Dawnwalker από τον director του The Witcher 3

Μάνος Γρυπάρης
Μάνος Γρυπάρης

Μάνος Γρυπάρης  

Κάντε subscribe να περάσουμε το GameWorld. ➜ http://Youtube.com/ManosGryparis
 
0.0 ()
1
Dawnwalker από τον director του The Witcher 3

Dawnwalker από τον director του The Witcher 3

Με την θυγατρική Rebel Wolves.

Η Rebel Wolves, θυγατρική της CD Projekt Red, αναπτύσσει το RPG Dawnwalker.

Το πρώτο art δείχνει έναν πολεμιστή με σπαθί, κάτι που μας παραπέμπει σε μεσαιωνικό σκηνικό. Το σώμα του αναβλύζει καπνό, ενώ υπάρχει ένα κίτρινο σύμβολο πάνω από το κεφάλι του.

Η Rebel Wolves δημιουργήθηκε από ένα πλήθος πρώην developers της CD Projekt και ένας από αυτούς είναι ο director του Witcher 3, Konrad Tomaszkiewicz. Το Dawnwalker θα είναι Dark Fantasy RPG που αναπτύσσεται με την Unreal Engine 5.

Ο Tomaszkiewicz δήλωσε ότι το Darkwalker δεν είναι "τόσο μεγάλο όσο το The Witcher", αλλά θα μπορούσε να έχει έναν "μεγαλύτερο" αριθμό αποστολών. Στην ίδια συνέντευξη, πρότεινε επίσης ότι το project θα είχε περίπου το ίδιο μέγεθος με το Blood and Wine expansion του Witcher 3. Στο project συμμετέχει και ο Jakub Szamałek, πρώην σεναριογράφος της CD Projekt Red, που θα είναι Narrative Director και κύριος σεναριογράφος, αλλά και ο art director Daniel Sadowski, η animation director Tamara Zawada, ο  art director Bartłomiej Gaweł, ο CFO Michał Boryka και ο επικεφαλής στούντιο Robert Murzynowski - που έχουν δουλέψει στα Cyberpunk, Thronebreaker, Shadow Warrior 2 και The Witcher.

Διαβάστε περισσότερα για την Rebel Wolves και συζητήστε για το Dawnwalker στο παρακάτω forum topic.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification