Tekken 8: Οι νέοι χαρακτήρες

Hot
Μάνος Γρυπάρης
Μάνος Γρυπάρης

Μάνος Γρυπάρης  

Κάντε subscribe να περάσουμε το GameWorld. ➜ http://Youtube.com/ManosGryparis
 
0.0 ()
4
Tekken 8: Οι νέοι χαρακτήρες

Tekken 8: Οι νέοι χαρακτήρες

Ο Eddy Gordo σε DLC. [UPDATE]

[Αρχική δημοσίευση: 30/7/23] Η λίστα των χαρακτήρων του Tekken 8 που αναπτύσσει η Bandai Namco διέρρευσε μέσω του closed network test.

Θα την βρείτε στο παρακάτω link.

Πιο αναλυτικά, η λίστα των χαρακτήρων που διέρρευσε από το beta testing:
Paul Phoenix
Marshall Law
King
Hwoarang
Ling Xiaoyu
Jin Kazama
Bryan Fury
Kazuya Mishima
Jack-8
Asuka Kazama
Lili
Lars Alexandersson
Claudio Serafino
Nina Williams
Leroy Smith
Jun Kazama
Yoshimitsu
Shaheen
Raven (Default Type A)
Zafina (Default Type A)
Steve (Default Type A)
Alisa (Default Type A)

Δείτε πως θα συμμετάσχετε στη beta.

[UPDATE: 6/8/23 - Δύο νέοι χαρακτήρες διέρρευσαν] Σύμφωνα με νέo datamining, διέρρευσε ότι διέρρευσε ότι η Bandai Namco ετοιμάζει δύο ακόμη χαρακτήρες. Τον Raven που επιστρέφει και μια νέα ηρωίδα την Azucena (στα Ιαπωνικά είναι ένα είδος λουλουδιού, άρα ίσως αποτελεί χαρακτήρα που χρησιμοποιεί ένα λουλούδι).

[UPDATE 2: 7/8/23 - Raven και Azucena ανακοινώθηκαν] Η Bandai Namco επιβεβαίωσε τις φήμες και ανακοίνωσε τον Raven και την νέα ηρωίδα Azucena.

Δείτε τον Raven που χρησιμοποιεί τα γνώριμα combos του, με γροθιές και κλωτσιές, ορισμένες εκ των οποίων είναι στον αέρα. Διαθέτει πολύ δυνατά πόδια

Ακολουθεί η νέα ηρωίδα Azucena, η οποία όπως προέβλεψαν οι φήμες έχει ένα λουλούδι στο αυτί της. Από την προφορά της αντιλαμβανόμαστε ότι είναι λατίνα και συγκεκριμένα από το Περού, όπως θα δείτε και στο φόντο του stage της. Δηλώνει ότι ο καφές είναι το αγαπημένο της ρόφημα. Στη μάχη χρησιμοποιεί πολύ τα πόδια της στις κινήσεις και λαβές. Με τα combos της κρατάει για αρκετή ώρα τον αντίπαλό της στον αέρα. Ανά διαστήματα χορεύει

[UPDATE 3: 2/11/23 - Victor Chevalier] Η Bandai Namco παρουσίασε έναν νέο χαρακτήρα του Tekken 8. Πρόκειται για τον Victor Chevalier που θυμίζει λίγο κάτι σαν...Γάλλο James Bond!

Ο ήρωας δείχνει πολύ OP, καθώς χρησιμοποιεί συνδυασμούς πιστολιού, σπαθιού που θυμίζει lightsaber και μαχαιριού! Ναι, όλα αυτά μαζί. Κουβαλάει ολόκληρο οπλοστάσιο και έχει και melee επιθέσεις.

[UPDATE 4: 15/1/24 - Ο Eddy Gordo σε DLC] Η Bandai Namco παρουσίασε το opening movie του Tekken 8. Επίσης, ο Eddy Gordo εμφανίστηκε ως ο πρώτος χαρακτήρας που θα κυκλοφορήσει σε DLC. Είναι ειδικός στην τέχνη καποέιρα.

Το Tekken 8 θα κυκλοφορήσει για PC, PS5 και Xbox Series X στις 26 Ιανουαρίου.

Δείτε τα gameplay trailers του Tekken 8 και συζητήστε για αυτό στο σχετικό forum topic.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification