Ειδήσεις

0 user comments
Το online κατάστημα έστειλε email στους πελάτες του.
19 Σεπτεμβρίου, 20:11
0 user comments
4 ευρώ αν πάρετε και τα Shenmue 1 & 2 και Death's Gambit.
19 Σεπτεμβρίου, 16:45
0 user comments
Θα αναπτυχθεί από το μηδέν.
19 Σεπτεμβρίου, 16:19
0 user comments
Δωρεάν τα Watch Dogs 2, Football Manager 2020 και Life is Strange 2: Episode 1.
19 Σεπτεμβρίου, 12:15
0 user comments
FPS
Η επιστροφή του Reinfected Ground War mode.
19 Σεπτεμβρίου, 12:13
0 user comments
Η απαγόρευση οριστικοποιείται από αύριο. [UPDATE]
19 Σεπτεμβρίου, 11:55
0 user comments
Θα είναι launch game σε PS5 και Xbox Series X. [UPDATE]
19 Σεπτεμβρίου, 11:48
0 user comments
RPG
Υποστηρίζεται αυξητική πέους και όχι μόνο.
19 Σεπτεμβρίου, 11:27
0 user comments
Παρουσιάστηκε το πρώτο teaser trailer.
19 Σεπτεμβρίου, 10:51
0 user comments
Ετοιμάζεται μέσω Kickstarter.
19 Σεπτεμβρίου, 10:20
Ειδήσεις RPG Code Vein

Code Vein

Monday, 08 Jul 2019  | in RPG | Γράφτηκε από τον Μάνος Γρυπάρης   | (16 σχόλια)
Μάνος Γρυπάρης

Μάνος Γρυπάρης  

Το 1988 σε ηλικία 5 ετών ο πατέρας του έφερε σπίτι έναν Amstrad 6128. Το 1990 ακολούθησε η Amiga 500, ένα Atari 2600 και λίγα χρόνια μετά κατά σειρά η Amiga 1200, το NES και το πρώτο PC. Από εκείνη την χρονική περίοδο μέχρι σήμερα έχει στην κατοχή του πάνω από 35 κονσόλες προερχόμενες από σχεδόν όλες τις κατασκευάστριες εταιρείες και αρκετές εκ των οποίων ιδιαίτερα σπάνιες. Παίζει κυρίως Sports, RPG/MMORPG, Strategy, Fighting και Racing games, ενώ δεν λέει ποτέ όχι στα Platform (ειδικά αν είναι Super Mario) και σε σενάρια με συμπαθητικούς χαρακτήρες, στο στυλ των Nathan Drake, Lara Croft και John Shepard.
Hot
https://gameworld.gr/media/reviews/photos/original/6a/69/b6/code-vein-yakumo-shinonome-60-1530700867.jpg
 

Code Vein

Αποκαλύφθηκε το opening cinematic. [UPDATE]

[Αρχική δημοσίευση: 13/4/17] Η Bandai Namco ανακοίνωσε ένα νέο project με το hashtag #PrepareToDine.

Δείτε το teaser trailer:

Δεν γνωρίζουμε κάτι πέραν του ότι πρωταγωνίστρια θα είναι μία ηρωίδα. Στο τρέιλερ παρουσιάζεται ένα ιδιαίτερο art style.

[Update: 18/4/17 - Code Vein] Η Bandai Namco έδωσε στη δημοσιότητα περισσότερες πληροφορίες για το Code Vein, το οποίο ήταν έως τώρα γνωστό ως Prepare to Dine.

Πρόκειται για ένα hardcore Action RPG με στοιχεία εξερεύνησης, όπου θα αναλαμβάνετε τον ρόλο ενός βαμπίρ. Αναπτύσσεται από την Shift που είχε αναλάβει τα God Eater. Το setting του παιχνιδιού σας τοποθετεί σε έναν κατεστραμμένο κόσμο στο μέλλον, όπου θα ελέγχετε έναν από τους Revenants, οι οποίοι παρουσιάζονται ως βαμπίρ με υπερφυσικές ικανότητες. Θα περιλαμβάνει ένα buddy system που θα σας επιτρέπει να έχετε έναν βοηθό, αν και δεν έχει ξεκαθαριστεί εάν αυτός θα ελέγχεται από το A.I. ή από άλλους παίκτες.

