Ειδήσεις

0 user comments
RPG
Θα χρειαστείτε τουλάχιστον 8GB RAM και 70GB στο σκληρό δίσκο.
23 Σεπτεμβρίου, 21:08
0 user comments
Τριάντα ένα χρόνια μετά από την πρώτη του κυκλοφορία.
23 Σεπτεμβρίου, 20:55
0 user comments
Hackers βγάζουν μέχρι και 20.000 δολάρια τη μέρα απ' το Fortnite.
23 Σεπτεμβρίου, 20:32
3 user comments
Επίσημη περίληψη. [UPDATE]
23 Σεπτεμβρίου, 19:45
0 user comments
Η Bethesda την είχε παρουσιάσει στην E3 2019.
23 Σεπτεμβρίου, 19:28
0 user comments
Ημερομηνία προβολής. Για πρώτη φορά ψηφιακά. [UPDATE]
23 Σεπτεμβρίου, 18:40
0 user comments
Ήρωας σε μέγεθος...μυρμηγκιού.
23 Σεπτεμβρίου, 18:21
0 user comments
RPG
Mystery RPG από indie developers.
23 Σεπτεμβρίου, 18:18
0 user comments
Με τους συντελεστές του Hearthstone και άλλων Blizzard games.
23 Σεπτεμβρίου, 17:16

Kerbal Space Program 2

Sunday, 23 Feb 2020  | in Άλλες Ειδήσεις | Γράφτηκε από τον Μάνος Γρυπάρης  
Μάνος Γρυπάρης

Μάνος Γρυπάρης  

Το 1988 σε ηλικία 5 ετών ο πατέρας του έφερε σπίτι έναν Amstrad 6128. Το 1990 ακολούθησε η Amiga 500, ένα Atari 2600 και λίγα χρόνια μετά κατά σειρά η Amiga 1200, το NES και το πρώτο PC. Από εκείνη την χρονική περίοδο μέχρι σήμερα έχει στην κατοχή του πάνω από 35 κονσόλες προερχόμενες από σχεδόν όλες τις κατασκευάστριες εταιρείες και αρκετές εκ των οποίων ιδιαίτερα σπάνιες. Παίζει κυρίως Sports, RPG/MMORPG, Strategy, Fighting και Racing games, ενώ δεν λέει ποτέ όχι στα Platform (ειδικά αν είναι Super Mario) και σε σενάρια με συμπαθητικούς χαρακτήρες, στο στυλ των Nathan Drake, Lara Croft και John Shepard.
https://gameworld.gr/media/reviews/photos/original/10/e7/ad/kerbal-space-program-2-6-1566492367.jpg
 

Kerbal Space Program 2

Δείτε το developer diary. [UPDATE]

[Αρχική δημοσίευση: 22/8/19] Στα πλαίσια της Gamescom ανακοινώθηκε το Kerbal Space Program 2, η συνέχεια του ομώνυμου Space Flight Simulator.

Αυτή τη φορά ωστόσο δεν θα το αναλάβει η αρχική Μεξικάνικη εταιρεία ανάπτυξης Squad, αλλά η Star Theory, με publisher επίσης την Private Division. Θυμίζουμε ότι η Take-Two έχει εξαγοράσει το παιχνίδι από το 2017.

Οι developers θα εκσυγχρονίσουν πλήρως το sequel και θα προσφέρουν μία εξερεύνηση εντελώς διαφορετική. Στο sequel θα μπορείτε να φτιάξετε ένα πρόγραμμα διαστήματος, να κατασκευάσετε αεροσκάφη και να τα πάτε σε νέους πλανήτες, να σχεδιάσετε αποικίες σε αυτούς τους πλανήτες όπου θα συλλέγετε resources και να ανακαλύψετε τα μυστικά του γαλαξία. Το μέγεθος του σύμπαντος θα είναι μεγαλύτερο από αυτό του Kerbal Space Program.

Αυτή τη φορά το tutorial θα αναβαθμιστεί και θα είναι πιο προσιτό προς τον χρήστη, με νέο user interface. Η έρευνα πιθανών αποικιών θα είναι επίσης πρόκληση, με νέα physics πλανητών και στόχους όσον αφορά την συλλογή resources. Επίσης, οι αποικίες θα μπορούν να φτιάξουν τα δικά τους αεροσκάφη και να κάνουν διαγαλαξιακά ταξίδια. Επίσης, η νέα έκδοση θα υποστηρίζει και multiplayer mode, το οποίο είχε ζητήσει ένα μεγάλο μέρος του community.

[UPDATE: 23/2/20 - Κυκλοφόρησε developer diary] Το νέο τρέιλερ-developer diary της Private Division δείχνει πολλά νέα στοιχεία, όπως ατομικές βόμβες και χρήση τεχνολογίας μεταλλικού υδρογόνου για πυραύλους επόμενης γενιάς ώστε η ανθρωπότητα να αποικεί νέους πλανήτες.

Με το μεταλλικό υδρυγόνο, οι πύραυλοι θα χρησιμοποιούν από ένα σημείο κι έπειτα μαγνητικά πεδία για να ενισχύσουν την ώθησή τους. Παράλληλα, θα υπάρξουν Torchships, γιγάντια αεροσκάφη με πανίσχυρες ρουκέτες, όπως αυτά που είδαμε στη σειρά επιστημονικής φαντασίας The Expanse. Μακάρι ο πλανήτης μας να τα χρησιμοποιήσει και στο μέλλον για διαστημικά ταξίδια.

Το Kerbal Space Program 2 θα κυκλοφορήσει για PC, PS4 και Xbox One μέσα στο 2020.

Διαβάστε το review του Kerbal Space Program.

Συζητήστε περισσότερα για το Kerbal Space Program 2 στο παρακάτω forum topic.

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Top-game-of-the-month 

 

 

 

 

Notification