• Ειδήσεις
  • FPS
  • Το Call of Duty θα κλείνει αυτόματα για τους cheaters με aim assist στα PC

Το Call of Duty θα κλείνει αυτόματα για τους cheaters με aim assist στα PC

Ερμής Δερβίσης
Το Call of Duty θα κλείνει αυτόματα για τους cheaters με aim assist στα PC

Το Call of Duty θα κλείνει αυτόματα για τους cheaters με aim assist στα PC

Μόλις το Ricochet εντοπίζει τα παράνομα software.

Σύμφωνα με τον επίσημο λογαριασμό του Twitter, Call of Duty Updates μόλις το anti-cheat σύστημα Ricochet εντοπίζει cheaters και συγκεκριμένα aim assist με πληκτρολόγιο και ποντίκι, θα κλείνει αυτόματα το παιχνίδι.

Η νέα αυτή λειτουργία είναι πλέον ενεργή στα Call of Duty: Modern Warfare III, Warzone και Modern Warfare II. Επιπλέον τονίστηκε ότι η επαναλαμβανόμενη χρήση των συγκεκριμένων software θα έχει και επιπλέον συνέπιες για τους λογαριασμούς, αλλά δεν δόθηκαν παραπάνω λεπτομέρειες.

Από τον περασμένο Νοέμβριο η Activision εφάρμοσε στο Ricochet machine learning και την λειτουργία Splat όπου τα αλεξίπτωτα των cheaters δεν λειτουργούν. Το Splat έχει χρησιμοποιηθεί 2000 φορές από τον Δεκέμβριο, ενώ από τις 12 Νοεμβρίου έχουν δεχθεί bans περισσότεροι από 23.000 λογαριασμοί.

Διαβάστε περισσότερα για την Season 1 του Call of Duty: Modern Warfare III και συζητήστε για αυτό στο σχετικό forum topic.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification