Agents of Mayhem

Hot
Χριστιάνα Θάνου

Χριστιάνα Θάνου  

Now playing: Immortals Fenyx Rising.
 
0.0 ()
7
Agents of Mayhem

Agents of Mayhem

Ανακοινώθηκε το launch trailer. [UPDATE]

[Αρχική Δημοσίευση: 7/6/16] Η Volition, developer της σειράς Saints Row, ανακοίνωσε νέο IP με το όνομα Agents of Mayhem. Σύμφωνα με την εταιρεία, ο νέος τίτλος που βρίσκεται κάμποσο καιρό στα σκαριά, θα δανείζεται στοιχεία από τον κόσμο του Saints Row. Δείτε παρακάτω το τρέιλερ:

Ο κόσμος του Agents of Mayhem, έχει αρκετά κοινά στοιχεία με την σειρά Saints Row όσον αφορά στο ύφος αλλά θα περιλαμβάνει original ιστορία. Με θέμα σουπερ ήρωες και καρτουνίστικα γραφικά, το Agents of Mayhem αναμένεται να είναι ένας δυναμικός τίτλος, γεμάτος δράση και χιούμορ, όπως ακριβώς μας έχει συνηθίσει η Volition.

[UPDATE: 7/6/15 – Νέες πληροφορίες και screenshots] Περισσότερα στοιχεία έγιναν γνωστά μέσα από την σελίδα του Agents of Mayhem στο Amazon. Πιο συγκεκριμένα:

- Μπορείτε να φτιάξετε ομάδες των τριών agents από τους 12 διαθέσιμους
- Επιλέγετε να παίξετε ως οποιοσδήποτε από τους τρεις, με τη δυνατότητα γρήγορης εναλλαγής μεταξύ τους
- Διαδραματίζεται σε μία τεχνολογικά ανεπτυγμένη, open-world Σεούλ
- Υπάρχει πληθώρα μυστικών εγκαταστάσεων και συνωμοσιών για να ανακαλύψετε
- Είναι εμπνευσμένο από την κουλτούρα των Super Hero comics και κινουμένων σχεδίων

[UPDATE 2: 3/4/17 - Hμερομηνία κυκλοφορίας και νέο τρέιλερ] Σήμερα, η Volition και η Deep Sivler ανακοίνωσαν πως το Agents of Mayhem θα κυκλοφορήσει στις 19 Αυγούστου και όσοι κάνουν pre-order θα λάβουν ένα Cosplay Skins DLC. Η Day One έκδοση του παιχνιδιού θα περιλαμβάνει και ένα Geek-Out skins pack. Δείτε το νέο τρέιλερ που δόθηκε στην δημοσιότητα:

[UPDATE 3: 9/5/17 - Franchise Force τρέιλερ] Η Volition έδωσε στη δημοσιότητα ένα νέο τρέιλερ για το επερχόμενο Agents of Mayhem με τίτλο Franchise Force.

Στο βίντεο μπορείτε να δείτε τους χαρακτήρες Hollywoord, Hardtrack και Fortune (που αυτοαποκαλούνται ως οι Franchise Force) να σπέρνουν τον όλεθρο, με το ύφος του παιχνιδιού να θυμίζει ολοένα και περισσότερο το αντίστοιχο των Saints Row. Ταυτόχρονα, έγινε γνωστό ότι εάν προπαραγγείλετε την Day One Edition, θα λάβετε το Legal Action Pending DLC που περιλαμβάνει έξι skins.

[UPDATE 4: 27/6/17 - Bombshells τρέιλερ] Άφθονη δράση και παρουσίαση των τριών από τους 12 χαρακτήρες περιλαμβάνει το νέο τρέιλερ του Agents of Mayhem με τίτλο “Bombshells”.

Στο βίντεο παρακάτω παρουσιάζονται οι Bombshells, μια τριάδα κατασκόπων με ονόματα Joule, Rama και Red Card, περιγράφοντας τους ως “τα πιο ζωηρά μέλη” της ομάδας επιβολής του νόμου που είναι γνωστή ως Mayhem. Αν και το τρέιλερ δεν εμφαθύνει στο ιστορικό υπόβαθρο των πρωταγωνιστών, παρατηρούμε ότι η η Joule είναι μια engineer που αρκέσκεται στην μεγάλη ζωή και... τις selfies.

Η Rama από την άλλη παρουσιάζεται ως η πρώτη ανοσολόγος του κόσμου που τυχαίνει να είναι και αρκετά επιδέξια με το laser sniper-bow της. Την θηλυκότητα του group έρχεται να “σπάσει” ο Red Card, ένας ψυχοπαθής τύπος με εθισμό στο ποδόσφαιρο, ο οποίος προτιμά να χτυπάει ότι βρίσκει μπροστά του από το να τα πυροβολεί.

[UPDATE 5: 5/7/17 - Magnum Sized Action τρέιλερ] Η Volition έδωσε στη δημοσιότητα ένα ακόμα... μουρλό τρέιλερ του Agents of Mayhem. Σε αυτό μπορείτε να δείτε τους ήρωες να χορεύουν, να πραγματοποιούν τρελά stunts με αυτοκίνητα, ενώ την εμφάνισή του κάνει και ένας χαρακτήρας που θυμίζει τον Hulk. Όλα αυτά βέβαια με φόντο φαντασμαγορικές εκρήξεις.

Δείτε το τρέιλερ παρακάτω:

 

[UPDATE 6: 17/7/17 - Τρέιλερ με το Firing Squad] Σήμερα η Deep Silver και η Volition κυκλοφόρησαν ένα νέο τρέιλερ για το επερχόμενο Action-Adventure Agents of Mayhem.

Tο τρέιλερ μας δίνει μια ιδέα για τα μέλη της ομάδας καθώς πυροβολούν, κομματιάζουν και...χορεύουν. Το υφάκι είναι κάπως...swag. Δείτε το τρέιλερ:

 

[UPDATE 7: 1/8/17 - Carnage a trois τρέιλερ] Νέο τρέιλερ του Agents of Mayhem που εστιάζει στους χαρακτήρες Braddock, Yeti και Daisy.

Η Deep Silver συνεχίζει να προσφέρει περιεχόμενο από το επερχόμενο Agents of Mayhem. Μετά την πρωτότυπη παρουσία του παιχνιδιού στο YouPorn, κυκλοφόρησε ένα ακόμη τρέιλερ αφιερωμένο στους χαρακτήρες του Agents of Mayhem. Στο νέο αυτό τρέιλερ βλέπουμε τρεις ακόμα agents με ονόματα Braddock, Yeti και Daisy. Τρεις χαρακτήρες που όπως δηλώνεται και από το παρακάτω τρέιλερ προκαλούν έντονα προβλήματα στην οργάνωση της L.E.G.I.O.N.

Και οι τρεις είναι αρκετά επιδέξιοι και δυνατοί. Το ρόστερ του Agents of Mayhem παρουσιάζεται όλο και μεγαλύτερο όσο περνάει ο καιρός.

[UPDATE 8: 15/8/17 - Launch trailer] Η εταιρεία ανάπτυξης Volition έδωσε στη δημοσιότητα το launch trailer του Agents of Mayhem το οποίο είναι γεμάτο δράση.

To Agents of Mayhem θα κυκλοφορήσει στις 18 Αυγούστου για PC, PS4 και Xbox One. Η τιμή του θα ανέρχεται στα 60 ευρώ για PC και στα 70 για PS4 και Xbox One.

Συζητήστε μαζί μας για το Agents of Mayhem στο αντίστοιχο forum topic.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Comments  

#1 +1 Zaratoth (Level 28) 06/06/2016 19:54
Μπόμπα εν αιθρία αυτή η ανακοίνωση. Φέρνει κάτι από το αδικοχαμένο Overstrike. Καφρίλα Saints Row με τέτοια αισθητική. Insta-buy.
#2 +1 Professor_Severus_Snape (Level 28) 06/06/2016 20:45
Πολύ δυνατό μπάσιμο, το τετράλεπτο trailer εντυπωσιάζει.
#3 ashbringer (Level 25) 07/06/2016 07:30
Πολύ ωραίο τρέιλερ με μοναδικούς χαρακτήρες.Αναμ ένουμε νεότερα.
#4 +1 TerminaTorr (Level 6) 07/06/2016 16:31
Πολυ ωραιο τρειλερ....φαιν εται πολυ ωραιο με δυναμικο story!
#5 +1 TheRedWood (Level 17) 08/06/2016 11:36
Saints Row χωρίς χωρίς Johnny Gat δε νοείται!(κι ας μη λέγεται Saints Row το παιχνίδι).
#6 ashbringer (Level 25) 06/07/2017 08:48
Aπόλυτος πανικός στο τελευταίο τρέιλερ και πολλές καταστροφές.
#7 ashbringer (Level 25) 16/08/2017 09:18
70 ευρώ δεν είναι και λίγα.
Notification