Στον ανοιχτό κόσμο του παιχνιδιού θα βρείτε και dungeons. Οι Revenants χρησιμοποιούν close-range όπλα όπως σπαθιά, σφυριά και λόγχες. Εάν ξεμείνετε από αίμα, θα μεταμορφωθείτε σε ένα πλάσμα που ονομάζεται Lost. Από ότι φαίνεται από το σενάριο, ως Revenant θα κυνηγάτε αυτά τα πλάσματα. Θα μπορείτε να αφαιμάξετε τους Lost χρησιμοποιώντας τα Blood Veils, ένα είδος από equipment. Στην κατοχή σας θα έχετε επίσης special abilities που θα σας βοηθήσουν στο έργο σας.

Περισσότερες πληροφορίες αναμένονται να γίνουν γνωστές στις 20 Απριλίου, ενώ στις αρχές Μαϊου θα δοθεί στη δημοσιότητα το πρώτο ολοκληρωμένο τρέιλερ του παιχνιδιού.

[UPDATE 2: 20/4/17 - Νέα screenshots]  H Bandai Namco έδωσε στην δημοσιότητα έξι νέα screenshots του Code Vein. Μέχρι στιγμής λίγα είναι γνωστά και το concept art βοηθάει να καταλάβουμε την κατεύθυνση του τίτλου όσο είναι δυνατόν. Παρακάτω στην gallery θα βρείτε τις νέες εικόνες με χαρακτήρες από το σύμπαν του Code Vein.

[UPDATE 3: 30/4/17 - 19 νέα screenshots] Εν αναμονή του τρέιλερ του Code Vein που θα δοθεί στη δημοσιότητα στις 2 Μαΐου, η Bandai Namco μας teasάρει με 19 ακόμα screenshots. Δείτε τα στην gallery του άρθρου.

[UPDATE 4: 2/5/17 - Gameplay τρέιλερ] Η Bandai Namco -πιστή στο ραντεβού της- έδωσε στη δημοσιότητα το πρώτο gameplay τρέιλερ του Code Vein.

Ο πρωταγωνιστής βρίσκεται σε μια κατεστραμμένη πόλη και είναι αναγκασμένος να ρουφάει το αίμα των αντιπάλων του για να διατηρήσει την ανθρώπινη πλευρά του. Όπως θα δείτε στο βίντεο παρακάτω, οι μάχες θυμίζουν σε gameplay τις αντίστοιχες των Dark Souls.

[UPDATE 5: 12/6/17 - Νέο gameplay trailer στην E3] Το Code Vein της Bandai Namco παρουσιάστηκε στην E3 και εντυπωσίασε. Για το νέο Action RPG της Ιαπωνικής εταιρείας, είδαμε ένα όμορφο gameplay trailer με τους χαρακτήρες να δίνουν μάχες.

[UPDATE 6: 6/9/17 - To character creation στα νέα screenshots] Σύμφωνα με τα νεότερα screenshots που δόθηκαν στη δημοσιότητα από το περιοδικό Famitsu, το Code Vein θα διαθέτει εκτενές σύστημα character creation με εις βάθος customization του χαρακτήρα.

Μεταξύ άλλων, θα μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα σε αρκετές επιλογές από διαφορετικά στυλ μαλλιών, να αλλάξετε το χρώμα και το σχήμα των ματιών ή ακόμα και την σωματική δομή και την φωνή του χαρακτήρα. Ταυτόχρονα, αποκαλύφθηκαν δύο ακόμα χαρακτήρες, ο Rui και η Io. Οι companions που θα σας συνοδεύουν, θα σας βοηθούν τόσο στην εξερεύνηση, όσο και κατά την διάρκεια της μάχης με διάφορα buffs και healing. Επιπλέον, θα μπορείτε να ενεργοποιήσετε ειδικά Hemorrhage abilities με την βοήθεια των companions.

