Ειδήσεις

0 user comments
Έρχεται σε PC, κονσόλες Xbox και Switch.
26 Σεπτεμβρίου, 18:20
0 user comments
Σε τρυφερές στιγμές...μπορεί και όχι.
26 Σεπτεμβρίου, 17:01
1 user comments
Θα δουλέψει σε άσυλο άγριων ζώων.
26 Σεπτεμβρίου, 15:40
0 user comments
Μάχες από την Γη ως τον Cybertron.
26 Σεπτεμβρίου, 13:47
1
Hulk τσαντισμένος, Hulk σπάσει κεφάλι και παϊδι. 
26 Σεπτεμβρίου, 12:50
1 user comments
Τρέχει αυτές τις μέρες στο Steam.
26 Σεπτεμβρίου, 12:41
0 user comments
Δωρεάν τα Rocket League, Scrap Garden και Left 4 Dead 2.
26 Σεπτεμβρίου, 12:23
2 user comments
RPG
Ονομασία, περίοδος και περιεχόμενο. [UPDATE]
26 Σεπτεμβρίου, 10:50
0 user comments
Έναντι 192 εκατομμυρίων δολαρίων.
26 Σεπτεμβρίου, 10:32
1 user comments
Ανακοινώθηκε στο Tokyo Game Show.
26 Σεπτεμβρίου, 00:37
1 user comments
Κατεβάστε το μέχρι την Κυριακή και κρατήστε το μόνιμα.
25 Σεπτεμβρίου, 23:43

Outlast 3

Thursday, 31 Oct 2019  | in Άλλες Ειδήσεις | Γράφτηκε από τον Γιάννης Σιδηρόπουλος   | (2 σχόλια)
Γιάννης Σιδηρόπουλος
Hot
https://gameworld.gr/media/reviews/photos/original/ad/86/9f/outlast-3-99-1512816610.jpg
 

Outlast 3

H Red Barrels προοικονομεί την κυκλοφορία του survival horror. [UPDATE]

[Αρχική δημοσίευση: 24/12/17] Η Red Barrels δήλωσε πως το Outlast 3 θα είναι κάποια στιγμή γεγονός, ενώ δεν αποκλείεται να δημιουργήσουν και ένα VR game.

Μετά την ανακοίνωση της εταιρείας ότι το δημοφιλές Horror game εντάσσεται και στην πλατφόρμα του Nintendo Switch εντός του 2018, η ίδια δήλωσε πως δεν σκοπεύει να προσφέρει στο κοινό κάποιο DLC για το δεύτερο Outlast. Η δήλωση ανέφερε: “Σχετικά με το μέλλον, πολλοί από εσάς έχετε ζητήσει ένα DLC. Ενώ το πρώτο Outlast δημιουργήθηκε με την ιδέα ότι θα υπάρξει DLC, αυτό δεν συμβαίνει στην περίπτωση του Outlast 2. Έχουμε σκεφτεί πολλές επιλογές και καμία από αυτές δεν θα ήταν καλή ιδέα για DLC. Το Outlast 2 σχεδιάστηκε για να σας κάνει να νιώσετε ποντικοί σε λαβύρινθο, χωρίς καμία επίγνωση του τι βρίσκεται μέσα σε αυτόν.” Στην συνέχεια μιλώντας σχετικά με το ενδεχόμενο κάποιου νέου τίτλου δήλωσαν: “Ναι θα δημιουργήσουμε κάποια στιγμή ένα Outlast 3 και οι απαντήσεις θα δοθούν.”

Το τέλος του Facebook post αναφέρει: “Αυτή τη στιγμή εργαζόμαστε πάνω σε κάτι που ζήτησαν πολλοί από εσάς…Δεν θα είναι κάποιο sequel για το Outlast ή το Outlast 2, θα είναι μια ξεχωριστή εμπειρία στο σύμπαν του Outlast. Δεν μπορούμε να πούμε περισσότερα τώρα, πρώτα πρέπει να σιγουρευτούμε ότι θα το κάνουμε να δουλέψει. Όπως ανέφερα, θέλουμε να παίρνουμε ρίσκα και αυτό είναι μια μεγάλη πρόκληση. Αν όλα πάνε καλά, σύντομα θα μπορούμε να αποκαλύψουμε περισσότερα.

[UPDATE: 31/10/19- H Red Barrels προοικονομεί την κυκλοφορία του Outlast 3]Η εταιρία ανάπτυξης Red Barrels, έκανε μια δημοσίευση στο Twitter δείχνοντας δύο χέρια να κρατιούνται και την φράση “When freedom ends.” Προσθέτοντας στην λεζάντα “Ανακοίνωση σύντομα”  

Από την πρασινωπή απόχρωση της εικόνας , μπορούμε να υποθέσουμε ότι πρόκειται για το Outlast 3. Αναμένουμε νεότερα.

Διαβάστε το review του Outlast 2 και συζητήστε περισσότερα γι’ αυτό στο σχετικό forum topic.

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Comments  

#1 Kalliniki (Level 18) 09/12/2017 19:38
Χαίρομαι που θα υπάρξει sequel μιας και τελείωσε πολύ απότομα το 2 αφήνοντας πολλά αναπάντητα ερωτήματα. Αναμένω και νέα για το νέο πρότζεκτ που ασχολούνται αυτόν τον καιρό. Η συγκεκριμένη εταιρεία κάνει πραγματικά survival horror παιχνίδια.
#2 ashbringer (Level 25) 10/12/2017 08:29
Θα ήθελα να αλλάξει η σειρά ως προς το τι μπορεί να κάνει ο χαρακτήρας .Ένας χαρακτήρας θα πρέπει να μπορεί να αντεπιτίθεται να χρησιμοποιεί αντικείμενα γύρω του και γενικά να έχει αρκετές επιλογές ως προς το τι θα κάνει για να επιβιώσει.Το να τρέχει σε διαδρόμους να κρύβεται και να βρίσκεται συνέχεια σε περιοχές με εχθρούς να τον κυνηγάνε νομίζω ότι είναι ανούσιο και δεν προσφέρει στην πραγματικότητα κάτι το σημαντικό.Ο κυνηγημένος πρέπει να γίνει κυνηγός.

Top-game-of-the-month 

 

 

 

 

Notification