Τέλος οι φήμες για σειρά The Elder Scrolls

Hot
Μάνος Γρυπάρης

Μάνος Γρυπάρης  

Κάντε subscribe να περάσουμε το GameWorld. ➜ http://Youtube.com/ManosGryparis
 
0.0 ()
1
Τέλος οι φήμες για σειρά The Elder Scrolls

Τέλος οι φήμες για σειρά The Elder Scrolls

Δεν βρίσκεται σε στάδιο παραγωγής. [UPDATE]

[Αρχική δημοσίευση: 3/1/21] Το Netflix φημολογείται ότι ετοιμάζει σειρά βασισμένη στη δημοφιλέστατη σειρά RPG The Elder Scrolls. 

Μετά από τα The Witcher και Castlevania, ήρθε η ώρα για μία ακόμη πασίγνωστη gaming σειρά να μεταφερθεί στο Netflix. Η πληροφορία προέρχεται από τον Daniel Ritchtman (μέσω του Game Rant), ο οποίος αναφέρει ότι το Netflix θέλει να κάνει το Elder Scrolls σειρά στην πλατφόρμα του. Μέχρι στιγμής η είδηση είναι απλά μια φήμη. Παράλληλα, θυμίζουμε ότι υπάρχουν σχέδια για να γίνει σειρά και το Fallout.

Αν κάτι τέτοιο είναι αλήθεια πάντως, η σειρά θα διαδραματιζόταν στον κόσμο του Oblivion ή του Skyrim; Και τα δύο αυτά RPG πάντως ήταν εξαιρετικά.

[UPDATE: 12/4/24 - Ο Todd Howard έβαλε τέλος στις φήμες] Ο Todd Howard, game director της Bethesda, δήλωσε για την σειρά The Elder Scrolls: «Δεν δουλεύουμε πάνω σε μια τέτοια σειρά. Όλοι ρωτούν, για παράδειγμα, για το Elder Scrolls και εγώ λέω συνέχεια όχι. Στην περίπτωση του Fallout είχαμε μια καλή συνεργασία. Ποτέ δεν ξέρεις αν θα έχουμε σειρά για το The Elder Scrolls, αλλά εμείς θέλουμε να κάνουμε δουλειά υψηλής ποιότητας κι όχι να πιεστούμε απλά επειδή "πρέπει" να βγάλουμε μια σειρά για ένα video game. Δεν μπορώ να προβλέψω το μέλλον, αλλά η σειρά Fallout ήταν ένα από τα πιο ευχάριστα projects που έχω κάνει ποτέ και είμαστε ενθουσιασμένοι, όλοι στο στούντιο το βλέπουν έτσι. Πάντως για μία δεκαετία έλεγε όχι σε μια σειρά Fallout, μέχρι που συνάντησα τον σκηνοθέτη και σεναριογράφο Jonathan Nolan».

Διαβάστε περισσότερα για την σειρά Fallout και συζητήστε περισσότερα για την σειρά The Elder Scrolls στο παρακάτω forum topic.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Comments  

#1 ashbringer (Level 25) 04/01/2021 16:06
Τα Elder scrolls είναι πολύ μεγάλη σειρά και θα ήθελα να δώ μια πολύ καλή παραγωγή στο netflix γιατί του αξίζει.
Notification