ουσιαστικά, έδωσε ανάσες στους Βλαχοδήμο, Χουλτ και Χίλιεμαρκ όσον αφορά σε αυτούς που λογίζονται βασικοί, ωστόσο, η 11άδα σε γενικότερο πλαίσιο είχε... αρκετή φρεσκάδα.

Για την ΑΕΛ, ο Μπόζοβιτς υπερασπίστηκε την εστία της ομάδας του Ματάισεν, με τους Ρέντζα, Φάρκας, Γιοβάνοβιτς και Γουάλας στην τετράδα της άμυνας. Σε ένα σύστημα που έμοιαζε κυρίως με 4-3-3, στη μεσαία γραμμή βρέθηκαν οι Φατιόν και Δερμιτζάκης με τον Κούσα ελάχιστα πιο πίσω, ενώ, οι Λεοζίνιο, Κριζμάν και Περόνε άλλαζαν θέσεις στην επίθεση.

Το ματς:

Δέκα λεπτά χρειάστηκαν οι πράσινοι για να μπουν στο ματς και να περιορίσουν την ΑΕΛ. Σε αυτά τα δέκα λεπτά, η ομάδα του Ματάισεν προσπάθησε να παίξει γρήγορα και να στείλει τη μπάλα στην περιοχή του Διούδη, έγινε ένα σουτ από τον Φατιόν στο 3' με τον Μολέδο να πέφτει και να κοντράρει και οι όποιες προσπάθειες των «βυσσινί» σταματούσαν δίχως να γίνουν απόλυτα επικίνδυνες. Ο Παναθηναϊκός, με τον Κουρμπέλη να συνεισφέρει στα μετόπισθεν δίπλα στον Μολέδο και τον Μουνιέ να είναι από τους πιο κινητικούς στον αγωνιστικό χώρο, απέκτησε το προβάδισμα με το αριστερό διαγώνιο σουτ του Τσάβες στο 18ο λεπτό, έπειτα από πάσα του Λουτσιάνο.

Ο Αργεντινός με τον Βραζιλιάνο έδειξαν να αρχίσουν να βρίσκονται καλά στο χορτάρι, αλλά και οι δύο είναι ικανοί για το καλύτερο και το χειρότερο, πράγμα που μπορεί μεν να φτιάξει ευκαιρία για γκολ πολύ γρήγορα, μπορεί όμως και να χαλάσει οποιαδήποτε προϋπόθεση για επικίνδυνη κατάσταση. Ο Ινσούα στο αριστερό άκρο της άμυνας έδειξε να αντιμετωπίζει προβλήματα, σταθερός και ψύχραιμος ο Γιόχανσον από δεξιά, στηρίχθηκε στη δύναμή του ο Σιλά, έστελνε το παιχνίδι στο μισό γήπεδο της ΑΕΛ ο Ρέις. Οι «βυσσινί», όσες φορές μπορεί να έτρεξαν στην επίθεση κυρίως με τον Λεοζίνιο, αδυνατούσαν να βγάλουν κάτι αξιόλογο οι Κριζμάν και Περόνε μαζί στην επίθεση. Τα στόπερ έβαζαν εμπόδια στον Τσάβες (που από την πλευρά του μπορεί να αργούσε να παίξει τη μπάλα σε ορισμένες περιπτώσεις).

Το θετικό για τους πράσινους ήταν πως με την έναρξη της επανάληψης παρατηρήθηκε διάθεση για γρήγορο παιχνίδι και πίεση πολύ ψηλά, αφού η ΑΕΛ δεν βιαζόταν να βγάλει τη μπάλα από την άμυνά της και να σπρώξει το παιχνίδι της προς την... αντίπερα όχθη. Ο Μουνιέ διατήρησε την απόδοσή του σε υψηλό επίπεδο και στο 61' από ωραίο χαμηλό γύρισμα του Γιόχανσον, αν και έκανε το πλασέ στην κίνηση, είδε τον Μπόζοβιτς να μπλοκάρει. Λίγο νωρίτερα, βέβαια, ο Παναθηναϊκός διέτρεξε κίνδυνο όταν έπειτα από γέμισμα του Λεοζίνιο από στημένη φάση, ο Διούδης δεν μπλόκαρε και ο Γιοβάνοβιτς δεν έκανε καλό σουτ στην επαναφορά.

