Νέο open world game από την Bend Studio

Hot
Νέο open world game από την Bend Studio

Νέο open world game από την Bend Studio

Θα είναι live service, σύμφωνα με αγγελία εργασίας. [UPDATE]

[Αρχική δημοσίευση: 25/10/19] Φαίνεται πως έχουμε καλά νέα στον ορίζοντα για τους fans του Days Gone, αφού η εταιρεία ανάπτυξής του, Η Bend Studio, ανακοίνωσε ότι δουλεύει πάνω στην επόμενη κυκλοφορία του, πιθανότατα για το PS5.

Tο Days Gone μπορεί να μην είχε την τεράστια επιτυχία των υπόλοιπων Sony exclusives, όπως το God of War και το Spider-Man , αλλά είναι αρκετά ενδιαφέρον αν ασχοληθείτε με αυτό. Ο Jeremy Vickery, εργαζόμενος της Bend Studio, ανέβασε στην LinkedIn σελίδα του ότι η νέα παραγωγή της εταιρίας βρίσκεται σε φάση προετοιμασίας. O χρόνος θα δείξει αν ο νέος τίτλος μπορεί να είναι ένα sequel ή κάτι καινούργιο και τελείως διαφορετικό. Παρόλο που το Days Gone δεν είχε την ίδια απήχηση με τα άλλα exclusives, απέκτησε ένα αρκετά φανατικό κοινό και ένα sequel θα ήταν μια έξυπνη κίνηση από την Sony, ειδικά αν πρόκειται για κονσόλα επόμενης γενιάς.

[UPDATE: 3/6/21 - Επιβεβαιώθηκε και επίσημα] Ο Hermen Hulst, επικεφαλής των PlayStation Studios, επιβεβαίωσε στο PlayStation Blog ότι "Η Sony Bend ετοιμάζει μία νέα, συναρπαστική σειρά, για την οποία είναι παθιασμένη. Η ανάπτυξη γίνεται με βάση το open world σύστημα που υπήρχε και στο Days Gone.

Τον Απρίλιο του 2021, υπήρξε έντονη συζήτηση για την εταιρεία ανάπτυξης, ότι παλιότερα σκεφτόταν να δουλέψει στη σειρά Uncharted ή για κάποιο sequel του Days Gone. Τελικά πλέον, επιβεβαιώνεται και επίσημα, ότι αναπτύσσει μια νέα σειρά.

[UPDATE 2: 26/03/24 – Θα είναι live service, σύμφωνα με αγγελία εργασίας] Σύμφωνα με πρόσφατη αγγελία εργασίας, η Bend Studio ψάχνει έναν project manager, με εμπειρία στην κυκλοφορία AAA live service games.

Επιπλέον η αγγελία ζητάει από τον υποψήφιο να έχει εμπειρία στο να αναδιοργανώνει εταιρείες ανάπτυξης από το παραδοσιακό development στο live service development. Πέρα από αυτό η Bend δεν έχει κάνει κάποια άλλη επίσημη ανακοίνωση. Οι τελευταίες πληροφορίες που είχε δώσει για το επόμενό της project ήταν τον Ιούνιο του 2022 και έλεγε ότι δεν θα σχετίζεται με το Days Gone, θα περιλαμβάνει multiplayer και θα είναι open world, βασισμένο στα συστήματα του Days Gone.

Διαβάστε το review του Days Gone και συζητήστε για αυτό στο παρακάτω forum topic.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification