United 1944

Σωτήρης Τσόπουλος

Σωτήρης Τσόπουλος  

Επιτυχία δεν είναι η απουσία αποτυχίας. είναι η επιμονή στην αποτυχία.
 
0.0 ()
1 2
United 1944

United 1944

Demo και τρέιλερ για το Survival FPS. [UPDATE]

[Αρχική δημοσίευση: 23/10/23] Το United 1944, είναι ένα crafting και survival FPS που διαδραματίζεται στην εποχή του Β ’Παγκοσμίου Πολέμου.

Μαζί με το Dominion, ένα παραδοσιακό PvP mode όπου πρέπει να καταλαμβάνετε και να υπερασπίζεστε checkpoints, θα γίνει διαθέσιμο και το Survivor mode. Σε αυτό το νέο mode, θα χρησιμοποιήσετε το crafting και το scavenging του βασικού gameplay σε μία πιο extraction-shooter μορφή. Είτε μόνοι σας ή σε ομάδες μέχρι και τρία άτομα και θα πρέπει να επιβιώσετε σε μια αφιλόξενη περιοχή του μετώπου του Β ’Παγκοσμίου Πολέμου.

Για να νικήσετε θα πρέπει να μαζέψετε θησαυρούς, τους οποίους μπορείτε να τους βρείτε ανάβοντας ένα ειδικό φως που θα έχετε στη διάθεση σας. Αν μείνετε σε μία συγκεκριμένη ζώνη και μπορέσετε να επιβιώσετε τότε θα μπορέσετε να διαφύγετε από την πόλη. Μέχρι να μπορέσετε να φύγετε όμως θα πρέπει να κάνετε level up το χαρακτήρα σας έτσι ώστε να επιβιώσετε. Επίσης θα πρέπει να κάνετε craft νέα αντικείμενα και να χτίσετε το καταφύγιο σας.
Μετά τη λήξη της κάθε μάχης θα μπορείτε να αξιοποιήσετε τους θησαυρούς που κερδίσατε έτσι ώστε να αγοράσετε skins για τα όπλα σας, backpacks και μαχαίρια.

Μέσα στη beta περιέχονταν και ένας νέος χάρτης ο οποίος λαμβάνει χώρα στη Γαλλία και ουσιαστικά βελτιώνει τον προηγούμενο χάρτη που λάμβανε χώρα στην Βόρεια Αφρική. Επίσης στις νέες προσθήκες συμπεριλαμβάνονται η δυναμική αλλαγή ημέρας και νύχτας, η γενικότερη καλύτερη κίνηση στους χαρακτήρες αλλά και νέα όπλα.

[UPDATE: 25/1/24 - Demo και τρέιλερ] Η εταιρεία ανάπτυξης Novarama κυκλοφόρησε ένα demo του United 1944 στο Steam και το συνόδευσε με το παρακάτω τρέιλερ. Σε αυτό θα βρείτε τα Domination και Survival modes.

Συζητήστε για το United 1944 στο σχετικό forum topic.

 

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification