Crash Bandicoot N. Sane Trilogy

Hot
Μάνος Γρυπάρης

Μάνος Γρυπάρης  

Κάντε subscribe να περάσουμε το GameWorld. ➜ http://Youtube.com/ManosGryparis
 
0.0 ()
13
Crash Bandicoot N. Sane Trilogy

Crash Bandicoot N. Sane Trilogy

Δείτε το αστείο διαφημιστικό σποτ. [UPDATE]

[Αρχική δημοσίευση: 25/11/13] Η σειρά Crash Bandicoot ήταν μία από τις πιο επιτυχημένες στο πρώτο PlayStation, αφού καθιέρωσε για τα καλά τα 3D Platform στις κονσόλες. Βέβαια η μετέπειτα εκδόσεις του δεν ενθουσίασαν, καθώς δεν αναπτύχθηκαν από τους ίδιους developers.

Σήμερα τα δικαιώματα της σειράς τα έχει η Activision, όπως η ίδια αποκάλυψε στο GameInformer. Τότε εταιρεία ανάπτυξης στις τρεις εθιστικές εκδόσεις του PlayStation ήταν η Naughty Dog, δημιουργός των πολυεπιτυχημένων Uncharted, η οποία ωστόσο σήμερα συνεργάζεται με την Sony. Συνεπώς η Activision θα χρειαστεί έναν πολύ δυνατό developer αν πρόκειται να αναβιώσει τον Crash με τις καλύτερες αξιώσεις. Όταν ερωτήθηκε επί του θέματος, ο community manager της Activision, Dan Amrich, απάντησε στο παρακάτω βίντεο για τα μελλοντικά σχέδια της Activision πάνω στο συγκεκριμένο brand.

"To παιχνίδι θα χρειαστεί έναν πολύ καλό λόγο στο να υλοποιηθεί. Η αγάπη των fans δεν είναι από μόνη της αρκετή για να φτάσει το παιχνίδι στο επίπεδο που το θέλετε" ανέφερε χαρακτηριστικά καταλήγοντας ότι "Αυτή δεν είναι η κατάλληλη στιγμή για το Crash Bandicoot και δεν γνωρίζω πότε θα επιστρέψει". Προφανώς αυτό σημαίνει ότι η Activision δεν ετοιμάζει κάποια νέα έκδοση. Για να έχουμε ένα αξιοπρεπές σύγχρονο Crash Bandicoot θα πρέπει να το αναλάβει ένας developer παγκόσμιας εμβέλειας ή τουλάχιστον με πλούσιο ταλέντο όπως η τότε Naughty Dog. Φυσικά μέσα σε όλα υπάρχει και το θέμα μπάτζετ, καθώς ο Amrich αφήνει να εννοηθεί ότι τα ανώτερα στελέχη της Activision δεν έχουν τον συγκεκριμένο τίτλο στις πρώτες τους προτεραιότητες. 

[UPDATE: 15/7/14 - Crash Bandicoot και Spyro the Dragon] Ο Andrew House, διευθύνων σύμβουλος της Sony Computer Entertainment, ξεκαθάρισε σε συνέντευξή του στην Telegraph τι ισχύει με τα Crash Bandicoot και Spyro the Dragon.

Σε ερώτημα για το αν θα μπορούσε η Sony να επαναφέρει τις δύο δημοφιλείς σειρές, ο House ανέφερε χαρακτηριστικά: "Στη Sony το σκεφτόμαστε και δεν θα πρέπει να αποκλείουμε την ιδέα, την οποία μας έχουν ζητήσει οι χρήστες, καθώς οι χαρακτήρες αυτοί αποτέλεσαν μέρος της παιδικής τους ηλικίας. Οπότε δεν κλείνουμε την πόρτα σε ένα τέτοιο ενδεχόμενο". Αμφότερα τα δύο brands ανήκουν στην Activision, αν και όλοι γνωρίζουν ότι έζησαν τις στιγμές δόξας των Crash και Spyro, όταν τις είχαν αναλάβει οι Naughty Dog και Insomniac, η πρώτη εκ των οποίων ανήκε πάντοτε στη Sony. Αντίθετα, η συνέχεια του Crash Bandicoot χωρίς την Naughty Dog ήταν απλά μια μετριότητα. Αξίζει επίσης να σημειωθεί ότι τον Νοέμβριο του 2013 η Activision δήλωσε ότι διερευνά τρόπους να επαναφέρει την σειρά Crash Bandicoot. Άραγε θα δούμε κάποιο νέο Crash, έστω και από την Activision;.

[UPDATE 2: 14/2/16] Σε συνέντευξη που παραχώρησε, ο Randy Falk, επικεφαλής της κατασκευής προϊόντων NECA Toys, η οποία δημιουργεί φιγούρες για λογαριασμό εταιρειών (μεταξύ αυτών και η Sony) δήλωσε σε συνέντευξη που παραχώρησε ότι η Sony επαναφέρει τον Crash Bandicoot, αλλά και τον Kratos (σειρά God of War).

Μέχρι τώρα οι αναφορές στον Crash Bandicoot είναι πολλές, συνεπώς μέχρι την E3 θα πρέπει πραγματικά να περιμένουμε πολλά games. Εκτός από ένα νέο Crash Bandicoot, το νέο God of War φημολογείται εδώ και καιρό με βάση αγγελίες της Sony Santa Monica.

[UPDATE 3: 6/6/16] Πληθαίνουν οι φήμες για την ύπαρξη ενός νέου Crash Bandicoot, καθώς εθεάθη καταχώρηση του παιχνιδιού σε ηλεκτρονικό κατάστημα της Ελβετίας. Δεν έχει γίνει γνωστό εάν το συγκεκριμένο κατάστημα έχει πληροφορίες για τον φημολογούμενο τίτλο ή εάν η καταχώρηση έγινε για να τραβήξει τα βλέμματα. Το αν ισχύουν ή όχι οι φήμες, ίσως το μάθουμε την επόμενη εβδομάδα κατά την διάρκεια της E3 2016.

[UPDATE 4: 14/6/16 - Ανακοινώθηκαν τα remasters των τριών πρώτων Crash Bandicoot] Τελικά δε θα δούμε νέο Crash Bandicoot στο PS4, παρόλα αυτά ανακοινώθηκαν remasters των τριών πρώτων games της αγαπημένης Platform σειράς. Ταυτόχρονα, ο Crash θα κάνει την εμφάνισή του και στο Skylanders ως φιγούρα.

[UPDATE 5: 3/12/16 - Crash Bandicoot N'Sane Trilogy] H Sony ανακοίνωσε την κυκλοφορία της συλλογής Crash Bandicoot N'Sane Trilogy, η οποία θα περιλαμβάνει τα Crash Bandicoot, Crash Bandicoot 2: Cortex Strikes Back και Crash Bandicoot: Warped.

Δείτε το σχετικό τρέιλερ από το PlayStation Experience 2016:

Η συνέντευξη της Vicarious Visions για το παιχνίδι:

Συγκριτικό βίντεο εκδόσεων PS4 vs PS1:

[UPDATE 6: 18/5/17 - Το εξώφυλλο του παιχνιδιού] Η Sony έδωσε στη δημοσιότητα το εξώφυλλο του Crash Bandicoot N'Sane Trilogy.

crash bandicoot ps4 box

[UPDATE 7: 19/5/17 - Νέο τρέιλερ με τους εχθρούς] Παρουσιάστηκε ένα νέο τρέιλερ με τους εχθρούς του Crash Bandicoot N. Sane Trilogy.

Στο σύντομο αυτό τρέιλερ που διαρκεί μόλις 27 δευτερόλεπτα (αλλά είναι γεμάτο δράση) παρουσιάζονται οι Papu Papu, Ripper Roo, Koala Kong, Pinstripe Potoroo, Komodo Bros, Tiny Tiger και Giant Polar Bear. Απολαύστε το παρακάτω:

[UPDATE 8: 24/5/17 - Νέο artwork με τα εξώφυλλα] Κυκλοφόρησαν τρεις φωτογραφίες για το Crash Bandicoot N. Sane Trilogy, καθεμία εκ των οποίων αφορά και μία έκδοση του παιχνιδιού.

Δείτε τις στην gallery. Επίσης, ανακοινώθηκε ότι την Παρασκευή θα δούμε gameplay απ΄το Crash Bandicoot: Warped, το τρίτο μέρος της δημοφιλούς σειράς.

[UPDATE 9: 13/6/17 - Νέο τρέιλερ στην E3 2017] Στα πλαίσια της E3 2017 παρουσιάστηκε ένα νέο τρέιλερ για το Crash Bandicoot N. Sane Trilogy.

[UPDATE 10: 13/6/17 - 22:00 - Playable η Coco, αδελφή του Crash] Η Coco Bandicoot είναι η μικρή αδερφή του Crash και στο Crash Bandicoot N. Sane Trilogy θα μπορείτε να την ελέγξετε σε όλα τα games της τριλογίας. Αρχικά η Coco εμφανίστηκε υποστηρίζοντας τον Crash στο Crash Bandicoot 2 και έγινε γρήγορα αγαπητή. Η Coco αποφασίζει να hackάρει το Time Twister ώστε να ταξιδέψει πίσω στο χρόνο και να βοηθήσει τον Crash στις πρώτες του περιπέτειες.

Στα του gameplay θα μπορείτε να αλλάξετε χαρακτήρα όποτε θέλετε, ανάμεσα στον Crash Και την Coco. Κάθε χαρακτήρας θα έχει τις δικές του special attacks. Για παράδειγμα ο Crash θα πραγματοποιεί το γνωστό body slap και η Coco το double-leg drop. Αν αφήσετε τους χαρακτήρες σας ακίνητους τότε η Coco θα αρχίσει να κάνει διάφορα, όπως για παράδειγμα το να χορεύει με τον Crash.

[UPDATE 11: 17/6/17 - Launch gameplay trailer] Η Sony δημοσίευσε το launch gameplay trailer του Crash Bandicoot: N. Sane Trilogy.

Σε αυτό πρωταγωνιστεί ο Crash μαζί με την αδερφή του Coco, ενώ παρουσιάζονται και gameplay πλάνα για λίγα δευτερόλεπτα. Την εμφάνισή τους κάνουν και ορισμένα από τα bosses του παιχνιδιού. Δείτε το τρέιλερ:

[UPDATE 12: 20/6/17 - Διαφημιστικό σποτ] Η Sony κυκλοφόρησε ένα νέο διαφημιστικό σποτ για το Crash Bandicoot.

Περιλαμβάνει πλάνα τόσο από την αρχική έκδοση του PlayStation και την N. Sane Trilogy, όσο και από πραγματικούς ηθοποιούς που συμμετέχουν το σποτ. Το αποτέλεσμα έχει τον χαβαλέ του:

Το Crash Bandicoot N. Sane Trilogy θα κυκλοφορήσει στις 30 Ιουνίου για το PS4.

Διαβάστε τα reviews των Crash BandicootCrash Bandicoot 2 και Crash Bandicoot 3 από το GameWorld.

Απολαύστε τα μέχρι τώρα gameplay videos του Crash Bandicoot N'Sane Trilogy και συζητήστε περισσότερα σε αυτό το forum topic.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Comments  

#1 +6 alexone13 (Level 11) 25/11/2013 20:59
καταραμένη Activision χειροτερη εταιρια δεν υπαρχει
#2 +2 Panosrg (Level 16) 25/11/2013 21:08
Είναι πραγματικά κρίμα ο θρυλικός ήρωας- ανεπίσημη μασκότ του "PSX", να μην έχει την τύχη να πρωταγωνιστήσει σε κάποιο παιχνίδι στις επόμενης γενιάς κονσόλες. Μακάρι αυτό να αλλάξει στο άμεσο μέλλον. Η ευχαρίστηση που προσφέρει στον gamer κάθε νέο "Crash" είναι αδιαμφισβήτητη !!!
#3 +4 IamTheOne (Level 15) 25/11/2013 21:14
Ας δωσει η Activision στη Sony τα δικαιωματα να τελειωνουμε. Εδω καλα καλα ουτε Call of Duty δε μπορει να βγαλει η Activision το Crash την μαρανε?

Εκτος κι αν ειναι να βγαλουν κανενα Crash Bandicoot: The Wrath of Cortex, να φανε τα μουτρα τους και μετα να πουλησουν τη σειρα. Παντως με Naughty Dog δε πιστευω να αφησει η Sony να συνεργαστουν. Καλη επανοδο το συντομοτερο ευχομαι!
#4 +3 grotenfrod (Level 21) 25/11/2013 21:16
Μακάρι να αγοράσει τα δικαιώματα που σαπίζουν σε ένα συρτάρι η Sony και να τα αναθέσει σε ένα από τα ταλαντούχα της studio...Κάπως απίθανο για την Naughty Dog αλλά ποιος ξέρει τι μας επιφυλάσσει η νέα γενιά...
#5 +4 Bil128 (Level 12) 25/11/2013 21:53
"To παιχνίδι θα χρειαστεί έναν πολύ καλό λόγο στο να υλοποιηθεί και η αγάπη των fans δεν είναι αρκετή για να φτάσει το παιχνίδι στο επίπεδο που το θέλετε"

Aσε μας ρε Νταλάρα........ .
Η αγάπη των Φαν θα έπρεπε να ήταν αρκετή .
Αναφέρω ενδεικτικά ότι ο αδερφός μου παίζει κάθε καλοκαίρι ανελειπως τα 3 πρώτα crash εδώ και 15 χρόνια περίπου.
Εχει καταντήσει γραφικός στο πατρικό μας αλλά αυτό δειχνει για τι αγάπη μιλάμε... (και τι φαν)
#6 +1 grotenfrod (Level 21) 25/11/2013 23:30
Quoting Bil128:

Αναφέρω ενδεικτικά ότι ο αδερφός μου παίζει κάθε καλοκαίρι ανελειπως τα 3 πρώτα crash εδώ και 15 χρόνια περίπου.
Εχει καταντήσει γραφικός στο πατρικό μας αλλά αυτό δειχνει για τι αγάπη μιλάμε... (και τι φαν)


