Παναγιώτης Πολυδεύκης replied to the topic 'Αστρονομία' in the forum. 15 hours 35 minutes ago

Η NASA ανακάλυψε ηλιακό σύστημα με πλανήτες σαν τη Γη
vBXtlHH.jpg

Ένα ολόκληρο ηλιακό σύστημα με πλανήτες σαν τη Γη ανακοίνωσε ότι ανακάλυψε η NASA.

Η Αμερικανική Υπηρεσία Διαστήματος, σε τηλεδιάσκεψη, ανέφερε πως η ανακάλυψη δύο νέων πλανητών γύρω από το αστέρι Kepler-90, που μοιάζει με τον δικό μας Ήλιο, σημαίνει ότι το μακρινό ηλιακό σύστημα έχει τόσους πλανήτες, όσους το δικό μας.

Ο Kepler και το ηλιακό του σύστημα ήταν ήδη γνωστά, ωστόσο η «επαναστατική» ανακάλυψη των αστρονόμων είναι οι δύο νέοι κόσμοι -και μάλιστα, για την ανακάλυψή τους χρησιμοποιήθηκε η τεχνολογία της τεχνητής νοημοσύνης της Google!

Όλα τα παραπάνω υποδεικνύουν ότι μπορεί να υπάρχουν ολόκληροι κόσμοι και ηλιακά συστήματα «κρυμμένα» μέσα στα στοιχεία, που έχουν ήδη συλλέξει οι επιστήμονες, αλλά δεν μπορούσαν μέχρι τώρα να «παρατηρήσουν», ακριβώς γιατί τα «σημάδια» ήταν τόσα πολλά, που δεν ήξεραν από πού ν' αρχίσουν!

Ο Πολ Χερτζ, διευθυντής του Τμήματος Αστροφυσικής της NASA στην Ουάσινγκτον, παραδέχθηκε ότι οι επιστήμονες δεν είχαν μέχρι σήμερα τα κατάλληλα «εργαλεία» για μια τέτοια ανακάλυψη.

Πηγή: protothema.gr

Read More...

Βρέθηκε αποστολή του GTA Online που σχετίζεται με το Red Dead Redemption 2
gta-red-dead-redemption-1-100-1513336035.jpg

Οι data miners της Team Guru αποκάλυψαν πως μια αποστολή του Red Dead Redemption 2 “κρύβεται” στο Grand Theft Auto Online.

Η Team Guru έχει αποκτήσει μεγάλο όνομα γύρω από την εξερεύνηση των δεδομένων των GTA τίτλων επιλύοντας κάθε μυστήριο που προκύπτει από τους τίτλους της Rockstar Games. Αυτή τη φορά αναφέρθηκαν σε ένα “headshot challenge” που βρέθηκε στα αρχεία του GTA Online, η ολοκλήρωση του οποίου θα ξεκλειδώσει για τους παίκτες ένα περίστροφο για το Red Dead Redemption 2. Επίσης ένα chest, ένα σημείωμα και 20 τοποθεσίες βρέθηκαν σε αυτά τα αρχεία, όλα σχετικά στο κυνήγι για αυτό το χρυσό όπλο.

Τα στοιχεία της Team Guru οδηγούν σε νέες ανακαλύψεις αφού σύμφωνα με τον κώδικα οι παίκτες μπορούν να ολοκληρώσουν μια αποστολή τραβώντας φωτογραφίες σε διάφορες τοποθεσίες. Μία από αυτές τις τοποθεσίες ωστόσο περιέχει έναν τάφο που με αναφορά στο πρώτο Red Dead Redemption. Παρόλα αυτά δεν είναι σαφές σε ποιον ανήκει ο τάφος.

Read More...

Παναγιώτης Πολυδεύκης replied to the topic 'Pokemon Tournament DX' in the forum. 15 hours 42 minutes ago

Pokemon Crystal στο 3DS
pokemon-crystal-nintendo-3ds-72-1513333231.jpg

Η Nintendo ανακοίνωσε πως μετά τις Pokemon Gold και Silver, η Pokemon Crystal επανακυκλοφορεί αυτή τη φορά για το Nintendo 3DS.

