Rainbow Six Siege: Ημερομηνία κυκλοφορίας

Hot
Μάνος Γρυπάρης
Μάνος Γρυπάρης

Μάνος Γρυπάρης  

Κάντε subscribe να περάσουμε το GameWorld. ➜ http://Youtube.com/ManosGryparis
 
0.0 ()
1
Rainbow Six Siege: Ημερομηνία κυκλοφορίας

Rainbow Six Siege: Ημερομηνία κυκλοφορίας

Καθυστερεί η κυκλοφορία του. [UPDATE]

Ως συνήθως οι ημερομηνίες κυκλοφορίες το τελευταίο διάστημα εμφανίζονται από το πουθενά σε Online shops κι όλοι αναρωτιόμαστε αν όντως ισχύουν.

Το κατάστημα Gamestop της Ιταλίας ανέβασε πριν από λίγες ώρες μια σχετική ανάρτηση, βάση της οποίας το Rainbow Six: Siege θα κυκλοφορήσει στις 16 Οκτωβρίου. Πριν από λίγο όμως, τα προφίλ των τριών εκδόσεων σε PC και κονσόλες άλλαξαν κι υπάρχει μόνο η αναφορά "Προς ανακοίνωση".

Δείτε την σχετική καταχώρηση πριν αλλαχθεί η ημερομηνία.

rainbow six siege gamestop italy

Το Rainbow Six: Siege θα κυκλοφορήσει πιθανόν τον Οκτώβριο για PC, PS4 και Xbox One. Αναμένουμε επιβεβαίωση απ' την Ubisoft. 

[UPDATE: 15/5/15 - Ημερομηνία κυκλοφορίας] Το Rainbow Six Siege ανακοινώθηκε ότι θα κυκλοφορήσει στις 16 Οκτωβρίου για PC, PS4 και Xbox One.

 

[UPDATE 2: 18/8/15 – Καθυστερεί η κυκλοφορία του] Το Rainbow Six Siege θα κυκλοφορήσει τον Δεκέμβριο, όπως ανακοίνωσε πριν από λίγη ώρα η Ubisoft.

Θυμίζουμε ότι το FPS της Ubisoft Montreal είχε αρχικά ανακοινωθεί ότι θα κυκλοφορήσει στις 16 Οκτωβρίου, εν τέλει όμως θα το δούμε την 1η Δεκεμβρίου. Η επίσημη ανακοίνωση της Ubisoft αναφέρει τα εξής: “H καθυστέρηση στην κυκλοφορία του Rainbow Six Siege δεν ήταν μια εύκολη απόφαση, εντούτοις με βάση το feedback που λάβαμε, αλλά και με τα tests που πραγματοποιήσαμε θεωρούμε ότι μπορούμε να βελτιώσουμε και παράλληλα να αυξομοιώσουμε την co-op εμπειρία σε όλα τα modes του παιχνιδιού, το user interface και την περιήγηση στο μενού, καθώς και το balancing των όπλων και των gadgets. Για να προβούμε σε όλες αυτές τις ενέργειες θα χρειαστούμε λίγο παραπάνω χρόνο.”

Αξίζει πάντως να σημειωθεί ότι οι ημερομηνίες διεξαγωγής της closed beta έκδοσης του Rainbow Six Siege δεν θα αλλάξουν, κάτι που σημαίνει ότι στις 24 Σεπτεμβρίου θα έχετε την ευκαιρία να δοκιμάσετε από πρώτο χέρι τις αλλαγές που ετοιμάζει η Ubisoft. H γαλλική εταιρεία επισημαίνει ότι η δεύτερη αυτή δοκιμαστική έκδοση του Rainbow Six Siege, καθώς είχε προηγηθεί και μια closed alpha τους προηγούμενους μήνες, θα της δώσει την ευκαιρία να μας προσφέρει μια όσο το δυνατόν καλύτερη εμπειρία όταν κυκλοφορήσει το παιχνίδι.

To Rainbow Six Siege θα κυκλοφορήσει την 1η Δεκεμβρίου για PC, PS4 και Xbox One.

Μέχρι τότε διαβάστε πληροφορίες για την closed beta και συζητήστε ότι θέλετε σε αυτό το forum topic.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Comments  

#1 +2 JimAndJimGaming (Level 11) 27/03/2015 01:43
Το περιμένω με αγωνία αυτό το παιχνίδι.
#2 +1 Adam_Pap (Level 18) 27/03/2015 10:56
Για να δουμε τι καλο θα παιξουμε παλι......οχι αλλη καθυστερηση ρε παιδια ομως!!!
#3 +1 ashbringer (Level 25) 15/05/2015 09:33
Το Rainbow six θα προσφέρει μια αξέχαστη multiplayer εμπειρία.Προπαρ αγγελία σίγουρα και χωρίς δεύτερη σκέψη ειδικά αν έχεις ασχοληθεί με όλους τους τίτλους της σειράς και έχεις καεί.
#4 +1 pro-patzis (Level 20) 15/05/2015 16:00
δεν εχω ασχολιθει και ειναι ιεροσυλια που το λεω...αλλα αυτο θα το τιμησω γτ οπως βλεπω ειναι καλο...
#5 lefteris923 (Level 3) 19/05/2015 19:57
@jimandjimgamin g kai ego epishs
#6 Tanner82 (Level 5) 19/08/2015 00:18
Ειναι απο τα καλα παιχνιδια που θα κυκλοφορησουν!Τ ο περιμενω με αγωνια!
Notification