Ultra Street Fighter II: The Final Challengers

Hot
Μάνος Γρυπάρης

Μάνος Γρυπάρης  

Κάντε subscribe να περάσουμε το GameWorld. ➜ http://Youtube.com/ManosGryparis
 
0.0 ()
1
Ultra Street Fighter II: The Final Challengers

Ultra Street Fighter II: The Final Challengers

Παρουσίαση των modes και το soundtrack στα δύο νέα βίντεο. [UPDATE]

[Αρχική δημοσίευση: 13/1/17] Capcom και Nintendo θα συνεργαστούν μετά από καιρό για να λανσάρουν ένα Street Fighter για την νέα κονσόλα Nintendo Switch.

Δυστυχώς δεν θα πρόκειται για νέα έκδοση. Ευτυχώς το Street Fighter που θα δούμε θα αφορά την καλύτερη κατά πολλούς έκδοση όλων των εποχών (για την εποχή της). Φυσικά αναφερόμαστε στο Street Fighter ΙΙ. Το Ultra Street Fighter 2 θα έχει ένα νέο mode καθώς και νέους χαρακτήρες.

Οι νέοι χαρακτήρες είναι ο Violent Ken και ο ήδη γνωστός Evil Ryu (ο οποίος δεν είχε εμφανιστεί ποτέ στο Street Fighter II). Βέβαια, ακόμα και ο Violent Ken είναι γνωστός για τους ήδη ψαγμένους, μιας και είχε εμφανιστεί στο SNK vs. Capcom: SVC Chaos. Ο Violent Ken είναι κάτι σαν...ο M. Bison να απήγαγε και να έκανε πλύση εγκεφάλου στον Ken, βελτιώνοντας τα abilities του με το Psycho Power.

Πέρα από το κλασικό Arcade mode, θα μπορείτε να λάβετε μέρος σε μάχες 2v1, σε ένα mode παρόμοιο με το Dramatic Battle mode από την σειρά Street Fighter Alpha. Θα μπορείτε επίσης να διαλέξετε σε τι γραφικά θα βλέπετε το παιχνίδι. Στα κλασικά pixel-art γραφικά του Street Fighter 2 ή σε HD γραφικά από την UDON Entertainment.

[UPDATE: 14/1/17 - To πρώτο τρέιλερ] Η Capcom παρουσίασε το πρώτο τρέιλερ του Ultra Street Fighter II.

Αν παρακάμψετε το πρώτο μισό, στο δεύτερο μισό θα πάρετε μια γεύση από το gameplay του και τα HD γραφικά. Αν μη τι άλλο ένας λόγος οι fans του Street Fighter να δουν με θετικό μάτι το Nintendo Switch. Φάγαμε τα νιάτα μας με την original έκδοση (και τα χαρτζηλίκια μας).

 

[UPDATE 2: 14/2/16 - First-Person mode] Σύμφωνα με μία φωτογραφία από την retail έκδοση του παιχνιδιού, το Ultra Street Fighter 2: The Final Challengers θα περιέχει ένα first-person mode.

Από ότι φαίνεται το mode αυτό έχει σχεδιαστεί και προορίζεται για τα JoyCon χειριστήρια και θα ονομάζεται Unleash! Hadoken. Στην φωτογραφία από το retail αντίτυπο, ο ιαπωνικός χαρακτήρας “do” έχει αντικατασταθεί από αγγλικά γράμματα κάτι που ίσως σημαίνει ότι αυτό το mode θα βασίζεται στο motion control. Tέλος, στο αντίτυπο υπάρχει και ένα screenshot που δείχνει πολλαπλούς εχθρούς καθώς και ένα timer.

[UPDATE 3: 16/2/16 - Υλικό από το First-Person mode] Πριν λίγες ημέρες σας ενημερώσαμε πως το Ultra Street Fighter 2: The Final Challengers θα περιλαμβάνει και First-person mode. Σήμερα κυκλοφόρησε βίντεο που δείχνει λοιπόν πως είναι το First-person mode στο Nintendo Switch. Όπως θα διαπιστώσετε και οι ίδιοι, τα χειριστήρια του Switch δεν ανταποκρίνονται 100% στις κινήσεις που θέλει να κάνει ο παίκτης αλλά αυτό πιστεύουμε πως θα διορθωθεί στην τελική έκδοση.

[UPDATE 4: 20/2/16 - Gallery και Photo mode] Η Capcom ανακοίνωσε δύο νέα modes για το Ultra Street Fighter II.

Το πρώτο είναι το gallery mode, με το οποίο θα μπορείτε να δείτε 1.400 φωτογραφίες από το βιβλίο SF20: The Art of Street Fighter, σε ανάλυση 250-dpi έκαστη και με δυνατότητα zoom.