Η καλύτερη στιγμή των φιλοξενούμενων ήρθε στο 67' με τον Γουάλας να εκτελεί απευθείας ένα φάουλ από πολύ πλάγια θέση, στέλνοντας τη μπάλα στο δοκάρι! Το γεγονός πως η ΑΕΛ είχε πάρει μέτρα στο γήπεδο και προσπαθούσε να εξισορροπήσει την κατάσταση, ευνόησε τους πράσινους που μπορούσαν να τρέξουν πλέον σε αντεπιθέσεις, όμως αυτή του 76' όπου ο Λουτσιάνο βρήκε τον Χατζηγιοβάνη, όμως εκείνος δεν πλάσαρε επιτυχώς τον Μπόζοβιτς. Ο Βραζιλιάνος στη συγκεκριμένη φάση τραυματίστηκε μόνος του και αποχώρησε... Στο 79' σημειώθηκε και δεύτερο δοκάρι για τη Λάρισα με τον Περόνε από πλάγια αριστερά να κάνει κάτι σαν σέντρα – σουτ και να βρίσκει την αριστερή κάθετη δοκό του Διούδη. Πέρα από τον παλμό της ομάδας του Ουζουνίδη στα εναπομείναντα λεπτά και τα όσα θετικά πρόσφεραν οι Βιγιαφάνιες και Χίλιεμαρκ, ο Μολίνς είχε δοκάρι στο 89' και βρήκε το στόχο στις καθυστερήσεις με ωραίο πλασέ στην κλειστή γωνία για το τελικό 2-0.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Παναθηναϊκός: Διούδης, Γιόχανσον, Ινσούα, Ρέις (72' Χίλιεμαρκ), Τσάβες, Μουνιέ (62' Βιγιαφάνιες), Λουτσιάνο (78' Μολίνς), Κουρμπέλης, Σιλά, Μολέδο, Χατζηγιοβάνης

ΑΕΛ: Μπόζοβιτς, Κούσας, Περόνε, Κριζμάν (72' Ναζλίδης), Γουάλας, Ρέντζας, Φάρκας, Γιοβάνοβιτς, Άντονι, Δερμιτζάκης (60' Ναβάρο), Λεοζίνιο (62' Κρητικός)

Please Log in or Create an account to join the conversation.

22 Sep 2017 15:16 #205838 by Lyricaldemon
Αλαφούζος: «Αποχωρώ από τον Παναθηναϊκό, αναλαμβάνω υποχρεώσεις 20 εκατομμυρίων»!

Ο Γιάννης Αλαφούζος αποχωρεί από την ΠΑΕ Παναθηναϊκός, δηλώνοντας πως αναλαμβάνει υποχρεώσεις 20 εκατομμυρίων ευρώ, ζήτησε συγγνώμη από τον κόσμο και αποκάλυψε πως ζήτησε από τον Βασίλη Κωνσταντίνου να ηγηθεί μίας προσπάθειας για την σωτηρία του συλλόγου!



Ο Γιάννης Αλαφούζος... εμφανίστηκε και πήρε θέση για το μέλλον του στον Παναθηναϊκό, επιβεβαιώνοντας τις πληροφορίες των τελευταίων ημερών! Ο μεγαλομέτοχος της «πράσινης» ΠΑΕ τόνισε πως αποχωρεί από τον σύλλογο, καθώς «είναι αδύνατον οικονομικά και προσωπικά να συντηρώ και να διαχειρίζομαι την ομάδα», τόνισε πως έχει βάλει 42 εκατομμύρια τα τελευταία χρόνια στα ταμεία της ΠΑΕ και ξεκαθάρισε πως θα αναλάβει υποχρεώσεις 20 εκατομμυρίων ευρώ και μέχρι εκεί.

Από κει και πέρα, αναφέρθηκε στην έλλειψη βοήθειας από επιφανείς Παναθηναϊκούς, ζήτησε συστράτευση όλων των «πράσινων» δυνάμεων και αποκάλυψε πως ζήτησε από τον Βασίλη Κωνσταντίνου να ηγηθεί μια προσπάθεια σωτηρίας του συλλόγου!

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Πριν από μερικά χρόνια διαπίστωσα πως η ομάδα μας, ο ΠΑΟ, βρισκόταν στο χείλος της καταστροφής. Πήρα την απόφαση να αναλάβω μία πρωτοβουλία διάσωσης μέσω της «Παναθηναϊκής Συμμαχίας».