Θα μπορείτε να το αποκτήσετε με τον ίδιο τρόπο που μπορούσατε με τις δύο προαναφερθέντα games, δηλαδή μέσω του 3DS eShop ή αγοράζοντας την κανονική retail συσκευασία που θα περιέχει μέσα έναν κωδικό για να το κατεβάσετε. Όπως οι Gold και Silver έτσι και η Crystal θα είναι συμβατή με το Pokemon Bank με το οποίο μπορείτε να μεταφέρετε Pokemon ανάμεσα στα games.

Η ασύρματη σύνδεση στο Internet που προσφέρει το Nintendo 3DS καθιστά διαθέσιμα τα Link Trades και τα Battles. Παρακάτω μπορείτε να δείτε το βίντεο της ανακοίνωσης αυτής καθώς και ένα Twitter post από την ιαπωνική εταιρεία.
www.youtube.com/watch?v=aW_Yi54JEUk

Read More...

Παναγιώτης Πολυδεύκης replied to the topic 'PlayerUnknown's Battlegrounds' in the forum. 15 hours 45 minutes ago

Ο Dr. DisRespect αποκάλυψε πως υπήρξε άπιστος απέναντι στην σύζυγο του
dr-disrespect-81-1513331656.jpg

Ο δημοφιλής streamer του Twitch Dr. DiRespect δήλωσε δημόσια πως υπήρξε άπιστος απέναντι στην σύζυγο του και θα απουσιάσει από το streaming για λίγο καιρό.

Με δάκρυα στα μάτια και σαφέστατα στεναχωρημένος από τις πράξεις του, ο Guy Beham, γνωστός στον χώρο του gaming ως Dr. DisRespect (ή Doc), βγήκε στο Twitch χωρίς την καθιερωμένη περούκα ή τα γυαλιά ηλίου που τον χαρακτηρίζουν και ξεκαθάρισε στους fans του πως θα σταματήσει το streaming για λίγο καιρό. Ο λόγος είναι όπως είπε ο ίδιος πως παρότι έχει μια υπέροχη οικογένεια, υπήρξε άπιστος απέναντι στην σύζυγο του, οπότε θα απουσιάσει για να εστιάσει σε “ανόητα λάθη” και στην οικογένεια του όπως δηλώνει.
www.youtube.com/watch?v=q7i4ownEQIY

Read More...

Παναγιώτης Πολυδεύκης replied to the topic 'Overwatch' in the forum. 15 hours 48 minutes ago

Φιγούρα Nendoroid D.Va
dva-figure-1-11-1513330485.jpg

Η Goodsmile Company θα κυκλοφορήσει μια νέα φιγούρα της δικής της σειράς Nendoroid figures, με την D.Va του Overwatch.

Η νέα φιγούρα θα κυκλοφορήσει τον Ιούλιο του 2018 στην τιμή των 37,90 ευρώ μέσα από την επίσημη σελίδα της εταιρείας, ενώ θα υπάρξουν και διαφορετικές εκδόσεις αυτής με την D.Va να έχει είτε διαφορετική έκφραση στο πρόσωπο είτε διαφορετικά αντικείμενα στα χέρια της.

Η ίδια εταιρεία έχει φτιάξει αντίστοιχες φιγούρες για τους Tracer, Mei, Mercy, Genji και Hanzo. Όσοι θέλουν να προπαραγγείλουν την παραπάνω φιγούρα μπορούν να το κάνουν μόνο στο διάστημα μεταξύ 14 Δεκεμβρίου και 25 Ιανουαρίου.

Read More...

Private Division: Μια ανεξάρτητη εταιρεία ανάπτυξης από την Take-Two Interactive
private-division-take-two-57-1513328202.jpg

Η Take-Two Interactive την Private Divison, μια μικρή εταιρεία ανάπτυξης indie τίτλων που θα δημοσιεύσει νέα games από πρώην developers των Assassin’s Creed, Fallout και Halo.

Η αμερικάνικη εταιρεία που κρύβεται πίσω από την δημιουργία των Grand Theft Auto και Read Dead Redemption ξεκινά ένα νέο σχέδιο που αφορά την δημιουργία μιας μικρής ανεξάρτητης εταιρείας ανάπτυξης indie παιχνιδιών που θα αναλάβει και των ρόλο του publisher σε πολυάριθμους τίτλους. Όπως περιγράφεται και στο παρακάτω βίντεο η εταιρεία θέλει “να ενισχύσει την προσπάθεια ανεξάρτητων εταιρειών που σκοπεύουν να αναπτύξουν τίτλους τους οποίους λατρεύουν. Η εταιρεία θα βοηθήσει την προσπάθεια τους καίρια και διαφημίζοντάς τα σε παγκόσμιο επίπεδο”.

