Assassin's Creed Origins gameplay videos

Hot
Μάνος Γρυπάρης
Μάνος Γρυπάρης

Μάνος Γρυπάρης  

Κάντε subscribe να περάσουμε το GameWorld. ➜ http://Youtube.com/ManosGryparis
 
0.0 ()
7
Assassin's Creed Origins gameplay videos

Assassin's Creed Origins gameplay videos

4K gameplay video από το Xbox One X. [UPDATE]

[Αρχική δημοσίευση: 12/6/17] Κατά την διάρκεια της Microsoft press conference στην E3 2017 αποκαλύφθηκε και επίσημα το Assassin's Creed: Origins.

Η τοποθεσία όπου θα διαξάγεται το παιχνίδι θα είναι η Αίγυπτος, ενώ επιβεβαιώθηκαν οι φήμες και για τον κεντρικό χαρακτήρα, τον Bayek. Το παιχνίδι θα απαιτεί 8GB RAM και θα έχει RPG στοιχεία, καθώς απ' ότι φαίνεται θα μπορείτε να κάνετε loot και craft αντικείμενα.

Το Assassin's Creed: Origins θα διατηρήσει το free flow σύστημα μάχης, με melee και ranged χτυπήματα και θα βασίζεται αρκετά στο stealth. Θα ελέγχετε επίσης ένα γεράκι με το οποίο θα βλέπετε τους γύρω χώρους. Λογικά και καμήλες, μιας και όλες οι μέχρι τώρα φήμες έχουν επιβεβαιωθεί.

Δείτε το πρώτο gameplay video που αφήνει πολύ καλές εντυπώσεις, πέρα από τα γραφικά σε ορισμένα σημεία. Το gameplay αφορά την alpha έκδοση.

[UPDATE: 13/6/17 - Assassin's Creed: Origins - Εκτενές gameplay video] Μετά την λήξη της συνέντευξης τύπου της Ubisoft την E3 2017, οι developers της Γαλλικής εταιρείας έπαιξαν το Assassin's Creed: Origins και το έδειξαν live on camera.

Το αποτέλεσμα ήταν ένα gameplay video μισής ώρας, στο τέλος του οποίου θα δείτε και τα τρέιλερ της Ubisoft.

[UPDATE 2: 20/6/17 - Άφθονα gameplay videos μίας ώρας]  Ο YouTuber Centerstrain01 ανέβασε τέσσερα gameplay videos από το Assassin's Creed: Origins.

Όπως θα διαπιστώσετε, υπάρχουν RPG στοιχεία στο παιχνίδι, παρόμοια με αυτά του Horizon: Zero Dawn. Ο Bayek ξεκλειδώνει σταδιακά τα skills του όσο κάνει level up. Κατά συνέπεια δεν μπορεί για παράδειγμα να κάνει π.χ. εξ αρχής Air Attack, αλλά θα πρέπει πρώτα να το ξεκλειδώσει.

Το πρώτο βίντεο μισής ώρας περιλαμβάνει άφθονα πλάνα από τις μάχες και το inventory.

Στο δεύτερο βίντεο βλέπετε αποστολή στη νύχτα και χρήση του αετού.

Το τρίτο βίντεο παρουσιάζει άφθονα πλάνα από την θάλασσα και τις καταδύσεις. Θα μπορείτε να ψάξετε ακόμα και για θησαυρούς.

Στο τέταρτο βίντεο θα δείτε μία ολοκληρωμένη αποστολή με τίτλο "Sobek's Gold":

[UPDATE 3: 10/7/17 - Οι επιδόσεις του Xbox One X] To Assassin's Creed: Origins έχει έναν ωραίο κόσμο όπως έχουμε δει στα παραπάνω gameplay videos αλλά το ερώτημα παραμένει, πως θα ήταν εάν το τρέχαμε στα πιο δυνατά συστήματα; Το Xbox One X το οποίο αποτελεί τέρας της όγδοης γενιάς κονσολών, δεν έχει κανένα πρόβλημα να μας παρουσιάσει τον κόσμο του Origins και όλα τα εφέ στο μεγαλείο τους. Δείτε παρακάτω το Origins να τρέχει σε 4K στο Xbox One X.