Παρομοίως εδώ και χρόνια...
#7 +3 Antonis-211 (Level 8) 26/11/2013 01:16
Επιστροφή του Crash στη Naughty εδω και τωρα !!!!!!!!!!
#8 +1 Nicko (Level 20) 26/11/2013 04:15
Τοτε στην εποχη του ηταν αξιοθαυμαστο αυτο με μεγαλωσε δν νομιζω πια με τα τωρα δεδομενα ομως να ειναι το ιδιο οπως κ τοτε αλαζουν οι μοδες τα γουστα της κοινωνιας καποια πραγματα ισως θα ηταν καλυτερα να τα αφηνουμε στο χρονοντουλαπο της ιστοριας!
#9 +1 f1madness2011 (Level 10) 26/11/2013 09:02
Άμα επιστρέψει τουλάχιστον να κάνει ένα come back όπως τότε, όπως όταν τον γνωρίσαμε. Πραγματικά μεγάλη απουσία.
#10 Sadshadow (Level 13) 26/11/2013 09:08
εγώ πιστεύω ότι είναι χαρακτήρας στο επόμενο skylanders
#11 +1 kanaris (Level 9) 26/11/2013 11:18
Δεν μπορει απλα η καταραμενη activision να δωσει τα δικαιώματα στη Naughty Dog.
#12 +1 GeorgeEvo (Level 11) 26/11/2013 14:34
μακαρι να ερθει και παλι να θυμηθουμε τα παλια :lol:
#13 alucard1984 (Level 13) 26/11/2013 17:25
Μακάρι να ξαναβγεί κάποιο crash.. αν και μ αυτά που λέει αυτός ο manager λίγο δύσκολο να έρθει στα κοντά
#14 tonyler (Level 23) 07/02/2016 21:04
Καινούριο crash? Οοοοοοοοοοοk... ..
Πραγματικά τα μόνα crash για τα οποία ''έκοψα φλέβα'' και καταευχαριστήθη κα, ήταν τα θεωρητικά χειρώτερα crash ( για αυτά με τους τιτάνες λέω - σε ηλικία 8 χρονών νομίζω).
Ούτε μικρός ( 3-4 χρονών) , ούτε και τώρα μπορώ να τερματίσω το πρώτο crash....Μου φαίνεται βαρετό παιχνίδι...Αντι θέτως , άλλοι ήρωες της sony μου είναι πιο αγαπητοί (π.χ ratchet & clank, spyro)
#15 Mystique (Level 23) 07/02/2016 21:07
Α ωραια, μακαρι να βγαλουν ενα καινουριο Crash για τις νεες κονσολες με εξελιγμενα γραφικα και ηχο, θα ειναι πολυ διασκεδαστικο.
#16 drakul (Level 16) 07/02/2016 21:26
μακαρι να βγει γιατι χρειαζονται καλα παιχνιδια στην αγορα και ειδικα αγαπημενο οσο αυτο.ειναι nintento χωρις super mario.
#17 +1 Salina (Level 18) 07/02/2016 22:27
Απαιτω να βγει Crash τοσο καιρο χωρις αυτο το υπεροχο game :cry: ελπιζω να βγει γιατι ειναι ενα game που αφησε ιστορια!!
#18 Purified Water (Level 17) 07/02/2016 22:44
Ωραιααα θέλω τον crash στην οθόνη μου σε ότι μηχάνημα και αν είναι πόσο καιρό έχω να τον οδηγήσω σε περιπέτειες. :-)
#19 +1 elefsis13 (Level 13) 07/02/2016 22:46
Eίναι ένα παιχνίδι θρύλος. Μακάρι να βγει και να είναι αντίστοιχο του crash 3 warped από το playstation 1
#20 -2 tsakos (Level 14) 08/02/2016 14:14
Αντιγραφή καθαρή του Mario ... αδιάφορο με αφήνει αν θα κυκλοφορήσει η φούσκα ή όχι.
#21 +1 magoreo (Level 4) 08/02/2016 16:41
Crash for ever, θα ειναι για παντα το καλητερο game
#22 SharpyKnife (Level 8) 11/02/2016 18:49
Ο αγαπημενος μου ηρωας απο video games...μακαρι να βγει και να ειναι οπως τα 3 πρωτα Crash του Ps1.
#23 +1 Drake77 (Level 10) 12/02/2016 12:23
Μακάρι!Καιρός είναι να επιστρέψει ο Crash!
#24 +1 TheReaper (Level 23) 14/02/2016 20:21
Ποιον Κράτος ρε σεις; Ακόμη δεν τον βαρεθήκατε; Εγώ δεν ασχολήθηκα καν μετά το 3. Η ιστορία ολοκληρώθηκε και πλέον το κάνουν σαν το Assassin's Creed. Δώστε κάτι από Bandicoot και θα γίνει πάταγος!
#25 Mr.Dododi (Level 25) 15/02/2016 22:56
Τα Crash Bandicoot στο PS1 ήταν τα καλύτερα της σειράς. Ότι άλλο βγήκε δυστυχώς δεν ήταν καλό. Ελπίζω με το καλό να βγει νέο το οποίο θα μας ξετρελανει όπως τσ παλιότερα. Αναμένω με αγωνία!
#26 Efane (Level 24) 16/02/2016 00:20
Αγαπημένος ήρωας που μεγάλωσε γενιές και γενιές. Πρέπει να κυκλοφορήσει στην κονσόλα ογδόης γενιάς. Ελπίζω όχι σαν remake αλλά σε νέες περιπέτειες.
#27 +1 Omnibot (Level 22) 16/02/2016 09:10
Έστω ένα remake ή μια HD συλλογή των Crash 1, 2, 3, Racing και Bash θα ικανοποιoύσε όλους τους fans!
#28 +2 ashbringer (Level 25) 13/05/2016 07:47
Άντε να δούμε τι θα δούμε στην Ε3 2016.Πολλοί καλοί τίτλοι αναμένονται.Μακ άρι και ένα νέο Crash Bandicoot.
#29 Magia (Level 3) 06/06/2016 15:31
Πίσω στο δημοτικό :P
#30 Asxetoss (Level 19) 06/06/2016 23:09
Πολλοί καπνοί οπότε υπάρχει και φωτιά κάπου εκεί , Αναμονη λίγες μερούλες ακόμα, Προσωπικά θα ήθελα να δω πως θα γίνει την σημερινή εποχή αυτό το παιχνιδι .
#31 ashbringer (Level 25) 07/06/2016 07:35
Κάτι απο εδώ κάτι απο εκεί κάτι διαφήμιση μέσω του εκπληκτικού Uncharted 4 νά το λοιπόν έρχεται.
#32 +1 Professor_Severus_Snape (Level 28) 14/06/2016 11:47
Νομίζω ότι και μόνο λόγω φανέλας αυτά τα remasters θα γίνουν ανάρπαστα, ενώ θα δοθεί η ευκαιρία να παίξουν τα πρώτα Crash Bandicoot όσοι δεν το έπραξαν στα τέλη της δεκαετίας του ΄90.
#33 MuscleMuseum (Level 11) 16/06/2016 07:22
Τρεεελαθηκα σε λεωωω
#34 Efane (Level 24) 14/02/2017 16:48
Θα τρελαθούν στις πωλήσεις, την τριλογία την περιμένει πολύς κόσμος, όσοι παίζανε μικροί crash bandicoot και πολλοί νέοι που θέλουν να ασχοληθούν μαζί του.
#35 +1 Nemesis11 (Level 9) 20/05/2017 17:59
Το περιμένω σαν τρελός λέμε, δεν βλέπω την ώρα να τα πιάσω στα χέρια μου! Α ρε εποχές PS1 αχχχχχχχχχχχχχχχχ..............