Διαβάστε περισσότερα στη σχετική είδηση.

Read More...

Παναγιώτης Πολυδεύκης replied to the topic 'Διεθνής επικαιρότητα' in the forum. 15 hours 53 minutes ago

Αμερική: Η Ομοσπονδιακή Επιτροπή Επικοινωνιών καταργεί την ουδετερότητα του Internet
ffc-boss-net-neutrality-44-1513327681.jpg

Η αμερικάνικη Ομοσπονδιακή Επιτροπή Επικοινωνιών ψήφισε να καταργηθούν οι κανονισμοί για την ουδετερότητα του Internet στις Η.Π.Α., μια ενέργεια που την χαρακτήρισε ως "προστασία της ελευθερίας του Διαδικτύου", ενώ ο περισσότερος κόσμος την χαρακτήρισε σαν πλήγμα ενάντια στους καταναλωτές και το πρώτο βήμα προς την κατεύθυνση ενός ολιγαρχικού κανόνα του Internet. Για όσους δεν το γνωρίζουν, με τον όρο ουδετερότητα του Internet εννοούμε την αρχή σύμφωνα με την οποία οι πάροχοι υπηρεσιών διαδικτύου και οι κυβερνήσεις που ρυθμίζουν το Intermet πρέπει να αντιμετωπίζουν ισότιμα το σύνολο των δεδομένων σε αυτό, χωρίς να κάνουν διακρίσεις ή να χρεώνουν διαφορετικά τον κάθε χρήστη.

Διαβάστε αναλυτικά για αυτό στη σχετική είδηση.

Read More...

Παναγιώτης Πολυδεύκης replied to the topic 'Burnout Paradise: The Ultimate Box' in the forum. 15 hours 58 minutes ago

Burnout Paradise: Πιθανό remaster για PS4 και Xbox One
burnout-remaster-spotted-15-1513277685.jpg

Αν και έχει περάσει καιρός από την τελευταία κυκλοφορία της σειράς, φαίνεται πως ίσως να υπάρχει πιθανότητα επιστροφής της.

Ένα Βραζιλιάνικο blog εντόπισε σε λίστα εγχώριου καταστήματος μια remastered έκδοση του Burnout Paradise προγραμματισμένη να κυκλοφορήσει για PlayStation 4 και Xbox One τον Μάρτιο με τιμή περίπου 38 ευρώ, αλλά λόγω του ότι στην Βραζιλία τα games είναι γενικά ακριβότερα απ’ ό,τι στον υπόλοιπο κόσμο, μια πιο ρεαλιστική εκτίμηση είναι τα περίπου 28-30 ευρώ.

Το γεγονός γεννά απορίες, διότι η ΕΑ είχε ανακοινώσει το 2015 ότι δεν έχει τον χρόνο ή την πρόθεση να κυκλοφορήσει HD remasters και πέρσι δήλωσε πως δεν θα αναπτύξει remastered έκδοση για το Mass Effect επειδή θα αποσπούσε χρόνο και προσοχή από άλλες επερχόμενες κυκλοφορίες. Πάντως, το 2018 θα είναι η 10η επέτειος της κυκλοφορίας του Burnout Paradise και μια remastered έκδοση θα ήταν ένας λογικός τρόπος εορτασμού της.

Φυσικά δεν πρόκειται για κάτι επιβεβαιωμένο, οπότε τηρείστε επιφυλάξεις. Παρ’ όλα αυτά, πρόκειται για μια ενδιαφέρουσα φήμη και αναμένουμε να δούμε αν θα αλλάξει η στάση της ΕΑ προς τα remasters αν τελικά επαληθευτεί.

Read More...

Παναγιώτης Πολυδεύκης replied to the topic 'Finding Paradise' in the forum. 16 hours 8 minutes ago

Instant buy εννοείται! Το περίμενα πως και πως!

Read More...

Παναγιώτης Πολυδεύκης replied to the topic 'Darkfall: Rise of Agon' in the forum. 16 hours 21 minutes ago

Astralien wrote: παιζει κανεις ?


Αν ψάχνεις άτομα για να παίξεις online, γράψε σχόλιο εδώ.

Read More...