Ειδήσεις

0 user comments
Αναβλήθηκε λόγω της δολοφονίας του George Floyd. [UPDATE]
01 Ιουνίου, 22:15
0 user comments
Νέο teaser trailer με τον Silvermane. [UPDATE]
01 Ιουνίου, 22:05
0 user comments
Οι Nathan Drake και Elena Fischer σε διαφορετικό ρόλο.
01 Ιουνίου, 21:35
0
Η πιο αδιάφορη φουρνιά.
01 Ιουνίου, 20:23
0 user comments
Οι Ανατριχίλες επιστρέφουν σε κονσόλες και PC.
01 Ιουνίου, 17:59
0 user comments
Η ανάπτυξη του WRC 9 ωστόσο θα συνεχιστεί κανονικά.
01 Ιουνίου, 17:12
0 user comments
Το Days of Play sale έφερε τα πάνω κάτω.
01 Ιουνίου, 16:28
0 user comments
FPS
Ένα FPS που σας πάει από το Βερολίνο σε άλλο σύμπαν.
01 Ιουνίου, 16:10
0 user comments
Έρχεται στο Steam Early Access στις 8 Ιουνίου. [UPDATE]
01 Ιουνίου, 15:38
0 user comments
Σύμφωνα με φήμες θα ανακοινωθεί επίσημα στις 2 Ιουνίου. [UPDATE]
01 Ιουνίου, 15:00
0 user comments
Ενώ η Nintendo τα χρεώνει ανα παιχνίδι.
01 Ιουνίου, 14:29
Ειδήσεις Adventures Lord of the Rings: Gollum

Lord of the Rings: Gollum

Monday, 04 May 2020  | in Adventures | Γράφτηκε από τον Βασίλης Καψάλης  
https://gameworld.gr/media/reviews/photos/original/99/2d/5c/lotr-gollum-80-1588594253.jpg
 

Lord of the Rings: Gollum

Δημοσιεύθηκαν τα πρώτα screenshots. [UPDATE]

[Αρχική δημοσίευση: 27/3/19] Η Daedalic Entertainment ανακοίνωσε την κυκλοφορία ενός Lord of the Rings παιχνιδιού το οποίο θα κυκλοφορήσει το 2021 για PC και για όλες τις κονσόλες που θα είναι διαθέσιμες εκείνη την εποχή.

Το Action - Adventure θα είναι βασισμένο στα βιβλία της J.R.R Tolkien και θα ακολουθεί τα βήματα του Gollum. Επιπλέον θα εξερευνάει νέα γεγονότα και λεπτομέρειες. Ο διευθύνων σύμβουλος της Daedalic είπε πως το νέο παιχνίδι θα λέει την ιστορία του Gollum από μία άλλη οπτική γωνία την οποία δεν έχουμε ξαναδεί. 

Tα βιβλία δεν λένε πολλές λεπτομέρειες για το τι κάνει ο Gollum στο ταξίδι του να πάρει πίσω το δαχτυλίδι. Ωστόσο γνωρίζουμε ότι συναντάει τον Shelob και πιάνεται αιχμάλωτος για να μάθουν την τοποθεσία του Bilbo Baggins. Μετά οι δυνάμεις του Sauron ελευθερώνουν τον Gollum με σκοπό να βρουν το δακτυλίδι ακολουθώντας τον. Ο Aragorn τον αιχμαλωτίζει αλλά εκείνος καταφέρνει να αποδράσει. Η συνέχεια της ιστορίας βρίσκεται στις ταινίες Lord of the Rings. Σημαντικό είναι να γνωρίζετε ότι δεν έχει οριστεί το χρονικό πλαίσιο του παιχνιδιού, ούτε σε ποιο ακριβώς σημείο θα πάρουμε τον έλεγχο της περιπέτειας του.

[UPDATE: 7/1/20 - Έρχεται και σε PS5 και Xbox Series X] Το Lord of the Rings - Gollum θα κυκλοφορήσει και σε PS5 και Xbox Series X.

Το έτος κυκλοφορίας του παραμένει το 2021. Παράλληλα, οι developers ανακοίνωσαν ότι το Gollum στο παιχνίδι θα είναι διαφορετικό από τις ταινίες. Θα μοιάζει περισσότερο με αυτό που έχουμε γνωρίσει από τα βιβλία. Αντί για την αρχική του μορφή θα έχει την διεφθαρμένη του μορφή, επηρεασμένο από το δαχτυλίδι.

Ο Art Director του παιχνιδιού Mathias Fischer, δήλωσε ότι: "Ο Tolkien δεν είχε δώσει στοιχεία για το μέγεθος του Gollum. Στα πρώτα illustrations ήταν γιγάντιο. Σαν ένα τέρας που βγαίνει μέσα από μια λίμνη". Βέβαια η Daedalic Entertainment δεν έχει ανακοινώσει αν σκοπεύει να μεγαλώσει το Gollum και πόσο. Επιπλέον, ο Martin Wilkes, game designer του παιχνιδιού, δήλωσε ότι κάθε προσωπικότητα του Smeagol ή του Gollum επιτίθεται στην άλλη και πρέπει να αμυνθεί. Θα έχετε δύο, τρεις ή και τέσσερις εντάσεις σε κάθε κεφάλαιο που θα σας οδηγήσουν στην τελική σας απόφαση. Για παράδειγμα θα είναι πιο δύσκολο να επιλέξετε τον Smeagol αν προηγουμένως παλεύατε με την πλευρά του Gollum.

[UPDATE 2: 4/5/20 - Δημοσιεύθηκαν τα πρώτα screenshots] Το The Lord of the Rings: Gollum ανακοινώθηκε πέρσι και είναι ένα Adventure της Daedalic Entertainment. Η μόνη πληροφορία που είχαμε μέχρι στιγμής, ήταν ότι θα κυκλοφορήσει για PS5 και Xbox Series X. Όμως χάρη σε ένα preview, μπορούμε να δούμε τα πρώτα screenshots από το gameplay.

gollum 1

gollum2

gollum3

gollum4

gollum5

gollum6

gollum7

gollum8

Στα screenshots βλέπουμε τις προσωπικότητες του Gollum και μια διαφορετική εκδοχή της Middle Earth. Το γεγονότα του game λαμβάνουν μέρος πριν τα βιβλία και θα αφηγούνται την περιπέτεια του Smeagol μέχρι και την διαφθορά του από το δαχτυλίδι.

 

Διαβάστε τα reviews των Lego: Lord of the Rings και Lego The Hobbit και συζητήστε για το Lord of the Rings - Gollum στο παρακάτω forum topic.

 

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Top-game-of-the-month 

 

 

 

Notification