Υ.γ Μεγάλη λατρεία αυτά τα Ψυχουλίνια games σαν το Crash Bandicoot N. Sane Trilogy :lol:
#36 Dovahkiin (Level 22) 20/05/2017 18:53
Quoting Nemesis11:
Το περιμένω σαν τρελός λέμε, δεν βλέπω την ώρα να τα πιάσω στα χέρια μου! Α ρε εποχές PS1 αχχχχχχχχχχχχχχχχ..............

Υ.γ Μεγάλη λατρεία αυτά τα Ψυχουλίνια games σαν το Crash Bandicoot N. Sane Trilogy :lol:

Είναι πραγματικά έρωτας, παιχνίδι-θησαυρ ός! Σύντομα επιτέλους θα το βιώσουμε για μια ακόμη φορά.
#37 Nemesis11 (Level 9) 21/05/2017 17:54
Quoting Dovahkiin:
Quoting Nemesis11:
Το περιμένω σαν τρελός λέμε, δεν βλέπω την ώρα να τα πιάσω στα χέρια μου! Α ρε εποχές PS1 αχχχχχχχχχχχχχχχχ..............

Υ.γ Μεγάλη λατρεία αυτά τα Ψυχουλίνια games σαν το Crash Bandicoot N. Sane Trilogy :lol:

Είναι πραγματικά έρωτας, παιχνίδι-θησαυρός! Σύντομα επιτέλους θα το βιώσουμε για μια ακόμη φορά.

Όπως τα λες είναι κοπελιά μου, ((παιχνίδι-θησα υρός)) που μόνο όσοι "τυχεροί" μεγάλωσαν με παιχνίδια σαν το Crash Bandicoot, Super Mario κτλ μπορούν να εκτιμήσουν την ανεκτίμητη αξία τους!!
#38 Dovahkiin (Level 22) 13/06/2017 14:50
Σύντομα θα ξαναθυμηθούμε τα παλιά μ' αυτήν την παιχνιδάρα. Αγαπάμε Crash Bandicoot! Περιττό να πω ότι η βελτίωση στον οπτικό τομέα είναι τρομερή.
#39 ashbringer (Level 25) 21/06/2017 16:24
Ωραίο διαφημιστικό τρέιλερ.Πολύ γέλιο.
Notification