RumRam

Hot
Μαρίνος Τζώτζης

Μαρίνος Τζώτζης  

Πιθανότατα παίζει Total War, μην ενοχλείτε..
 
0.0 ()
5
RumRam

RumRam

Party game απο την ελληνική ομάδα ανάπτυξης LucidFerret.

RumRam από την ελληνική ομάδα ανάπτυξης LucidFerret.

Φανταστείτε τον αρχαίο κόσμο λίγο διαφορετικό. Τα χρήματα να μην έχουν τόσο μεγάλη αξία και οι άνθρωποι να προτιμούνε να περνάνε την ώρας τους διασκεδάζοντας μαζί με τα αγαπημένα τους πρόσωπα. Και τι καλύτερο για να διασκεδάσει κανείς από το να πίνει ρούμι; Όλα πήγαιναν καλά μέχρι που τελείωσε το ρούμι και οι πανίσχυροι βασιλιάδες των Ελλήνων, Αιγυτίων, Μάγια και Βίκινγκ αποφάσισαν ο καθένας να κλέψει λίγο ρούμι από τους αντιπάλους του. Βάλτε όλα αυτά τα στοιχεία σε ένα μείγμα. Τί βγαίνει; Το RumRam. Στο RumRam θα προσπαθείτε να εμβολίσετε τους αντιπάλους σας με το πλοίο σας ή να τους ρίξετε με τα κανόνια σας, με απώτερο σκοπό να είστε ο τελευταίος επιζών και αυτός που θα πάρει σπίτι του όλο το ρούμι. Παίζεται από 2 έως 4 παίκτες και ο κάθε ένας μπορεί να διαλέξει έναν πολιτισμό εκ των Ελλήνων, Αιγυτίων, Μάγια και Βίκινγκ. Υποστηρίζει τόσο πληκτρολόγιο, όσο και controllers.

Η LucidFerret είναι μία ελληνική ομάδα ανάπτυξης παιχνιδιών η οποία αποτελείτε από δύο άτομα. Μπήκε στο χώρο του gaming πριν από ένα χρόνο έχοντας ως κύριο σκοπό της να αναπτύσσει διασκεδαστικά games. Έχει ήδη έτοιμο το demo για το πρώτο της game που δεν είναι άλλο από τo RumRam. Μπορείτε να το κατεβάσετε μέσω της επίσημης ιστοσελίδας της LucidFerret, ενώ μέσα στους επόμενους μήνες αναμένονται νέες προσθήκες και βελτιώσεις.

Συζητήστε για το RamRum στο σχετικό forum topic.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Comments  

#1 ashbringer (Level 25) 02/10/2017 18:49
Αγαπούμε κάθε ελληνική προσπάθεια.Μπρά βο τους για το RumRAm.
#2 Phobos (Level 22) 02/10/2017 20:08
Φαίνεται πολύ διασκεδαστικό και αν και φαίνεται πως είναι σχετικά μικρός τίτλος πρέπει να είναι πολύ καλοφτιαγμένος. Μπράβο στα παιδιά για την προσπάθειά τους!
Notification