Χιλιάδες οπαδοί συνεισέφεραν τον οβολό και την στήριξή τους. Ζήτησα από ιστορικούς παράγοντες και οικονομικά εύρωστους υποστηρικτές να συνεισφέρουν και εκείνοι τα σημαντικά ποσά που χρειαζόταν η ομάδα για να αποφύγει την χρεοκοπία. Δεν το έκαναν. Από εκείνη την ημέρα έως σήμερα έχω συνεισφέρει 42 εκατομμύρια ευρώ από την προσωπική μου περιουσία. Δεν ήταν μία εύκολη υπόθεση. Επωμίσθηκα αυτό το φορτίο σε μία οριακή στιγμή για την χώρα και εμένα προσωπικά.

Είχα την ρομαντική ψευδαίσθηση ότι στήνοντας μία υγιή ομάδα χωρίς σχέσεις διαπλοκής θα μπορούσα να βοηθήσω να αλλάξει η ελληνική πραγματικότητα. Έκανα λάθος. Τα συστήματα και οι νοοτροπίες που εμποδίζουν την χώρα μας να έχει ένα κανονικό, ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο είναι βαθιά ριζωμένα και μοιάζουν με Λερναία Ύδρα. Όποιος καλοπροαίρετος πάει να συγκρουσθεί μαζί τους αντιλαμβάνεται πολύ γρήγορα ότι χτυπάει το χέρι του σε έναν αδιαπέραστο τοίχο.

Σήμερα ο Σύλλογος μας βρίσκεται και πάλι σε ένα οριακό σημείο. Για μένα προσωπικά είναι αδύνατον, από ψυχική και οικονομική άποψη, να συνεχίσω να συντηρώ και να διαχειρίζομαι την ομάδα. Είμαι διατεθειμένος να αναλάβω τις υποχρεώσεις της έως ένα πόσο της τάξεως των 20 εκατομμυρίων ευρώ. Αυτό είναι το ανώτατο όριο που μπορώ να επωμισθώ. Έδωσα ό,τι μπορούσα, αναλαμβάνω μελλοντικές δεσμεύσεις που θα δοκιμάσουν τις αντοχές μου. Έως εδώ όμως.

Καλώ τους ιστορικούς πρωταγωνιστές της Παναθηναϊκής οικογένειας να αναλάβουν πρωτοβουλία για την διάσωση του συλλόγου. Θα σταθώ δίπλα τους σαν απλός στρατιώτης, τιμώντας στο ακέραιο τις δεσμεύσεις που θα αναλάβω στο πλαίσιο μιας νέας προσπάθειας. Νομίζω ότι έχει έλθει η ώρα να πράξουν και εκείνοι το καθήκον τους.

Στην κατεύθυνση αυτή ζήτησα από τον Βασίλη Κωνσταντίνου να ηγηθεί σε μια προσπάθεια σωτηρίας της ομάδος καλώντας σε συστράτευση όλους τους Παναθηναϊκούς που μπορούν να συνεισφέρουν.

Στους οπαδούς και φίλους του ΠΑΟ οφείλω ένα μεγάλο ευχαριστώ γιατί στάθηκαν δίπλα μας στο εγχείρημα και κατάλαβαν ότι το μόνο που ήθελα ήταν να σωθεί πρώτα και μετά να πάει καλά η ομάδα. Τους ζητώ συγγνώμη γιατί τους απογοήτευσα και γιατί δεν μπορώ να επωμισθώ άλλο την ευθύνη. Έκανα ό,τι μπορούσα. Η στιγμή της αλήθειας έφτασε. Όσοι αγαπούν την ομάδα και όσοι αντέχουν να την βοηθήσουν ήλθε η ώρα να το κάνουν.

Ιωάννης Αλαφούζος».

Please Log in or Create an account to join the conversation.

23 Sep 2017 19:47 - 23 Sep 2017 19:47 #205862 by Lyricaldemon
Η εντεκάδα του Παναθηναικού ενάντια στον Παναιτωλικό!

Please Log in or Create an account to join the conversation.