code vein abilities 1

Συλλέγοντας το αίμα των εχθρών σας, μπορείτε να ενεργοποιήσετε το Blood Veil, το οποίο σας δίνει πρόσβαση σε επιπλέον Hemorrhage abilities κατά την διάρκεια της μάχης. Για παράδειγμα, πατώντας το R2 θα επεκτείνετε τις επιλογές σας και μπορείτε να επιλέξετε μια από τις οκτώ διαφορετικές ικανότητες που έχετε θέσει τόσο για τις επιθετικές, όσο και για τις αμυντικές σας κινήσεις.

[UPDATE 7: 23/9/17 - Story trailer] Η Bandai Namco παρουσίασε ένα τρέιλερ που ξεδιπλώνει την ιστορία του Code Vein.

[UPDATE 8: 18/11/17 - Νέο τρέιλερ με αρκετή δόση βίας] Κατά την διάρκεια των Golden Joystick Awards η Bandai Namco Entertainment κυκλοφόρησε ένα νέο τρέιλερ του επερχόμενου Code Vein με πολύ σκληρή δράση.

Το JRPG της Ιαπωνικής εταιρείας φημίζεται προτού καν κυκλοφορήσει για τις έντονες σκηνές βίας που περιέχει. Το νέο τρέιλερ που περιέχει τόσο κομμάτια της ιστορίας με cutscenes όσο και gameplay περιεχόμενο παρουσιάζει βία, τρομακτικά bosses και αρκετούς χαρακτήρες που θα συναντήσετε στο παιχνίδι.

[UPDATE 9: 23/12/17 - Νέο animated trailer] Η Bandai Namco κυκλοφόρησε ένα νέο animated trailer για το Code Vein. Δείτε το παρακάτω:

[UPDATE 10: 29/3/2018 - Νέα screenshots με νέα περιοχή και 2 χαρακτήρες] Η Bandai Namco δημοσίευσε μερικά νέα screenshots από το Code Vein, τα οποία μπορείτε να δείτε στην gallery στο τέλος του άρθρου.

Τα screenshots δείχνουν μια νέα περιοχή του κόσμου το Code Vein, το Cathedral of the Sacred Blood το οποίο φαίνεται να καλεί αυτούς που έχουν παρεκτραπεί από τον πνευματικό τους δρόμο, οι οποίοι καταλήγουν να περιπλανώνται στις αίθουσές του για πάντα. Εξερευνώντας, ένα πλάσμα με το όνομα Successor of the Ribcage θα εμποδίσει τον δρόμο σας προς τον ναό. 

Επιπλέον, τα screenshots παρουσιάζουν δύο από τους συμμάχους σας, την Eva και τον Jack. Η Eva ηγείται του Revenant faction, ενώ ο Jack θα σας βοηθήσει στα πρώτα στάδια του Code Vein.

[UPDATE 11: 19/4/2018 - Νέα screenshots με έναν νέο χαρακτήρα και σύστημα μάχης] H Bandai Namco δημοσίευσε σήμερα νέα screenshots από το Code Vein τα οποία μπορείτε να δείτε στην gallery στο τέλος του άρθρου. Τα screenshots παρουσιάζουν τον Juuzo Mido ο οποίος είχε κάνει εκτενείς έρευνες πάνω στα revenants πριν την μεγάλη καταστροφή. Συνήθιζε να παίρνει ορφανά παιδιά για πειράματα και να τα χρησιμοποιεί ως μισθοφόρους. Χρησιμοποιώντας μέλη από σώματα, ενίσχυσε τις δυνατότητές τους δημιουργώντας ισχυροά revenants τα οποία είναι ικανά να αποκρούουν ακόμα και επιθέσεις του Yakumo.

Επίσης διακρίνεται το σύστημα Combo Drain, καθώς και μερικές επιθέσεις με one-handed swords (Broadsword, Sunset Swords, Hanemukuro) και two-handed words (Zweihander, Warped Blade, Nagimukuro). Επιπλέον, φαίνονται οι Mia και Louis να βοηθούν τον πρωταγωνιστή στην χρήση διαφόρων παραλλαγών του Combo Drain. Όταν δεν πολεμάτε, θα εξερευνούν κι εκείνοι το περιβάλλον ψάχνοντας για αντικείμενα και εχθρούς.

