Ειδήσεις

0 user comments
Τέσσερα games σχεδόν τζάμπα. Batman και The Wolf Among Us με λίγα ακόμη ευρώ.
08 Ιουλίου, 00:27
0 user comments
Λόγω αποκλειστικότητας του FIFA.
08 Ιουλίου, 00:02
4 user comments
RPG
Νέο cinematic τρέιλερ. [UPDATE]
07 Ιουλίου, 23:30
2 user comments
Παρουσιάστηκε και επίσημα. [UPDATE]
07 Ιουλίου, 23:00
26 user comments
RPG
Νέο τρέιλερ στο livestream της Night City. [UPDATE]
07 Ιουλίου, 22:40
0 user comments
Η Lillia είναι η νέα ηρωίδα του παιχνιδιού.
07 Ιουλίου, 22:32
0 user comments
FPS
Θα είναι μέρος της Halo: Master Chief Collection.
07 Ιουλίου, 21:43
0 user comments
Ο Neil Druckmann δήλωσε ότι τελικά δεν θα έβγαζε νόημα μια τέτοια απόφαση.
07 Ιουλίου, 21:08
0 user comments
FPS
Η Infinity Ward δεν έχει αναφέρει τον ακριβή λόγο.
07 Ιουλίου, 20:33
0 user comments
Διέρρευσαν screenshots πριν από το Ubisoft Forward Event. [UPDATE]
07 Ιουλίου, 19:45
0 user comments
Θα καθυστερήσει λόγω του κορονοϊού.
07 Ιουλίου, 19:01
0 user comments
Ανακοινώθηκε η επίσημη ημερομηνία επανέναρξης των γυρισμάτων. [UPDATE]
07 Ιουλίου, 18:30
Ειδήσεις RPG The Caligula Effect

The Caligula Effect

Tuesday, 09 May 2017  | in RPG | Γράφτηκε από τον Παντελής Δασκαλέλος  
Παντελής Δασκαλέλος

Παντελής Δασκαλέλος  

Now playing Crysis 2, Gears of War 2 και Tom Clancy's H.A.W.X
Hot
https://gameworld.gr/media/reviews/photos/original/c2/8b/0b/the-caligula-effect-ps-vita-6-1496075936.jpg
 

The Caligula Effect

Καθυστερεί η κυκλοφορία του στην Ευρώπη. [UPDATE]

[Αρχική δημοσίευση: 18/4/17] Η Atlus ανακοίνωσε την ημερομηνία κυκλοφορίας του The Caligula Effect, ενός νέου JRPG για το PS Vita.

To The Caligula Effect αναπτύχθηκε από την Aquria στο δυναμικό της οποίας συναντάμε τον Tadashi Satomi, τον σεναριογράφο των Revelations: Persona, Persona 2: Innocent Sin και Persona 2: Eternal Punishment. Με βάση τις πρώτες πληροφορίες, το σενάριο περιστρέφεται γύρω από τις ζωές των μαθητών του Kishimai High School, οι οποίοι διαπιστώνουν πως όσα έχουν ζήσει μέχρι στιγμής είναι ένα ψέμμα. Οι μαθητές ζουν σε μια ψηφιακή πραγματικότητα που ονομάζεται Mobius, η οποία ελέγχεται από μια παντοδύναμη A.I που ονομάζεται μ.

Εσείς από την πλευρά σας καλείστε να αναλάβετε τον έλεγχο αυτών των μαθητών που αυτοαποκαλούνται Go-Home Club και να δραπετεύσετε από αυτή την εικονική κόλαση. Για να φέρετε εις πέρας την αποστολή σας θα χρειαστεί να πολεμήσετε άλλους μαθητές (Digiheads), διεστραμμένους μουσικούς παραγωγούς και φυσικά να αντιμετωπίσετε τον μ. Παράλληλα, θα έρθετε αντιμέτωποι και με τους δικούς σας προσωπικούς δαίμονες.

Από πλευράς gameplay έχουμε να κάνουμε με ένα τυπικό dungeon crawler JRPG, στα πρότυπα δηλαδή των πρώτων Persona. Θυμίζουμε ότι τα Dating Sim στοιχεία εισήχθηκαν για πρώτη φορά στο Persona 3. Αξίζει να σημειωθεί ότι θα υπάρχουν περισσότεροι από 500 NPC (με το δικό τους ξεχωριστό story), τους οποίους μπορείτε να στρατολογήσετε στο Go-Home Club. Το The Caligula Effect θα διατεθεί αποκλειστικά σε ψηφιακή μορφή, εντούτοις η ψηφιακή έκδοσή του θα περιλαμβάνει ένα theme για το PS Vita σας, 19 avatars, καθώς και το swimsuit costume DLC.

[UPDATE: 9/5/17 - Καθυστερεί για την Ευρώπη] Όπως ανακοίνωσε η Atlus, το Caligula Effect δεν θα κυκλοφορήσει τελικά στις 9 Μαΐου στην ευρωπαϊκή αγορά, όπως είχε αρχικά ανακοινωθεί. Το JRPG του PS Vita που κυκλοφορεί από τις 5 Μαΐου αποκλειστικά σε ψηφιακή μορφή στην Αμερική, θα διατεθεί και στην Ευρώπη σε άγνωστη όμως έως τώρα ημερομηνία, αφού θα καθυστερήσει επ’ αόριστον να εμφανιστεί και στην Γηραιά Ήπειρο.

Με τα νέα δεδομένα, το The Caligula Effect θα διατεθεί ψηφιακά για το PS Vita σε άγνωστη ημερομηνία. Για εκτενή συζήτηση επισκεφθείτε το σχετικό forum topic.

Photos

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Top-game-of-the-month 

 

 

 

Notification