23 Sep 2017 22:56 - 24 Sep 2017 02:07 #205865 by Lyricaldemon
ΑΡΚΕΤΕΣ ΧΑΜΕΝΕΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟ!
Παναιτωλικός - Παναθηναϊκός 2-0

Λίγες μέρες μετά την ανακοίνωση αποχώρησης Αλαφούζου, ο Παναθηναϊκός ηττήθηκε 2-0 από τον εκπληκτικό Παναιτωλικό στο Αγρίνιο, χάνοντας και τον Τσάβες με τραυματισμό! Ιστορική νίκη για τους γηπεδούχους..



Έτσι ξεκίνησαν.

Ο Μάκης Χάβος επέλεξε τον Δημήτρη Κυριακίδη κάτω από τα δοκάρια. Αριστερό μπακ τον Ρότσα, δεξί τον πρώην «πράσινο» Μαρινάκη και τον Μόρα με τον Μιχαϊ στο κέντρο της άμυνας. Μάρκος Πάουλο και Μπεχαράνο το δίδυμο στον άξονα του κέντρου. Στο αριστερό άκρο της μεσαίας γραμμής ο Ντίας, στο δεξί ο Κλέσιο, ο Ρόσα πίσω από τον «φουνταριστό» Μάζουρεκ.
Στον αντίποδα, ο Μαρίνος Ουζουνίδης εξέπληξε αφήνοντας στον πάγκο τον Τσάβες! Ο Βλαχοδήμος υπερασπίστηκε την εστία του «τριφυλλιού». Μολέδο και Κουρμπέλης στο κέντρο των μετόπισθεν, δεξί μπακ ο Γιόχανσον και αριστερό ο Χουλτ. Σιλά και Χίλιεμαρκ στον άξονα. Δεξί χαφ ο Βιγιαφάνιες, αριστερό ο Λουντ, σε επιτελικό ρόλο ο Άλτμαν και στην κορυφή ο Μολίνς.

Μία φάση, μία γκολάρα, ένα δεκάλεπτο!

Σε αυτού του είδους τα παιχνίδια, όπου καμία από τις δύο ομάδες δεν παίρνει ρίσκα και προτάσσει την ασφάλεια των μετόπισθεν έχοντας παράλληλα και αρκετά λάθη στις μεταβιβάσεις, οι λεπτομέρειες είναι που κάνουν την διαφορά. Οι φάσεις εκείνες που από μία-δύο εμπνεύσεις μπορείς να βρεις το γκολ. Και αυτό το κάτι παραπάνω στο πρώτο ημίχρονο το είχε ο Παναιτωλικός. Το βρήκε στην φάση του 20'. Ο Ρόσα κράτησε υπέροχα την μπάλα από αριστερά, πέρασε τον Χίλιεμαρκ και την έστρωσε όπως ακριβώς έπρεπε στον Μάζουρεκ.

Ο Αργεντινός που φιλοδοξεί να γίνει ο... νέος Βιγιαφάνιες για τους φίλους των «κυανοκίτρινων» έβαλε υπέροχα το σώμα του, σούταρε και έστειλε την μπάλα εκεί όπου ο Βλαχοδήμος δεν θα μπορούσε να αντιδράσει! 1-0 για τους γηπεδούχους και ένα ολόκληρο βουνό για ανάβαση, όσον αφορά τον Παναθηναϊκό...

Έναν Παναθηναϊκό που δεν κατάφερε να επιβληθεί πάνω στο χορτάρι, έναν Παναθηναϊκό που δεν μπόρεσε να φτιάξει μια φάση της προκοπής τελειώνοντας εντελώς πρόχειρα σε κάθε καλή ανάπτυξη(σουτ Μολίνς, κακό κοντρόλ Λουντ σε τετ-α-τετ), έναν Παναθηναϊκό που τα περίμενε όλα από τις ατομικές ενέργειες του Βιγιαφάνιες που ήταν απελπιστικά μόνος για να φέρει την άνοιξη. Επί της ουσίας το «τριφύλλι» για ένα δεκάλεπτο(35'-45') προσπάθησε να αντιδράσει αλλά δεν είχε τον σωστό τρόπο...

Άνοιξε το παιχνίδι, το... έκλεισε ο Κλέσιο!

Με την έναρξη του δευτέρου μέρους ο Ουζουνίδης έριξε στο παιχνίδι τον Τσάβες, ο οποίος υπέστη μυϊκό τραυματισμό και αποχώρησε στο 70', μεγαλώνοντας την λίστα των προβλημάτων για τον Έλληνα τεχνικό! Η είσοδος του Αργεντινού σήμανε και την αλλαγή στο αγωνιστικό πλάνο των «πρασίνων» που βγήκαν στο γήπεδο και έπαιξε φουλ επίθεση. Το παιχνίδι άνοιξε για τα καλά, έγινε... ροντέο αλλά και πάλι ο Παναιτωλικός ήταν εκείνος που δημιούργησε τις πολύ μεγάλες φάσεις με τον Κλέσιο!

Ο Παναθηναϊκός είχε μοναχά μια κεφαλιά του Μολέδο και ένα σουτ του Μολίνς και η ανισσοροπία στην άμυνα... τιμωρήθηκε τελικά στο 65'. Ο Βλαχοδήμος δεν μπορούσε να βγάλει και το νέο σουτ του Κλέσιο μετά από τρομερή επέλεση του Ρότσα από αριστερά, ο Παναιτωλικός έκανε το 2-0 και κάπου εκεί το ματς τελείωσε...

Please Log in or Create an account to join the conversation.

30 Sep 2017 17:52 #206267 by Lyricaldemon
Η εντεκάδα του ΠΑΟ με τον ΠΑΣ Γιάννενα για την 6η αγωνιστική της Superleague



H εντεκάδα του ΠΑΣ Γιάννενα:Η ενδεκάδα του ΠΑΣ:Βελλίδης, Μπουκουβάλας, Μιχαήλ, Γιάκος, Τζημόπουλος, Χαλκιαδάκης, Καρανίκας, Γαρουφαλιάς, Κοζορώνης, Μανθάτης, Μαυροπάνος

Please Log in or Create an account to join the conversation.

30 Sep 2017 20:38 - 30 Sep 2017 21:19 #206303 by Lyricaldemon
Παναθηναϊκός - ΠΑΣ Γιάννινα 2-0
Με 2 γκολ σε διάστημα δύο λεπτών (αυτ. Μιχαήλ, Μολίνς), σε ένα ματς με χαρακτήρα συλλαλητηρίου κατά του Αλαφούζου, ο Παναθηναϊκός επικράτησε εύκολα 2-0 του ΠΑΣ Γιάννινα και μετά από καιρό υπήρξαν χαμόγελα.



Ξεκάθαρο έκανε ο κόσμος σε παίκτες και προπονητή ότι θα είναι παρών στα δύσκολα. Στις ιστορικές και πολύ δύσκολες στιγμές που βιώνει ο σύλλογος, οι οπαδοί του σχεδόν γέμισαν τη Λεωφόρο και έδωσαν πνοή στην ομάδα, που έπρεπε να σκεφτεί το αγωνιστικό κομμάτι και κατάφερε πολύ γρήγορα να «σβήσει» το ματς με τον ΠΑΣ, με δυο γκολ μέχρι και το 13'.

«Σε χτύπησαν οι εντός κι εκτός εχθροί σου...» και «θα σε τελειώσουμε εμείς» με αποδέκτη τον Αλαφούζο, τα πανό γεμάτα νόημα από τους οργανωμένους φίλους των «πράσινων».

Έτσι έπαιξαν:

Ο Μαρίνος Ουζουνίδης παρουσίασε τον Παναθηναϊκό με το 4-3-2-1. Ο Βλαχοδήμος υπερασπίστηκε την πράσινη εστία και στην τετράδα της άμυνας από αριστερά προς τα δεξιά βρέθηκαν οι Χουλτ, Μολέδο, Κολοβέτσιος και Κουλιμπαλί. Ο Σιλά στα χαφ ήταν λίγο πιο πίσω από τους Κουρμπέλη και Χίλιεμαρκ, ενώ ο Μολίνς είχε βοήθειες από τους Άλτμαν (αριστερά) και Βιγιαφάνιες (δεξιά). Ο Αργεντινός γύριζε και λίγο πιο πίσω σε κεντρικό ρόλο για να βοηθήσει και στην οργάνωση.