[UPDATE 12: 25/4/18 - Βίντεο από την PAX East] Η Bandai Namco κυκλοφόρησε ένα νέο βίντεο, στο οποίο επισκέπτες της έκθεσης PAX East μιλούν για το τι τους αρέσει στο Code Vein.

Όπως μαρτυρούν όσοι το έπαιξαν θα μπορείτε να αλλάξετε τα όπλα σας και κάνετε customize τα spells, συνεπώς θα υπάρχει ελευθερία ανάπτυξης χαρακτήρα.

[UPDATE 13: 2/7/18 - Νέο τρέιλερ με την Mia Carstein] Η Bandai Namco κυκλοφόρησε ένα νέο βίντεο με την Mia Karnstein, μία ηρωίδα του παιχνιδιού.

 

 

[UPDATE 14: 4/7/18 - Νέο τρέιλερ με τον βοηθητικό χαρακτήρα] Η Bandai Namco κυκλοφόρησε ένα νέο τρέιλερ για το Code Vein που παρουσιάζει τον χαρακτήρα Yakumo Shinonome.

Το νέο τρέιλερ του επερχόμενου JRPG έχει για πρωταγωνιστή του τον Yakumo Shinonome, έναν βοηθητικό χαρακτήρα που ακολουθεί τον παίκτη σας στην ιστορία του παιχνιδιού προσφέροντας βοήθεια στις μάχες και τα dungeons. Πρόκειται για έναν στρατιώτη που αναζητά τους φίλους του. Είναι σίγουρα ένας δυνατός πολεμιστής που θα κατατροπώσει αρκετούς εχθρούς προς όφελός σας.

[UPDATE 15: 7/7/18 - Νέο τρέιλερ με τον Louis] Στο νέο τρέιλερ γνωρίστε τον A.I. companion Louis, ο οποίος έχει πολλά χρήσιμα abilities.

Ο Louis θα σας συντροφεύει στη μάχη και θα σας βοηθάει ιδιαίτερα στα dungeons.

[UPDATE 16: 8/7/19 - To opening cinematic] To Code Vein κυκλοφορεί σε περίπου δύο μήνες από τώρα και τα τρέιλερ του γίνονται ολο και πιο διασκεδαστικά. Σήμερα κυκλοφόρησε το opening cinematic το οποίο θυμίζει περισσότερο anime παρά game. Όπως και να έχει, είναι διασκεδαστικό. Απολαύστε το στο βίντεο που ακολουθεί:

Το Code Vein αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 27 Σεπτεμβρίου για PC, PS4 και Xbox One.

Δείτε τα gameplay videos του Code Vein και συζητήστε περισσότερα για αυτό στο παρακάτω forum topic.

 

