Rainbow Six Siege: Gameplay videos

Hot
Μάνος Γρυπάρης
Μάνος Γρυπάρης

Μάνος Γρυπάρης  

Κάντε subscribe να περάσουμε το GameWorld. ➜ http://Youtube.com/ManosGryparis
 
0.0 ()
1
Rainbow Six Siege: Gameplay videos

Rainbow Six Siege: Gameplay videos

Δείτε το Single-player mode! [UPDATE]

[Αρχική δημοσίευση: 19/7/14] Η Ubisoft έδωσε στη δημοσιότητα ένα βίντεο 24 λεπτών, στο οποίο μπορείτε να παρακολουθήσετε ένα ολόκληρο session από δύο ολοκληρωμένα 5vs5 σενάρια όπου σκοπός σας είναι να διασώσετε κάποιους ομήρους.

Τα matches αρχίζουν με την ομάδα των τρομοκρατών να οχυρώνεται μέσα σε ένα σπίτι, ενώ την ίδια στιγμή η αντίπαλη ομάδα των Rainbow Six τους κατασκοπεύει χρησιμοποιώντας τηλεκατευθυνόμενα κατασκοπευτικά drones. Το Rainbow Six Siege βασίζεται στην ομαδικότητα, όπου οι τρομοκράτες που κρατούν ομήρους μπορούν να μετατρέπουν το μέρος που βρίσκονται σε οχυρό ώστε να... ταμπουρωθούν, την στιγμή που οι δυνάμεις των Rainbow Six ορμάνε για να τους κατατροπώσουν.


Ο Sebastien Labbe, παραγωγός του Rainbow Six Siege, δήλωσε ότι υπάρχει περίπτωση να διεξαχθεί μια beta πριν την κυκλοφορία της ολοκληρωμένης έκδοσης. Μιλώντας μάλιστα για μια ενδεχόμενη beta ανέφερε ότι: "Αυτό που μπορώ να πω είναι πως σίγουρα δεν διαφέρουμε από τα υπόλοιπα online Shooters. Προσφέρουμε μια online εμπειρία με δυνατό PvP και αν θέλουμε να τα καταφέρουμε, πρέπει να δημιουργήσουμε ένα community. Άρα δεν πρέπει να περιμένουμε μέχρι την επίσημη κυκλοφορία της τελικής έκδοσης γιατί μπορεί να είναι πολύ αργά".

[UPDATE: 28/7/14] Αν συγκαταλέγεστε σε αυτούς που περιμένουν με ανυπομονησία το online Shooter της Ubisoft, μπορείτε να παρακολουθήσετε ένα ακόμα gameplay βίντεο -περίπου 40 λεπτών αυτή η φορά- από το multiplayer του υποσχόμενου Rainbow Six: Siege. Όπως θα δείτε, η συνεχής επικοινωνία με τους συμπαίκτες σας είναι το κλειδί για να φέρετε εις πέρας τις αποστολές σας.

Το Rainbow Six: Siege παρουσιάστηκε κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου της Ubisoft στην E3 2014. Δείτε επίσης το Accolade τρέιλερ.

[UPDATE 2: 13/10/14] Το Rainbow Six: Siege θα τρέχει στα 60 frames το δευτερόλεπτο για PC, PS4 και Xbox One, σύμφωνα με την Ubisoft.

Η ανακοίνωση αυτή έγινε πριν από λίγο στο επίσημο Twitter account @Rainbow6Game .

[UPDATE 3: 26/10/15]Καθώς το Rainbow Six: Siege δεν θα έχει campaign mode, η Ubisoft πρόσθεσε τα "Situations" ως υποκατάστατο για single-player mode.

Tο παρακάτω βίντεο που ανέβασε ο χρήστης Westie στο YouTube κανάλι του, προέρχεται από ένα gameplay capture event που διεξήχθη στο Λονδίνο και σας δίνει μια γεύση από τα "Situations" του πιο πρόσφατου build για την PC έκδοση.

Δείτε ακόμα ένα gameplay βίντεο με solo mode από το χρήστη Top-Kun.

To Rainbow Six: Siege θα κυκλοφορήσει για PC, PS4 και Xbox One την 1η Δεκεμβρίου.

Διαβάστε περισσότερα για το Rainbow Six: Siege και συζητήστε σε αυτό το forum topic.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Comments  

#1 Agisilaosss (Level 21) 29/07/2014 09:24
Δεν ξερω γιατι αλλα δεν θα ελεγα οτι με εντυπωσιαζει κιολας.. Θα μου πεις ενα βιντεο ειναι μονο αλλα δεν ξερω..Δεν με επεισε.
#2 palex94 (Level 12) 14/10/2014 21:50
εμενα μ'αρεσει πολυ ειναι εξυπνο παιχνιδι θα το παιξω σιγουρα!
#3 supermario644ever (Level 20) 27/10/2015 21:21
Πολύ καλό θα είναι το gameplay διότι αυτά τα συμπεράσματα έβγαλα από τα βίντεο
Notification