Ο ΠΑΣ παρατάχθηκε με το 3-5-2, με τον Βελλίδη κάτω απ' τα γκολπόστ και τους Μιχαήλ, Μαυροπάνο και Τζημόπουλο στα μετόπισθεν. Στα δύο άκρα της μεσαίας γραμμής οι Καρανίκας και Μπουκουβάλας δεξιά κι αριστερά αντίστοιχα, τα δύο αμυντικά χαφ ήταν οι Κοζορώνης και Γαρουφαλιάς και πιο μπροστά ο Μανθάτης σε ελεύθερο ρόλο. Επιθετικοί οι Μπρούνο Χαλκιαδάκης και Γιάκος.

Το ματς:

Το παιχνίδι είχε τελειώσει από τα πρώτα 13 λεπτά. Ο Παναθηναϊκός είχε σκοράρει ήδη δύο φορές με το αυτογκόλ του Μιχαήλ και το φάουλ του Μολίνς και είχε το προβάδισμα ασφαλείας σε ένα ματς που δεν έδειχνε να ξεφεύγει από τον έλεγχο των πράσινων. Η ώθηση του κόσμου και η συνεχής στήριξη στους ποδοσφαιριστές με συνθήματα και παλμό, έκανε το τριφύλλι να φτάσει στο ευνοϊκό σκορ από νωρίς και να μην αντιμετωπίσει ιδιαίτερα προβλήματα από τον ΠΑΣ. Από σέντρα του Χουλτ στο 11' ο Χίλιεμαρκ προσπάθησε να πάρει την κεφαλιά όμως η μπάλα χτύπησε στον Μιχαήλ και κατέληξε στα δίχτυα, ενώ, δύο λεπτά αργότερα, ο Μολίς με καταπληκτική εκτέλεση φάουλ έδωσε αέρα δύο τερμάτων στο τριφύλλι.

Οι Γιαννιώτες προσπαθούσαν κυρίως από αριστερά με τον Μπουκουβάλα να γεμίζει με μπαλιές την πράσινη περιοχή, δίχως όμως να προκύπτει κάτι καλό για την ομάδα του από τις προσπάθειες που έπαιρνε. Ο Μπρούνο Χαλκιαδάκης ήταν εκείνος που είχε δύο καλά σουτ, με τον Βλαχοδήμο να διώχνει με γροθιες στο 24' και τον Μολέδο να παρεμβαίνει προ του Γερμανού πορτιέρο στο 44'. Οι πράσινοι έπαιζαν κυρίως από δεξιά με τους Κουλιμπαλί και Βιγιαφάνιες, ο Χίλιεμαρκ βοηθούσε αρκετά από τον άξονα, ενώ, στην άμυνα, οι Μολέδο και Κολοβέτσιος είχαν τις λύσεις ακόμα και σε κάποιες πολύ μικρές κακές στιγμές τους.

Ο κόσμος δεν σταμάτησε να τραγουδάει στην εξέδρα και αυτό ήταν το καλύτερο τονωτικό για τους πράσινους ώστε να συνεχίσουν να παίζουν με τρόπο που διατηρούσε τον ενθουσιασμό των οπαδών. Οι παίκτες του Μαρίνου Ουζουνίδη έφτιαξαν φάσεις για γκολ, έβαζαν τη μπάλα στην περιοχή του Βελλίδη και στο 62' ο Χίλιεμαρκ δεν κατάφερε να χριστεί... κανονικά σκόρερ, από τη στιγμή που το σουτ που έκανε ελεύθερος από το ύψος της περιοχής έπειτα από ωραία συνεργασία των Χουλτ και Λουντ, έφυγε πολύ άουτ... Ο ΠΑΣ κατάφερε σε ορισμένες περιπτώσεις να ψάξει κάτι καλό με γεμίσματα στην περιοχή του Βλαχοδήμου, η άμυνα του τριφυλλιού μπορεί να ολιγώρησε σε 1-2 στιγμές, αλλά οι φιλοξενούμενοι αποτύγχαναν να στείλουν με ορθόδοξο τρόπο τη μπάλα προς την εστία. Παντελώς ακίνδυνοι οι Κόντε, Σολτάνι και Μπρούνο Χαλκιαδάκης για τις όποιες ιδέες είχε για την επίθεση ο κόουτς του ΠΑΣ, ενώ όσο περνούσαν τα λεπτά ερχόταν και η χαλαρότητα στους πράσινους που δεν μπορούσαν να ολοκληρώσουν σωστά τις στιγμές που θα μπορούσαν να έχουν οδηγήσει σε κάποιο γκολ επιπλέον.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Notification