Private Lesson: Το Summer Lesson VR έγινε πορνοταινία

Hot
Γιώργος Λόλας

Γιώργος Λόλας  

Press Start: Η στήλη των αναγνωστών μαζί σας κάθε Δευτέρα. Ελάτε να συζητήσουμε μαζί ενδιαφέροντα θέματα που αφορούν τα video games.
 
0.0 ()
1
Private Lesson: Το Summer Lesson VR έγινε πορνοταινία

Private Lesson: Το Summer Lesson VR έγινε πορνοταινία

Ιδιαίτερα μαθήματα... αγνής κουλτούρας.

Το VR game της Bandai Namco έγινε... μερακλίδικη ταινία.

Μετά το Metal Gear Solid που έγινε ταινία πορνό από τους Brazzers, η βιομηχανία των μερακλήδων μπαίνει για άλλη μια φορά βαθιά στο gaming, με την κυκλοφορία του Private Lesson, μιας πορνοταινίας βασισμένης στο Summer Lesson VR της Bandai Namco. Σε αυτή πρωταγωνιστεί το αθώο κοράσιο Rena Aoi που μπορείτε να απολαύσετε στην κεντρική εικόνα του άρθρου. Όπως μπορείτε να δείτε, η Rena Aoi μοιάζει αρκετά με την πρωταγωνίστρια του Summer Lesson VR.

Δείτε το WTF News #5 όπου ο Μάνος μίλησε για το Summer Lesson VR:

Το Private Lesson έχει διάρκεια 46 λεπτά και όπως αναφέρει η εταιρεία παραγωγής, τα 16 από δαύτα περιλαμβάνουν “δραματικές στιγμές”, ενώ στα υπόλοιπα 30 μάλλον έχουμε κλασικό, αγνό τζιρτζίλωμα, το οποίο ελέω χώρας προέλευσης της ταινίας, παρουσιάζεται λογοκριμένο. Δυστυχώς για κάποιους από εσάς, το Private Lesson δεν περιλαμβάνει πλοκάμια ή άλλες φαντασμαγορικές προσθήκες που έχουμε συνηθίσει να συναντάμε στις πιο ψαγμένες ιαπωνικές παραγωγές. Θυμίζουμε ότι το Summer Lesson VR απέκτησε και έναν... πιο σεξουλιάρικο κλώνο με το VR Kanojo.

Στο WTF News 8 ιδιαίτερη αναφορά γίνεται στο VR Kanojo, την πιο...τολμηρή έκδοση του Summer Lesson.

Διαβάστε για το porn parody του Final Fantasy XV και το ρεκόρ του Pornhub στην θέαση VR porn. Δείτε επίσης την φιγούρα Summer Lesson VR ύψους 1.65μ και με κόστος 22.000 ευρώ και συζητήστε για το τελευταίο στο σχετικό forum topic.

 

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Comments  

#1 +2 Shikabane_Hime7 (Level 29) 15/07/2017 18:30
Όχι θα το άφηναν, χαχαχ!
#2 TheReaper (Level 23) 15/07/2017 23:07
Quote:
στα υπόλοιπα 30 μάλλον έχουμε κλασικό, αγνό τζιρτζίλωμα
Έλιωσα στο γέλιο :lol:
Notification