Silent Hill PS3

Hot
Μάνος Μαρίνος
Μάνος Μαρίνος

Μάνος Μαρίνος  

Νow playing: Super Mario Odyssey (Switch), Assassin's Creed Unity (PS4)
 
0.0 ()
1
Silent Hill PS3

Silent Hill PS3

Το Survival Horror που δεν κυκλοφόρησε ποτέ.

Ένα Silent Hill αποκλειστικό για το PS3 αναπτυσσόταν κάποια στιγμή για λογαριασμό της Konami.

Η Climax Los Angeles ήταν η εταιρεία ανάπτυξης που είχε αναλάβει την ολοκλήρωση του συγκεκριμένου project για την Konami πίσω στο 2006. Οι developers διψούσαν για να δοκιμάσουν τις κονσόλες της νέας γενιάς ενώ παράλληλα δούλευαν πάνω στο Silent Hill Origins που κυκλοφόρησε για PSP και PS2. Κάποια στιγμή μέσα στο 2006 η Konami απέρριψε το project στο οποίο θα έκαναν την εμφάνιση τους στοιχεία stealth, μάχης και γρίφων. Δείτε παρακάτω σχεδόν 10 λεπτά από το gameplay του Silent Hill PS3.

Η Climax Los Angeles δεν ήθελε παρόλα αυτά να χαραμιστεί όλη αυτή η δουλειά και παρουσίασε το Survival Horror απευθείας στην Sony με την νέα ονομασία Broken Covenant. Σκοπός των developers πλέον ήταν να κυκλοφορήσει σε μορφή επεισοδίων διάρκειας μίας ώρας έκαστο. Δυστυχώς για εκείνους και πιθανότατα και για εμάς το Broken Covenant δεν πήρε ποτέ το πράσινο φως.

Ο πρωταγωνιστής ονομαζόταν πάτερ Hector Santos και θα ταξίδευε από το σπίτι του στο El Paso του Texas προς μια στοιχειωμένη πόλη της Arizona λόγω μιας έκκλησης για βοήθεια που έλαβε από την ανηψιά του Anna. Το περιβάλλον της πόλης θα μετασχηματιζόταν σιγά σιγά καθώς θα ξυπνούσαν οι αναμνήσεις της πόλης του Silent Hill. Διάφοροι εικονικοί χαρακτήρες θα έκαναν την εμφάνιση τους με βασικότερο αυτόν του Pyramid Head.

Εσείς θα δοκιμάζατε το Silent Hill PS3; Διαβάστε το preview του P.T., ενός άλλου Survival Horror που ακύρωσε η Konami και συζητήστε για αυτό στο αντίστοιχο forum topic.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Comments  

#1 +1 Kalliniki (Level 18) 14/09/2016 17:34
Κρίμα που το ακυρώσανε, εγώ στάνταρ θα το δοκίμαζα μιας και είναι Silent Hill. Θυμίζει πολύ περισσότερο Silent Hill αυτό παρά το Downpour.
#2 ashbringer (Level 25) 15/09/2016 07:31
Θα είχαμε άλλη μια πολύ καλή προσθήκη στη σειρά τρόμου που άλλαξε τα πάντα.Δυστυχώς ακυρώθηκε.
#3 Blood Prince (Level 30) 28/09/2016 00:18
Εγώ πιστεύω πως αν κυκλοφορούσε θα το δοκίμαζαν οι πάντες εφόσον είναι λάτρεις των Survival Horrors.Κρίμα που δεν κυκλοφόρησε πάντως.
#4 antrew (Level 7) 18/09/2019 22:43
Επρεπε να το βγαζανε νομιζω.
#5 antrew (Level 7) 22/10/2019 01:18
Γιατι ακυρωθηκε ρε γαμωτο?
Notification