Photos

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Comments  

#1 +1 Dovahkiin (Level 22) 13/04/2017 20:36
Έχω περιέργεια για το τι ετοιμάζουν μ' αυτό το project κι αν όντως θα έχει σχέση με κάποιον τρόπο με τη σειρά Dark Souls, αφού του έχουν δώσει τέτοιο χαρακτηριστικό όνομα. Ελπίζω σύντομα να μάθουμε περισσότερα.
#2 +1 ashbringer (Level 25) 14/04/2017 12:27
Παίζει να έχει αρκετά κοινά στοιχεία με Dark Souls.Αναμένουμ ε την επίσημη ανακοίνωση.
#3 +1 Professor_Severus_Snape (Level 26) 18/04/2017 15:25
Και μόνο το όνομα παραπέμπει σε κάτι αντίστοιχο με το Prepare to Die, το πρώτο Dark Souls. Ίσως δούμε κάτι παρεμφερές σε 2D.
#4 +1 KConstantine (Level 12) 18/04/2017 20:25
Περιμένουμε επίσης το Vampyr και το Werewolf. Ίσως είναι διαφορετικά στυλ, για να δούμε!
#5 +1 Divine Raiden (Level 26) 18/04/2017 23:42
Ενδιαφέρον φαίνεται!Αναμέν ουμε περισσότερες πληροφορίες.
#6 Divine Raiden (Level 26) 02/05/2017 12:35
Μετά το gameplay trailer έχω την αίσθηση οτι εμπνεύστηκαν απο το anime Tokyo Ghoul.Δεν ξέρω,πραγματικά ήταν το πρώτο πράγμα που μου ήρθε στο μυαλό μόλις το είδα.
#7 Kalliniki (Level 18) 02/05/2017 12:57
Βλέποντας το gameplay trailer μου άρεσε πολύ, κρίμα που δεν ανακοίνωσαν σε τι πλατφόρμες θα κυκλοφορήσει.
#8 Dovahkiin (Level 22) 02/05/2017 14:25
Πόρωση το gameplay trailer, ειδικά για τους φανς των Dark Souls! :lol: Υποθέτω κι ελπίζω πως θα διατεθεί για PC. Αναμένουμε να μάθουμε περισσότερα κι ελπίζω πολύ σύντομα.
#9 ashbringer (Level 25) 02/05/2017 20:24
To τρέιλερ τα σπάει.Μπράβο τους.Δείχνει απίστευτο.
#10 Professor_Severus_Snape (Level 26) 05/05/2017 22:05
Τα Souls games εγκαθύδρισαν μια δυναστεία τέτοιου είδους hardcore τίτλων. Το παράδειγμά τους έχουν ήδη ακολουθήσει αρκετές εταιρίες και έπεται συνέχεια όπως φαίνεται. Πολύ δύσκολα όμως θα κατορθώσουν όλοι αυτοί οι τίτλοι να κυμανθούν στα ίδια στάνταρ ποιότητας. Η Bandai Namco ως publisher του Demon's Souls στην Ευρώπη και την Αυστραλία και των τριών Dark Souls, καλείται τώρα να δημιουργήσει κάτι διαφορετικό και σίγουρα περισσότερο. Το γεγονός πάντως ότι αυτά τα παιχνίδια πουλάνε πάρα πολύ, αποδεικνύει ότι υπάρχει ένα μεγάλο ποσοστό hardcoreάδων εκεί έξω που θέλουν παιχνίδια με την υψηλότερη δυνατή πρόκληση.
#11 Dovahkiin (Level 22) 12/06/2017 03:28
Ας ελπίσουμε να μην αργήσει πολύ να κυκλοφορήσει μέσα στο 2018. Αν και σύντομο το trailer, είναι εντυπωσιακό.
#12 Kalliniki (Level 18) 12/06/2017 10:28
Το τρέιλερ εντυπωσιακό. Χαίρομαι που τελικά δεν θα είναι exclusive αλλά θα διατίθεται και σε PC έκδοση.
#13 An arrow in the knee (Level 22) 12/06/2017 14:00
Φαίνεται αρκετά καλό και μου αρέσει που δεν έχει turn based σύστημα μάχης. Δυστυχώς (ή ευτυχώς για πολλούς) έτσι είναι τα περισσότερα ιαπωνικά παιχνίδια, αλλά δεν με τραβάνε παρά μόνο με την εξαίρεση ελάχιστων παιχνιδιών.
#14 ashbringer (Level 25) 06/09/2017 22:15
Φαίνεται αρκετά καλό δεν θα ήθελα όμως να πέσει στην παγίδα και να μοιάζει με το dark souls.Πρέπει να ξεχωρίσει.
#15 Dovahkiin (Level 22) 18/11/2017 17:04
Παιχνιδάρα πρέπει να είναι. Ελπίζω να μην αργήσει να βγει μέσα στο 2018.
#16 ashbringer (Level 25) 19/11/2017 11:23
Αρκετά εντυπωσιακό το τελευταίο βίντεο.Απο τους τίτλους που σίγουρα θα παίξουμε το 2018.

Top-game-of-the-month 

 

 

 

 

Notification