Το Xbox Family Settings app επιτρέπει στους γονείς να ελέγχουν την gaming δραστηριότητα των παιδιών τους

Hot
Το Xbox Family Settings app επιτρέπει στους γονείς να ελέγχουν την gaming δραστηριότητα των παιδιών τους

Το Xbox Family Settings app επιτρέπει στους γονείς να ελέγχουν την gaming δραστηριότητα των παιδιών τους

H αντίστοιχη σελίδα της κονσόλας, περιέχει όλες τις δυνατότητες της εφαρμογής.

Η Microsoft κυκλοφόρησε ένα νέο app για το Xbox, το οποίο δίνει τη δυνατότητα σε γονείς να ελέγχουν και να περιορίζουν την πρόσβαση του παιδιού τους, όπως και μία σειρά άλλων δυνατοτήτων.

Το νέο Xbox Family Settings app σας επιτρέπει να θέσετε ημερήσιο ή εβδομαδιαίο όριο στον χρόνο παιχνιδιού του παιδιού σας, όπως και την δυνατότητα να δώσετε περισσότερο ή λιγότερο χρόνο το σαββατοκύριακο σε σχέση με τις καθημερινές. Επιτρέπει επίσης την χρήση φίλτρων περιεχομένου, δηλαδή θα μπορείτε να μπλοκάρετε το παιχνίδια με σήμανση καταλληλότητας 18+ και ούτω καθεξής.

Το Xbox Family Settings app επιτρέπει επίσης τον περιορισμό της in-game επικοινωνίας με άλλους ανθρώπους. Μπορείτε να δώσετε πρόσβαση στην επικοινωνία μεταξύ φίλων και μόνο, είτε να μπλοκάρετε κάθε είδους επικοινωνία. Ακόμα μία επιλογή είναι οι αναφορές δραστηριότητας, οι οποίες είναι ότι ακριβώς καταλαβαίνετε, αναφέροντας την ακριβή δραστηριότητα του παιδιού σας σε ημερήσια ή εβδομαδιαία αναφορά.

Ο Dave McCarthy, corporate vice president για το Xbox σχολίασε: "Γνωρίζουμε ότι ειδικά αυτές τις στιγμές, οι οικογένειες αντιμετωπίζουν προβλήματα με το κλείσιμο των σχολείων, την εργασία από το σπίτι και την κοινωνική απομόνωση, λόγω του κορωνοϊού. Στην οικογένεια μου, χρειάστηκε να επαναπροσδιορίσαμε το 'νέο φυσιολογικό' και τον χρόνο του παιχνιδιού, για να αντικατοπτρίζει καλύτερα την πραγματικότητα μας."
Μπορείτε να κατεβάσετε το Xbox Family Settings app για Android, ενώ οι πρώτοι 10.000 χρήστες iOS θα πάρουν πρόσβαση στο trial. Η εφαρμογή αναμένεται να κυκλοφορήσει επίσημα κάποια στιγμή μέσα στη χρονιά.

Η νέα εφαρμογή είναι ένα extension της ήδη υπάρχουσας σελίδας του Xbox One. H σελίδα Family Settings στην κονσόλα, περιλαμβάνει όλα όσα προσφέρει η εφαρμογή, όπως τα χρονικά όρια, τα φίλτρα περιεχομένου κλπ.

 

Διαβάστε τις πρόσφατες δηλώσεις του Phil Spencer για το Xbox Series X και συζητήστε για την Microsoft στο σχετικό forum topic.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification