The Battle for Middle Earth HD Edition

Hot
Νικηφόρος Μητράκος

Νικηφόρος Μητράκος  

Τα botakia του CSGO παίζουν καλύτερα από εμένα.
 
0.0 ()
5
The Battle for Middle Earth HD Edition

The Battle for Middle Earth HD Edition

Κυκλοφόρησε μια βελτιωμένη έκδοση του αρχικού game δημιουργημένη από fans.

Χάρις στις προσπάθειες μερικών fans της σειράς The Battle for Middle Earth, πλέον το πρώτο game της σειράς περνάει στην σύγχρονη εποχή με την κυκλοφορία της ανεπίσημης HD Edition.

Το πρώτο The Battle for Middle Earth κυκλοφόρησε το 2004 όταν τα δικαιώματα των ταινιών και των games ανήκαν στην EA. Με την μεταφορά των δικαιωμάτων στην Warner Bros. οι τίτλοι της σειράς δεν είναι πλέον διαθέσιμοι προς αγορά οπότε είναι ελάχιστοι πλέον οι τυχεροί που είναι κάτοχοι των συγκεκριμένων αξιόλογων Strategy. Τα Battle for Middle Earth ξεχώρισαν για τον συνδυασμό base-building και siege warfare ενώ απέσπασαν θετικές κριτικές από μεγάλη μερίδα της κοινότητας.

Μια ομάδα fans της σειράς δημιούργησαν ένα visual overhaul για το πρώτο game το οποίο μετατρέπει τα πλέον γηρασμένα μοντέλα των χαρακτήρων σε HD χαρακτήρες που θυμίζουν περισσότερο τους αντίστοιχους από τις ταινίες. Μπορείτε να δείτε μερικές εικόνες για την νέα εμφάνιση του game παρακάτω.

Το visual overhaul σχεδιάστηκε για χρήση στον T3A: Online, έναν server που αντικατέστησε τους επίσημους servers της EA μετά το κλείσιμό τους το 2010. Αν είστε κάτοχος του Battle for Middle Earth, μπορείτε να κατεβάσετε τα HD αρχεία εδώ.

Διαβάστε σχετικά με το Middle-Earth: Shadow of War. Συζητήστε σχετικά με το Battle for Middle Earth HD Edition σε αυτό το forum topic.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Comments  

#1 Shikabane_Hime7 (Level 29) 05/09/2017 13:02
Πολύ καλά νέα για τους fans του παιχνιδιού, μακάρι να δούμε και στο μέλλον και για το ΙΙ.
#2 Lyricaldemon (Level 22) 05/09/2017 13:07
Ένα δάκρυ κύλησε! Όμορφο φαίνεται μακάρι να γίνει και επίσημο!
#3 Professor_Severus_Snape (Level 28) 05/09/2017 14:43
Τα λάτρεψα και τα δυο τα games μαζί με το expansion του δεύτερου. Τα έπαιξα πριν από μόλις τρία χρόνια και δε βρήκα να έχουν χάσει καθόλου από την αίγλη του παρελθόντος. Πολύ καλή μια αναβίωσή τους, σε κάθε περίπτωση.
#4 ashbringer (Level 25) 06/09/2017 22:24
Κορυφαίες εκδόσεις και τα 2 games ειδικά όταν παίρνεις το μέρος του Sauron τα πράγματα αποκτάνε ενδιαφέρον! :lol: Θα τα ξαναπαίξω οπωσδήποτε.
Notification