Οι Game Boy emulators της Pizza Emulators κατέβηκαν από το Google Play Store

Hot
Μάνος Γρυπάρης

Μάνος Γρυπάρης  

Κάντε subscribe να περάσουμε το GameWorld. ➜ http://Youtube.com/ManosGryparis
 
0.0 ()
1
Οι Game Boy emulators της Pizza Emulators κατέβηκαν από το Google Play Store

Οι Game Boy emulators της Pizza Emulators κατέβηκαν από το Google Play Store

Ίσως υπήρξε εξώδικο από την Nintendo.

Ο developer που έχει την εταιρεία Pizza Emulators απέσυρε τους Game Boy emulators που είχε φτιάξει από το Google Play Store.

Η Pizza Emulators, έφτιαχνε emulators για Game Boy και Game Boy Advance σε συσκευές Android και δήλωσε ότι έλαβε την απόφαση να τερματίσει την λειτουργία της προκειμένου, όπως είπε ο developer Davide Berra: «Να δώσω προτεραιότητα στην οικογένειά έναντι της ανάπτυξης των apps μου». Η δήλωση έγινε στο Discord της εταιρείας.

Ο Davide Berra δεν έκανε καμία αναφορά στην αγωγή της Nintendo κατά της εταιρείας emulators Tropical Haze, που κατέληξε σε εξωδικαστικό συμβιβασμό. Επιβεβαίωσε μόνο ότι μετά από «επτά απίστευτα χρόνια ανάπτυξης και περιπέτειας», είχε πάρει «τη δύσκολη απόφαση να αφαιρέσω τους emulators μόνιμα».

Ο Berra δήλωσε: «Η οικογένειά μου έχει προτεραιότητα και για αυτό τον λόγο, επέλεξα να δώσω προτεραιότητα σε αυτή έναντι της ανάπτυξης των apps μου. Θέλω να ευχαριστήσω τον καθένα από εσάς για την απίστευτη υποστήριξή σας όλα αυτά τα χρόνια. Τα λόγια ενθάρρυνσης, τα σχόλια και η συνεχής υποστήριξή σας ήταν πηγή έμπνευσης για την δουλειά μου».

Η ICYMI, Tropical Haze, ο developer του Yuzu, ενός open source emulator για το Switch, συμφώνησε να πληρώσει 2,4 εκατομμύρια δολάρια ως αποζημίωση στη Nintendo και να διακόψει όλες τις λειτουργίες ως απάντηση στην πρόσφατη αγωγή.

Η είδηση της νομικής δράσης της Nintendo κατά της Yuzu εμφανίστηκε την περασμένη εβδομάδα, με την εταιρεία να ισχυρίζεται ότι ο emulator διευκόλυνε την πειρατεία «σε τεράστια κλίμακα». Για παράδειγμα, ανέφερε ότι πάνω από ένα εκατομμύριο αντίγραφα του The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom είχαν κατέβει παράνομα πριν από την επίσημη κυκλοφορία του - και ότι "πολλά" πειρατικά sites καθόρισαν ότι το αρχείο του παιχνιδιού μπορούσε να αναπαραχθεί στον Yuzu emulator.

Διαβάστε περισσότερα για την μήνυση της Nintendo στο δημιουργό του Yuzu και συζητήστε για την Nintendo στο σχετικό forum topic.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification