Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Keyword

Ταινία Super Mario

15 Nov 2017 15:04 #208381 by Παναγιώτης Πολυδεύκης
Σε συζητήσεις με την Universal

Σύμφωνα με την Wall Street Journal, η Nintendo και η Illumination Entertainment, θυγατρική της Universal και animation studio που έχει δημιουργήσει τα Minions και Despicable Me, βρίσκονται σε συζητήσεις για να φέρουν στις κινηματογραφικές αίθουσες μια νέα ταινία Super Mario με animated ήρωες.

Σύμφωνα με πηγές της Wall Street, οι δύο εταιρείες βρίσκονται σε επαφές για περισσότερο από ένα χρόνο. Ο Shigeru Miyamoto θα είναι παραγωγός της ταινίας. Παράλληλα, η Nintendo φημολογείται ότι ετοιμάζει animated σειρά Zelda για το Netflix, παρά την άρνηση του προέδρου της εταιρείας Satoru Iwata. Αν η συμφωνία για την ταινία Super Mario ολοκληρωθεί, τότε θα πρόκειται για την δεύτερη ταινία, μετά την απογοήτευση της ταινίας Super Mario Bros. του 1993, που παραήταν cult για την εποχή της, με όλο τον σεβασμό βέβαια στον θανόντα πρωταγωνιστή Bob Hoskins.

Μετά την διαρροή του παραπάνω δημοσιεύματος, η Nintendo δήλωσε ότι..."δεν έχει να δηλώσει κάτι επί του θέματος". Συνεπώς όπου υπάρχει καπνός υπάρχει και φωτιά.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

22 Feb 2018 14:24 #212746 by Angel
Επίσημη παραδοχή της ταινίας


Ο πρόεδρος της Nintendo, Tatsumi Kimishima, δήλωσε ότι η Ιαπωνική εταιρεία είναι πολύ κοντά στο να κλείσει συμφωνία για τον συνεργάτη που θα επιλέξει στην ταινία Super Mario.

Αυτό αποτελεί και την πρώτη επίσημη -έμμεση- παραδοχή για την ύπαρξη της ταινίας από την πλευρά της Nintendo.

The sword of destiny has two edges. You are one of them.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

22 Feb 2018 14:26 #212747 by Angel
Πιθανή ακύρωση της Super Mario ταινίας αν χρειαστεί


Mόλις τον προηγούμενο μήνα, ο πρόεδρος της Nintendo δήλωσε πως θα κλείσει συμφωνία πολύ σύντομα για την δημιουργία της ταινίας Super Mario. Λίγες εβδομάδες αργότερα, ο παραγωγός Shigeru Miyamoto δήλωσε πως η ταινία θα κυκλοφορήσει μόνο έαν υπάρχει η ανάλογη ζήτηση από το κοινό. Σύμφωνα με τον παραγωγό, οι συνεργάτες από την Illumination Entertainment που θα αναλάβουν το project αποτελούν άτομα με επιτυχίες που σκέφτονται πάντα με βάση το κόστος και τον χρόνο εκτέλεσης.

Ο Miyamoto είπε πως πολλοί μπερδεύουν την δημιουργία ενός video game με αυτή μιας ταινίας και εξήγησε πως πρόκειται για τελείως διαφορετικά πράγματα. Επίσης ανέφερε πως σε περίπτωση που το σενάριο δεν φανεί ικανοποιητικό ή δεν ανταποκριθεί των απαιτήσεων, η ταινία μπορεί και να μην ολοκληρωθεί ποτέ.

The sword of destiny has two edges. You are one of them.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Notification