[UPDATE 4: 05/10/17 - Βίντεο 30 λεπτών] Το Assassin's Creed: Origins έχει έναν όμορφο κόσμο με ζωντανά χρώματα, κάτι που έχουμε δει σε πολλά βίντεο μέχρι στιγμής. Παρόλα αυτά, παρακάτω μπορείτε να δείτε 30 λεπτά γεμάτα από τον κόσμο του νέου AC σε 4Κ ανάλυση από το Xbox One X.

Το Assassin’s Creed Origins θα κυκλοφορήσει για PC, PS4 και Xbox One στις 27 Οκτωβρίου.
Διαβάστε το preview μας για το Assassin's Creed: OriginsΔιαβάστε το αρχικό άρθρο για το Assassin's Creed: Origins, δείτε τις Collector's Editions και συζητήστε περισσότερα σε αυτό το forum topic.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Comments  

#1 +1 Professor_Severus_Snape (Level 28) 12/06/2017 00:52
Δεν αποκλείεται να δούμε το καλύτερο Assassin's Creed από το Black Flag και μετά. Τα trailers είναι όλα τα λεφτά.
#2 thanos21 (Level 3) 12/06/2017 01:08
Δείχνει τέλειο, δεν μπορώ να περιμένω!! Το μόνο που με χαλάει λίγο είναι το μεγάλο φίδι στο τέλος καθώς τα AC είναι βασισμένα στην ρεαλιστικότητα.
#3 +1 Dovahkiin (Level 22) 12/06/2017 01:56
Έχω τη διαίσθηση πως το καινούριο Assassin's Creed δε θα απογοητεύσει τους λάτρεις της σειράς αυτής. Ανυπομονώ για την κυκλοφορία του!
#4 +1 Dante_Sparda796 (Level 8) 12/06/2017 03:51
Quoting thanos21:
Δείχνει τέλειο, δεν μπορώ να περιμένω!! Το μόνο που με χαλάει λίγο είναι το μεγάλο φίδι στο τέλος καθώς τα AC είναι βασισμένα στην ρεαλιστικότητα.

Βασισμένα στην ρεαλιστικότητα; Ξεχνάς μου φαίνεται ότι στο AC2 ο Ezio χρησιμοποιεί το μήλο για να φτιάξει 4 κλώνους του. Μην αναφέρω το γεγονός ότι από το πρώτο assassins creed μέχρι και σήμερα οι πρωταγωνιστές πέφτουν από τεράστια κτήρια σε στάχυα χωρίς ούτε μια γρατζουνιά.
#5 ashbringer (Level 25) 12/06/2017 08:45
Video is unavailable και για τα δύο βίντεο.Παρόλα αυτά περιμένω ένα αρκετά ποιοτικό assassin's creed απο αυτά που έχω δει εως τώρα.
#6 Astro (Level 19) 12/06/2017 10:57
Ωραίο φαίνεται, αλλά θα δούμε στην πράξη.
#7 ashbringer (Level 25) 13/06/2017 08:59
Θα πρέπει να κυκλοφορήσει κάποιο demo να το δούμε και μετά να έχουμε άποψη για το αν είναι καλό η όχι.Ελπίζω να είναι ένα μεγάλο συν σε αυτή τη σειρά με την τόσο μεγάλη ιστορία.
#8 Divine Raiden (Level 26) 14/06/2017 17:49
Μου φαίνεται οτι θα απογοητεύσει ακόμα περισσότερο απο τα προηγούμενα.Το combat φαίνεται κακοφτιαγμένο και πρόχειρο.Βασίζε ται περισσότερο στο stealth στοιχείο και υπάρχουν πολύ καλύτερα stealth games εκεί έξω.Το RPG στοιχείο μου αρέσει αρκεί να είναι καλά δομημένο.Τέλος η φάση με το pet...Πολύ Far Cry και μου φαίνεται θα το βάζουν παντού επειδή άρεσε στον κόσμο απο το Primal...
#9 ashbringer (Level 25) 21/06/2017 16:11
Καλά τα gameplay videos αλλά θα πρέπει να προσέξουμε πολύ πριν αγοράσουμε.Ας δούμε πως θα τα πάει όταν κυκλοφορήσει.
Notification