Η Konami θα προσθέσει ένα Master League επί πληρωμή στο eFootball το 2023

Hot
Μάνος Γρυπάρης

Μάνος Γρυπάρης  

Κάντε subscribe να περάσουμε το GameWorld. ➜ http://Youtube.com/ManosGryparis
 
0.0 ()
1
Η Konami θα προσθέσει ένα Master League επί πληρωμή στο eFootball το 2023

Η Konami θα προσθέσει ένα Master League επί πληρωμή στο eFootball το 2023

Μαζί με νέες ομάδες, επίσης επί πληρωμή.

Η Konami σκοπεύει να προσθέσει ένα Master League mode στο eFootball, το οποίο θα είναι διαθέσιμο επί πληρωμή το 2023.

Το mode αυτό ήταν δημοφιλές από την εποχή του PES (Pro Evolution Soccer). Η ανακοίνωση αυτή έγινε επίσημα από την Konami μέσω του Twitter και μάλιστα διευκρινίστηκε το εξής: "Θα επεκτείνουμε τον αριθμό των ομάδων που μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε πρωταθλήματα, αλλά και τους ανεξάρτητους συλλόγους, σε νέο περιεχόμενο που θα πωλείται ως DLC μέχρι το τέλος του 2022".

Δεν είναι σαφές τι ακριβώς συνεπάγεται αυτό. Η υπάρχουσα λειτουργία αγώνα επιτρέπει την πρόσβαση μόνο σε ελάχιστες αδειοδοτημένες ομάδες, επομένως ο αριθμός αυτός μπορεί να επεκταθεί - εάν είστε διατεθειμένοι να πληρώσετε.

Το δωρεάν περιεχόμενο που έρχεται φέτος περιλαμβάνει αγώνες στο Lobby, όπου δημιουργείτε rooms και προσκαλείτε άλλους gamers για να  παίζετε αγώνες online. Το Dream Teams mode στο online multiplayer έρχεται μέσα στο καλοκαίρι.

Αυτό το χειμώνα, θα προστεθούν ορισμένες λειτουργίες στο Edit Mode και cross-platform ανάμεσα στους κατόχους PC και κονσολών.

Διαβάστε το preview του eFootball και συζητήστε για αυτό στο σχετικό forum topic.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification