Η Megan Fox είναι η φωνή της Nitara στο Mortal Kombat 1

Hot
Χριστιάνα Θάνου
Χριστιάνα Θάνου

Χριστιάνα Θάνου  

Now playing: Immortals Fenyx Rising.
 
0.0 ()
2
Η Megan Fox είναι η φωνή της Nitara στο Mortal Kombat 1

Η Megan Fox είναι η φωνή της Nitara στο Mortal Kombat 1

Οι gamers σχολιάζουν αρνητικά την φωνή της. [UPDATE]

[Αρχική δημοσίευση: 7/9/23] Η Megan Fox συνεχίζει στην gaming βιομηχανία, καθώς μετά τον επικήδειο λόγο για τους hardcore χαρακτήρες του Diablo 4, αυτή τη φορά θα αναλάβει την φωνή της Nitara στο Mortal Kombat 1.

Η NetherRealm Studios επιβεβαίωσε την είδηση. Δείτε το τρέιλερ που δείχνει και τα πρώτα πλάνα της Nitara. Ανήκει στα βαμπίρ της παρέας, καθώς χρησιμοποιεί τους κυνόδοντες, τα νύχια και τα φτερά της για να έχει ένα προβάδισμα στη μάχη.

Η Megan Fox εντάχθηκε στις τάξεις της σειράς Mortal Kombat, μαζί με άλλους γνωστούς ηθοποιούς, όπως οι Ρόντα Ρούζεϊ, Άρνολντ Σβαρτζενέγκερ, Σιλβέστερ Σταλόνε και Πίτερ Γουέλερ, που ήταν στο Mortal Kombat 11. Επίσης στο Mortal Kombat 1 θα έχουμε και τους Jean-Claude Van-Damme, Antony Starr και J.K. Simmons οι οποίοι ανακοινώθηκαν ως DLC στο πρώτο Kombat Pack.

Το Mortal Kombat 1 κυκλοφορεί σήμερα για Xbox Series X|S, PlayStation 5, Nintendo Switch και PC. 

[UPDATE: 19/9/23 - Παράπονα από τους gamers για την ερμηνεία της] Αρκετοί gamers στο Twitter εξέφρασαν τα παράπονά τους για τις ερμηνείες της Megan Fox στο Mortal Kombat 1.

Το θέμα πολλών είναι ότι ο τρόπος που διαβάζει τις ατάκες είναι πολύ "στημένος" και ψεύτικος. Δεν έχουν κι άδικο. Απλά αν δείτε ορισμένα βίντεο με την Nitara θα καταλάβετε.

Δείτε τα gameplay videos του Mortal Kombat 1 και συζητήστε για αυτό στο παρακάτω forum topic.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification