Assassin's Creed Origins: Ημερομηνία κυκλοφορίας

Hot
Γιώργος Λόλας

Γιώργος Λόλας  

Press Start: Η στήλη των αναγνωστών μαζί σας κάθε Δευτέρα. Ελάτε να συζητήσουμε μαζί ενδιαφέροντα θέματα που αφορούν τα video games.
 
0.0 ()
1
Assassin's Creed Origins: Ημερομηνία κυκλοφορίας

Assassin's Creed Origins: Ημερομηνία κυκλοφορίας

Επιβεβαιώθηκε από την Ubisoft. Θα κυκλοφορήσει μέσα στο οικονομικό έτος της. [UPDATE]

[Αρχική δημοσίευση: 13/5/17] Σύμφωνα με τον Ummmlolwtf, ο οποίος είχε διαρρεύσει και την πρώτη in-game εικόνα του Assassin’s Creed: Origins, το νεότερο μέρος της σειράς θα κυκλοφορήσει για PC, PS4 και Xbox One τον Οκτώβριο. Έως αυτή την στιγμή δεν έχει αναφερθεί σε κάποια έκδοση για το Switch της Nintendo.

Ταυτόχρονα, αναφέρει ότι ο κόσμος του Assassin’s Creed: Origins θα είναι τρεις φορές μεγαλύτερος από αυτόν του Assassin’s Creed IV: Black Flag. Αν ισχύει η φήμη, τότε μιλάμε για έναν τεράστιο χάρτη. Επίσης, δηλώνει ότι η Ubisoft επηρεάστηκε από το The Witcher 3: Wild Hunt για το σύστημα μάχης του Origins. Θα μπορείτε επίσης να έχετε τον έλεγχο ενός γερακιού και παρόλο που θα μπορείτε να χρησιμοποιήσετε πλοία, δεν θα υπάρχουν μάχες στη θάλασσα.

[UPDATE: 16/5/17] Η Ubisoft ανακοίνωσε και επίσημα ότι το Assassin's Creed: Origins θα κυκλοφορήσει μέσα στο τρέχον οικονομικό έτος.

Η Γαλλική εταιρεία δημοσίευσε στο Facebook μία .gif εικόνα με το μότο "Μια νέα εποχή ξεκινά".

 

 

Ο οικονομικός διευθυντής της Ubisoft, Alain Martinez, δήλωσε στο σημερινό οικονομικό συνέδριο της εταιρείας ότι το παιχνίδι θα έχει μία "ζωντανή πτυχή που έχει γίνει βασικό συστατικό άλλων games της Ubisoft, όπως τα Rainbow Six Siege και The Division".  Ο διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας, Yves Guillemot, πρόσθεσε ότι "Το παιχνίδι θα ανακοινωθεί σύντομα. Από την κυκλοφορία του Assassin's Creed Unity μέχρι σήμερα μάθαμε πολλά από τα σχόλιά σας. Επίσης, αναβαθμίσαμε την διαδικασία development και δεσμευόμαστε να δημιουργήσουμε Assassin's Creed games με open world περιβάλλον. Θα εξελίσουμε τους gameplay μηχανισμούς με στόχο να δημιουργήσουμε αξιομνημόνευτες εμπειρίες". Ο Guillemot απέφυγε να δηλώσει αν η σειρά θα επιστρέψει στις ετήσιες κυκλοφορίας της.

[UPDATE 2: 10/6/17 - Διέρρευσε η ημερομηνία κυκλοφορίας] Η ημερομηνία κυκλοφορίας του Assassin's Creed: Origins διέρρευσε σύμφωνα με νέο τεύχος του GameInformer.

Οι παρακάτω φωτογραφίες δημοσιεύθηκαν στο Reddit και όπως θα δείτε ο assassin του παιχνιδιού βρίσκεται στην Σφίγκα της Γκίζας. "Μία αυτοκρατορία πέφτει, μία αδελφότητα έρχεται" είναι το μότο, με την ημερομηνία να αναγράφεται ως η 27η Οκτωβρίου.

Η δεύτερη φωτογραφία που διέρρευσε κάνει λόγο για τέσσερις εκδόσεις. Η απλή θα κοστίζει 60 ευρώ, το Deluxe Pack 70 ευρώ, το Deluxe pack με το season pass (σ.σ. όλα τα DLC) 100 ευρώ και η Gold Steelbook έκδοση θα έχει όλα τα παραπάνω μέσα σε steelbook.

assassins creed origins 1
assassins creed origins 2

Το μόνο που μένει είναι η επίσημη θέση της Ubisoft.

Διαβάστε περισσότερες πληροφορίες για το Assassin’s Creed: Origins και συζητήστε για αυτό στο σχετικό forum topic.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Comments  

#1 +1 Dovahkiin (Level 22) 13/05/2017 14:26
Πολύ ευχάριστα νέα. Έχω όρεξη για ένα ακόμα Assassin's Creed, ειδικά για το συγκεκριμένο που τοποθετείται σε τόσο ενδιαφέρον χωροχρονικό περιβάλλον κι ευτυχώς η ημερομηνία κυκλοφορίας του δεν είναι ιδιαίτερα μακριά. Το μόνο που με προβληματίζει είναι το μέγεθος του χάρτη. Δεν ξέρω κατά πόσο υπήρχε η ανάγκη να είναι τόσο μεγάλος ο κόσμος του, αλλά αναμένει να το δούμε και στην πράξη.
#2 +1 Divine Raiden (Level 26) 13/05/2017 15:55
Ελπίζω το gameplay να είναι καλό και να μην είναι μια απλή αντιγραφή του Witcher 3.Το μέγεθος του χάρτη δεν με νοιάζει και ιδιαίτερα...Τα side-quests ειναι το θέμα να μην είναι βαρετά και επαναλαμβανόμεν α, διαφορετικά δεν θα έχει και νόημα να είναι τόσο μεγάλος.
#3 +1 RipAndTear (Level 7) 13/05/2017 21:10
Milk the cow, till the milk turns red! Η χρήση του γερακιού είναι καλή προσθήκη εκτός και αν την μετατρέψουν σε gimmick! Άντε να δούμε!
#4 ashbringer (Level 25) 14/05/2017 10:04
Γιατί να μην υπάρχουν μάχες στη θάλασσα δεν μπορώ να το καταλάβω αυτό.Δείχνουν ότι θέλουν να το βελτιώσουν σε όλους τους τομείς και επηρεάζονται και απο Witcher 3 για το σύστημα μάχης όπως οι ίδιοι δηλώνουν ,αλλά καταργούν τις μάχες στη θάλασσα οι οποίες απο το Black Flag ήταν το λιγότερο επικές; Τα έχουν λίγο μπερδεμένα η μου φαίνεται;
#5 +1 Professor_Severus_Snape (Level 28) 16/05/2017 06:15
Πλοία χωρίς μάχες = Assassin χωρίς ενσωματωμένη λεπίδα στο χέρι.
#6 ashbringer (Level 25) 10/06/2017 10:48
Αναμένουμε ανακοίνωση απο την Ubisoft.
Notification