Rogue Trooper Redux

Hot
Μάνος Μαρίνος
Μάνος Μαρίνος

Μάνος Μαρίνος  

Νow playing: Super Mario Odyssey (Switch), Assassin's Creed Unity (PS4)
 
0.0 ()
3
Rogue Trooper Redux

Rogue Trooper Redux

Νέο gameplay βίντεο. [UPDATE]

[Αρχική Δημοσίευση: 1/3/17] Το Rogue Trooper του 2006 επανέρχεται σε νέα μορφή.

Η Rebellion ανκοίνωσε την επερχόμενη κυκλοφορία του Rogue Trooper Redux. Πρόκειται για ένα Third-person Shooter που κυκλοφόρησε πρώτη φορά το 2006 για PC, PS2 και Xbox. Το 2009 μάλιστα κυκλοφόρησε μια έκδοση για το Wii με την ονομασία Rogue Trooper: The Quartz Zone Massacre. Το Rogue Trooper βασιζόταν στην σειρά κόμικ 2000 AD. Δείτε παρακάτω το τρέιλερ ανακοίνωσης της επανέκδοσης.

Η Rebellion ανακοίνωσε πρόφατα ότι σκόπευε να ανοιχτεί όσον αφορά τις πνευματικές της ιδιοκτησίες. Έτσι, για την ανάπτυξη του Rogue Trooper Redux επιστρατεύθηκε η βρετανική εταιρεία ανάπτυξης TickTock Games. Αυτή η εξέλιξη σηματοδοτεί την πρώτη φορά κατά την οποία ένα video game της σειράς 2000 AD αναπτύσσεται από άλλη εταιρεία πέρα από την Rebellion.

[UPDATE 1: 4/5/17]Rebellion κυκλοφορεί νέο βίντεο για το Rogue Trooper Redux όπου μας εξηγεί πως έκανε την ανανέωση που χρειαζόταν ο κεντρικός χαρακτήρας. Πέρα από την απλή αισθητική αλλαγή, ο κεντρικός χαρακτήρας θα μπορεί να μαζέψει κομμάτια πανοπλίας πεθαμένων στρατιωτών τα οποία κουβαλάνε ένα κομμάτι από την συνείδησή τους! Δείτε το αναλυτικό βίντεο:

Το Rogue Trooper Redux θα κυκλοφορήσει για PC, PS4, Switch και Xbox One χωρίς να είναι γνωστή η ημερομηνία κυκλοφορίας. Ενδέχεται να μάθουμε περισσότερα για αυτο στην E3 2017.

[UPDATE 2: 19/6/17 - Gameplay trailer] Αν και πολύ λίγα βίντεο έχουν κυκλοφορήσει για την ιστορία του χαρακτήρα, κάποια νέα στοιχεία με τα αναβαθμισμένα γραφικά, μας δίνουν ένα πρώτο gameplay trailer, στο οποίο σχολιάζει ο Rich May της Rebellion.

Ο πρωταγωνιστής μας Rogue βρίσκεται στη μέση μιας μάχης με τις στρατιές των Nort. Η δράση φαίνεται αρκετά ομαλή και τα cutscenes εναλλάσσονται ενδιάμεσα. Την μία στιγμή πυροβολείτε με ένα τεράστιο μπαζούκα για να ρίξετε turrets πάνω σε tanks και από την άλλη χρησιμοποιείτε miniguns για να ρίξετε αεροσκάφη. Υπάρχουν επίσης μηχανισμοί κάλυψης και stealth.

Όμως ακόμα και με τα αναβαθμισμένα γραφικά, το Rogue Trooper Redux φαίνεται αρκετά παλιό για τα σημερινά δεδομένα. Παρ’ όλα αυτά η δράση φαίνεται αρκετά ομαλή και αυτό μπορεί να ξεπεράσει κάποια ελαττώματα στα visuals. Το βίντεο μας ξεκαθαρίζει ότι βλέπουμε pre-beta πλάνα. Δυστυχώς δεν έχει ανακοινωθεί ακόμη ημερομηνία κυκλοφορίας.

[UPDATE 3: 4/7/17 - Νέο gameplay τρέιλερ] Κυκλοφόρησε ένα νέο τρέιλερ με το gameplay διάρκειας 15 λεπτών. Στο βίντεο θα δείτε cutscenes, πολλά στοιχεία του gameplay καθώς και τα ανανεωμένα γραφικά, ενώ γίνεται ξεκάθαρο πως αυτό που θα δείτε είναι pre-beta build. 

Δείτε το βίντεο: 

[UPDATE 4: 20/7/17 - Βίντεο με διαφορές απ' την αρχική έκδοση] Η Rebellion έδωσε στη δημοσιότητα ένα βίντεο που μας δείχνει τις διαφορές του Rogue Trooper Redux σε σχέση με την αρχική έκδοση.

Δείτε το παρακάτω:

[UPDATE 5: 5/10/17 - Νέο gameplay βίντεπ] Παρακάτω θα μπορέσετε να παρακολουθήσετε το ολοκαίνουριο gameplay βίντεο του επερχόμενου Rogue Trooper Redux. Δείτε ένα κομμάτι από τον κόσμο, το σύστημα μάχης, το online σύστημα και φυσικά τον ανανεωμένο κόσμο του Rogue Trooper.

Διαβάστε το review του πρώτου Rogue Trooper και συζητήστε για αυτό στο αντίστοιχο forum topic.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Comments  

#1 ashbringer (Level 25) 05/05/2017 09:04
"ο κεντρικός χαρακτήρας θα μπορεί να μαζέψει κομμάτια πανοπλίας πεθαμένων στρατιωτών τα οποία κουβαλάνε ένα κομμάτι από την συνείδησή τους" Ενδιαφέρον στοιχείο αυτό.Για να δούμε.
#2 ashbringer (Level 25) 05/07/2017 10:52
Πολύ ωραίο το gameplay video.
Notification