Ειδήσεις

0 user comments
Θα πρωταγωνιστεί γυναίκα.
20 Φεβρουαρίου, 23:41
3 user comments
Νέο τρέιλερ με αληθινούς ηθοποιούς από τον σκηνοθέτη του Drive. [UPDATE]
20 Φεβρουαρίου, 22:53
0 user comments
Από την Paradox Interactive σε συνεργασία με την Microsoft.
20 Φεβρουαρίου, 21:48
1 user comments
Τα σχετικά με gaming βίντεο θα είναι πλέον διαθέσιμα μόνο στο store.
20 Φεβρουαρίου, 20:49
0 user comments
Λόγω επιτήρησης από την κυβέρνηση.
20 Φεβρουαρίου, 19:54
0 user comments
Στα games του Xbox Game Pass για τον Φεβρουάριο προστέθηκε το Alien Isolation.[UPDATE]  
20 Φεβρουαρίου, 17:56
0 user comments
Έκανε trade μεταξύ δύο account.
20 Φεβρουαρίου, 17:39
0 user comments
Διαθέσιμο από αύριο.  
20 Φεβρουαρίου, 17:05
1 user comments
Μετά από 10 χρόνια.
20 Φεβρουαρίου, 14:38
3
Τα φωτόσπαθα είναι για όλους!
20 Φεβρουαρίου, 14:09
0 user comments
Οι δημιουργοί του World War Z υποστηρίζουν την υπηρεσία.
20 Φεβρουαρίου, 14:07
0 user comments
Υπάρχει παρόμοιος χαρακτήρας στο Call of Duty.
20 Φεβρουαρίου, 13:24
Ειδήσεις FPS Call of Duty: WWII: The Resistance DLC

Call of Duty: WWII: The Resistance DLC

Tuesday, 30 Jan 2018  | in FPS | Γράφτηκε από τον Γιώργος Τζίτζιφας   | (1 σχόλιο)
Γιώργος Τζίτζιφας

Γιώργος Τζίτζιφας  

My mom says I'm special.
Hot
https://gameworld.gr/media/reviews/photos/original/2f/46/b8/call-of-duty-ww-2-the-resistance-dlc-announced-42-1513883978.jpg
 

Call of Duty: WWII: The Resistance DLC

Νέο live action trailer. [UPDATE]

[Αρχική δημοσίευση: 21/12/17] Ανακοινώθηκε το πρώτο επερχόμενο DLC για τον νεότερο τίτλο της δημοφιλούς FPS σειράς.

Το The Resistance θα περιέχει τρία νέα multiplayer maps τα οποία ονομάζονται Anthropoid, Occupation και Valkyrie, ένα νέο War Mode και το επόμενο κεφάλαιο του off-shot της σειράς με Ναζί ζόμπι το οποίο θα ονομάζεται The Darkest Shore.

Το Anthropoid εκτυλίσσεται στην Πράγα αναπαριστώντας την επιχείρηση Anthropoid, μία απόπειρα εξουδετέρωσης δύο υψηλόβαθμων αξιωματικών των Ναζί το 1942. Το Anthropoid χαρακτηρίζεται από ένα κεντρικό ποτάμι με παράπλευρα μονοπάτια τα οποία είναι ιδανικά για snipers. To Occupation είναι ένα remake του κλασικού Resistance map από το Call of Duty: Modern Warfare 3 και περιλαμβάνει μεγάλους δρόμους και προσόψεις καταστημάτων που προσφέρουν κάλυψη. Τέλος, το Valkyrie είναι εμπνευσμένο από το αρχηγείο του Hitler στο Ανατολικό Μέτωπο, γνωστό και ως “η Λυκοφωλιά”. Πρόκειται για ένα μεσαίου μεγέθους map με μια επικίνδυνη περιοχή στο κέντρο την οποία απειλούν στατικά πολυβόλα.

Το νέο War Mode λέγεται Operation Intercept και η αποστολή σας σε αυτό θα είναι η διάσωση μαχητών της Αντίστασης τα οποία μεταφέρονται σιδηροδρομικώς. Θα πρέπει να διασώσετε τους μαχητές, να καταστρέψετε εξοπλισμό επικοινωνιών και τέλος, να σταματήσετε το τρένο.

