Συσκευή Quality of Life της Nintendo

Hot
Μάνος Γρυπάρης

Μάνος Γρυπάρης  

Κάντε subscribe να περάσουμε το GameWorld. ➜ http://Youtube.com/ManosGryparis
 
0.0 ()
1
Συσκευή Quality of Life της Nintendo

Συσκευή Quality of Life της Nintendo

Καλύτερη ποιότητα ζωής μέσα από τον έλεγχο του ύπνου.

Πριν από τρία χρόνια διέρρευσαν πληροφορίες που έφεραν την Nintendo να κατασκευάζει μια συσκευή που θα βελτιώνει την ποιότητα ζωής.

Την είδηση επιβεβαίωσε τον Φεβρουάριο του 2016 ο πρόεδρος της Nintendo, Tatsumi Kimishima. Σύμφωνα με το οικονομικό έτος του 2017 για την Ιαπωνική εταιρεία, η συσκευή βρίσκεται ακόμα υπό ανάπτυξη. Κύριο χαρακτηριστικό της είναι ο σένσορας ύπνου, ο οποίος μετράει τον ύπνο σας και τα επίπεδα κόπωσης. Τοποθετείται δίπλα στο κρεβάτι σας, έχει σένσορα ραδιοφωνικής συχνότητας που μετράει κινήσεις σώματος, αναπνοή και καρδιακούς παλμούς κι όλα αυτά χωρίς να αγγίζει το σώμα σας.

Η Nintendo συνεχίζει να αναπτύσσει την συσκευή αυτή. Κατά το παρελθόν είχε πράξει ανάλογα με το Wii Fit, το οποίο ωστόσο είχε και gaming χαρακτήρα μιας και έπαιζε στο Wii. Πλέον όμως έχουμε να κάνουμε με κάτι το διαφορετικό.

Συζητήστε για την Nintendo σε αυτό το forum topic.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Comments  

#1 ashbringer (Level 25) 16/07/2017 08:51
Αρκετά ενδιαφέρον η ανάπτυξη αυτής της τεχνολογίας η οποία μπορεί να μας βοηθήσει αρκετά στο μέλλον να βελτιώσουμε την ποιότητα της ζωής μας.
Notification