The Darwin Project

Hot
Μάνος Γρυπάρης

Μάνος Γρυπάρης  

Κάντε subscribe να περάσουμε το GameWorld. ➜ http://Youtube.com/ManosGryparis
 
0.0 ()
1
The Darwin Project

The Darwin Project

Σύντομα στο Steam Early Access. [UPDATE]

[Αρχική δημοσίευση: 11/6/17] Κατά την διάρκεια της press conference της Microsoft στην E3 2017 παρουσιάστηκε το The Darwin Project.

Πρόκειται για ένα Action/Survival τρίτου προσώπου με low poly γραφικά, το οποίο θα διεξάγεται σε ένα μοντέρνο σκηνικό. Θυμίζει Hunger Games, καθώς θα κληθείτε να επιβιώσετε ενάντια σε άλλους παίκτες. Περιλαμβάνει multiplayer αγώνες και κλασικά ειδικά abilities για κάθε χαρακτήρα.

Δείτε το πρώτο τρέιλερ:

Το παιχνίδι παρουσιάστηκε στη συνέντευξη τύπου της Microsoft υπό την μορφή ενός eSports game, καθώς το παρόν έδωσε σχολιαστής. Τα καρτουνίστικα γραφικά του πάντως είναι χαριτωμένα.

[UPDATE: 12/8/17 - Αποκαλύφθηκε η πρώτη ικανότητα του Show Director] Το επερχόμενο The Darwin Project της Scavenger Studios μας έχει δείξει ως τώρα πως τα ίχνη, η θερμοκρασία και ο μικρότερος χάρτης μπορούν να επηρεάσουν τους αγώνες.

Ένα σημαντικό στοιχείο που το ξεχωρίζει από τα άλλα games του είδους είναι ο Show Director. Πρόκειται για έναν εκφωνητή αγώνων όπως στις ταινίες Hunger Games ο οποίος θα μπορεί να επηρεάσει τον αγώνα με κάποιες ικανότητες. Οι developers πρόσφατα αποκάλυψαν την πρώτη από αυτές. Φαίνεται πως ο Show Director θα έχει την ικανότητα να δημιουργήσει μια βαρυτική καταιγίδα, η οποία θα επιτρέπει στους παίκτες να κάνουν άλματα σε τεράστια ύψη και θα αλλάξει τα δεδομένα ενός αγώνα.

 

 

Η ικανότητα αποκαλύφθηκε σαν την πρώτη φάση ενός διαγωνισμού όπου οι παίκτες λαμβάνουν κάποια στοιχεία και ο πρώτος που θα μαντέψει σωστά την ικανότητα του Show Director κερδίζει πρόσβαση στην alpha του The Darwin Project. Το πρώτο στοιχείο ήταν ένας πίνακας του Νεύτωνα με ένα Χ πάνω στο πρόσωπό του.

 

 

Καθώς αποκαλύπτονται οι ικανότητες του Show Director θα δούμε τους τρόπους που μπορεί να αλλάξει η αρένα και κυρίως τον τρόπο που θα επηρεάσουν τον αγώνα οι θεατές. Είναι προφανές πως το The Darwin Project θέλει να ενθουσιάσει όχι μόνο τους παίκτες των αγώνων αλλά και τους θεατές οι οποίοι θα έχουν ενεργό ρόλο, όπως ο Show Director.

[UPDATE 2: 2/3/18 - Σύντομα στο Steam Early Access] Η Scavengers Studio ανακοίνωσε πως το επερχόμενο Darwin Project θα εισαχθεί στο Steam Early Access στις 9 Μαρτίου.

Η κυκλοφορία του στο Early Access σηματοδοτεί όπως αναφέρουν “το επόμενο στάδιο της ανάπτυξής του”, ενώ όλα τα στοιχεία που έχουν παρουσιαστεί μέχρι στιγμής στην beta του παιχνιδιού μπορούν πλέον να θεωρηθούν μόνιμα.

Το Darwin Project επομένως κάνει την εμφάνισή του στις 9 Μαρτίου και θα κοστίζει 15 ευρώ μέσα από την υπηρεσία τoυ Steam.

Δείτε αναλυτικά την συνέντευξη τύπου της Microsoft. Συζητήστε για το Darwin Project σε αυτό το forum topic.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Comments  

#1 ashbringer (Level 25) 12/06/2017 08:40
ΤΑ γραφικά του δεν με χαλάνε καθόλου.Ωραίος action τίτλος.
#2 Shikabane_Hime7 (Level 29) 12/06/2017 09:33
Δεν μου φαίνεται κάτι το τρομερό.
#3 ashbringer (Level 25) 13/08/2017 07:21
O show director θα αλλάζει τα δεδομένα του αγώνα κάθε λεπτό απο ότι φαίνεται.
Notification