H Sledgehammer Games δημοσίευσε ένα βίντεο στο οποίο παρουσιάζει το The Resistance και μπορείτε να το δείτε παρακάτω:

Το The Darkest Shore ξεκινάει στο Mittelburg, όπου η ομάδα σας μαθαίνει πως ο Doktor Straub βρίσκεται σε ένα νησί βόρεια της Γερμανίας. Το νησί καλύπτεται από ομίχλη, φυλάσσεται εξωτερικά από θαλάσσιες και εναέριες δυνάμεις των Ναζί, ενώ το εσωτερικό του είναι γεμάτο με ζόμπι.

[UPDATE: 10/1/18 - The Darkest Shore trailer] Στο DLC του call of Duty: WWI γνωρίστε το The Darkest Shore. Στο παρακάτω τρέιλερ  θα δείτε το αναβαθμισμένο zombies mode.

Λίγες μόνο ημέρες μετά από την καταστροφή στο Mittelburg, το πλήρωμα (σ.σ. εσείς μαζί με συμπολεμιστές σας) λαμβάνει σήμα στο οποίο ενημερώνεται ότι ο Doktor Straub βρίσκεται σε ένα νησί βόρεια της Γερμανίας. Το νησί καλύπτεται από ομίχλη και περιβάλλεται από Nazi zombies. Οι Marie, Drostan, Olivia και Jefferson θα δώσουν την απόλυτη μάχη για να ανακαλύψουν τα μυστικά της Darkest Shore.

 

[UPDATE 2: 27/1/18 - Νέο τρέιλερ με τα νέα maps] Το νέο τρέιλερ για το The Resistance DLC του Call of Duty: WWII παρουσιάζει τους νέους χάρτες και περισσότερο περιεχόμενο για το δημοφιλές FPS.

Στο τρέιλερ που βλέπετε παρακάτω δίνεται έμφαση στα νέα maps που θα προστεθούν στο δημιούργημα της Sledgehammer Games. Οι τρεις νέες χάρτες φέρουν τις ονομασίες Valkyrie, Anthropoid και Occupation. Όλες τους σχετίζονται με την αντίσταση, όπως η ονομασία Valkyrie παραπέμπει για παράδειγμα στην Operation Valkyrie, μια πραγματική απόπειρα δολοφονίας του Hitler. Αξίζει να σημειωθεί ότι το Occupation mpa αποτελεί remake του Resistance map του Call of Duty: Modern Warfare 3.

Επίσης το νέο DLC φέρνει μαζί του και ένα War Mode mission που ονομάζεται Operation Intercept. Σε αυτό οι παίκτες καλούνται να σώσουν τους Γάλλους πολεμιστές της αντίστασης και να ξεφύγουν ασφαλείς από το πεδίο της μάχης. Τέλος έχουμε και το νέο chapter του Nazi Zombies mode, υπό την ονομασία The Darkset Shore.

[UPDATE 3: 30/1/18 - Live action trailer] Η Activision κυκλοφόρησε ένα live action trailer για το The Resistance DLC του Call of Duty: WWII με χιουμοριστικό ύφος.

Σε αυτό βλέπουμε στην ουσία ορισμένους παίκτες που προσπαθούν να διαμορφώσουν το δικό τους squad για να παίξουν το παιχνίδι, προετοιμάζοντας τους εαυτούς τους για τα νέα maps που θα κυκλοφορήσουν με το πρώτο DLC. Το map pack θα κοστίζει 15 ευρώ, ενώ αν διαθέτετε το Season Pass του παιχνιδιού εννοείται πως θα το λάβετε δωρεάν.

Το The Resistance DLC θα κυκλοφορήσει στις 30 Ιανουαρίου για PS4 ενώ τον επόμενο μήνα αναμένεται να εμφανιστεί και στα PC αλλά και το Xbox One. Όσοι διαθέτουν το season pass θα το λάβουν εντελώς δωρεάν, ειδάλλως η αγορά του κοστίζει 15 ευρώ στο PlayStation Store.

Διαβάστε επίσης το review του Call of Duty: WWII, καθώς επίσης και για τις πωλήσεις του που έχουν ξεπεράσει το ένα δισεκατομμύριο δολάρια. Συζητήστε για το Call of Duty: WWII σε αυτό το forum topic.

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Comments  

#1 ashbringer (Level 25) 22/12/2017 10:48
Μετά την πολύ μεγάλη επιτυχία και λόγω των υψηλών πωλήσεων πιστεύω ότι θα δούμε ένα εξαιρετικό dlc.

Top-game-of-the-month 

 

Notification