Ultra Street Fighter 2 Character colours

Το δεύτερο mode θα είναι το color editing, με το οποίο θα αλλάζετε το χρώμα του χαρακτήρα σας στο παιχνίδι ανάμεσα σε μια παλέτα χρωμάτων. Αν μη τι άλλο αυτή την προσθήκη θα την γουστάρουμε οι βετεράνοι της σειράς και ειδικά όσοι...πειραματιζόμασταν με τα χρώματα του Super Street Fighter 2 πατώντας κάθε φορά διαφορετικό κουμπί στην οθόνη επιλογής χαρακτήρα.

Ultra Street Fighter 2 UST2 TFC

Όσο για το First-Person mode, θα περιέχει τρία submodes:
- Stage Mode: Νικήστε αντιπάλους για να προχωρήσετε.
- Endless Mode: Παλέψτε έως ότου η ενέργειά σας να φτάσει στο μηδέν.
- Training Mode: Περιλαμβάνει πρακτική εξάσκηση.

[UPDATE 5: 1/3/17 - Ανακοινώθηκε ημερομηνία κυκλοφορίας] Η Capcom ανακοίνωσε μέσω ενός live stream στο CapcomTV ότι το Ultra Street Fighter II: The Final Challengers θα κυκλοφορήσει στην Ιαπωνία στις 26 Μαΐου. Παράλληλα, διευκρινίστηκε ότι δεν υπάρχει ακόμα κάποια ανακοίνωση για την αντίστοιχη ημερομηνία σε Ευρώπη και Αμερική. Λίγο αργότερα όμως, η 26η Μαΐου έκανε την εμφάνιση της και στην αμερικανική ιστοσελίδα της Nintendo, γεγονός που επιβεβαιώνει στην ουσία ότι εκείνη την ημέρα θα έχουμε την παγκόσμια κυκλοφορία του αναμενόμενου Fighting.

[UPDATE 6: 18/4/17 - Τα modes και το soundtrack σε δύο νέα βίντεο] Σήμερα, η Capcom έδωσε στη δημοσιότητα νέο τρέιλερ για τον πολυαναμενόμενο Ultra Street Fighter II: The Final Challengers που θα κυκλοφορήσει αποκλειστικά για το Nintendo Switch.

Στο τρέιλερ μπορείτε να πάρετε μία μεγαλύτερη γεύση για το τι αναμένεται να περιέχει το παιχνίδι και πως θα εφαρμόζονται τα νέα modes. Εκτός όμως από το νέο trailer ή Capcom μας επιφύλασσε και μία έκπληξη, παρουσιάζοντας και πολύ μεγάλο μέρος από το soundtrack του παιχνιδιού.

Το Ultra Street Fighter II: The Final Challengers θα κυκλοφορήσει για το Nintendo Switch στις 26 Μαΐου.

Διαβάστε το review του Street Fighter V. Συζητήστε για το Ultra Street Fighter II σε αυτό το forum topic.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Comments  

#1 +1 Siriuskim (Level 11) 13/01/2017 15:54
Mάλιστα... Πολλές αντικρουόμενες απόψεις γύρω από το Switch, αλλά το παιχνίδι έχει ενδιαφέρον. Συνδυάζει και νοσταλγία για όσους μεγάλωσαν με SF II αλλά και η δυνατότητα φορητότητας αν μη τι άλλο εξιτάρει.
Btw ξέρω ότι έχει βγει street fighter για το 3ds αλλά εδώ μιλάμε για ανώτερη ποιότητα οπτικά(ενδεχομέ νως και τεχνικά), άσχετα με το αν πρόκειται ουσιαστικά για remake τίτλου 20ετίας + .
Ένα τελευταίο σχόλιο(λίγο άκυρο βέβαια)...Αν και πάντα ήθελα μια κονσόλα της nintendo και την ευχαριστώ για τα όμορφα franchise που έχω παίξει αυτά τα χρόνια, νομίζω πως με όσα έχουν διαρρεύσει και από την χθεσινή παρουσίαση του Switch για άλλη μια γενιά το deal δεν είναι καλό,προσωπικά πάντα.
Είναι κονσόλα που απευθύνεται στο hardcore κοινό της και σε συλλέκτες, με τα χρήματα που ζητούν καλύτερα ένα δυνατότερο ps4 που έχει ήδη ένα σοβαρό line-up. Αλλά ας περιμένουμε τον Μάρτιο καλύτερα.
#2 drakul (Level 16) 14/01/2017 16:52
μου θυμιζει οταν το snes ειχε το δικο του street fighter.μακαρι να πετυχει η κονσολα με καλα παιχνιδια.
#3 ashbringer (Level 25) 16/02/2017 17:23
Καλό και το first person mode but i'll pass.
Notification