Ειδήσεις

0 user comments
Κανείς δεν φαίνεται να γνωρίζει που οφείλεται ή πώς φτιάχνει.
23 Νοεμβρίου, 22:05
0 user comments
Στην λίστα και το Xbox Series S αλλά όχι το Xbox Series X.
23 Νοεμβρίου, 21:46
0 user comments
Με αφορμή μια διαφωνία τους ως προς θέμα στρατηγικής.
23 Νοεμβρίου, 20:47
0 user comments
RPG
Λόγω ανησυχίας για θέματα πνευματικών δικαιωμάτων κατά τη διάρκεια streaming.
23 Νοεμβρίου, 20:17
0 user comments
RPG
H Square Enix κυκλοφορεί sequel μετά από 14 χρόνια.
23 Νοεμβρίου, 19:53
0 user comments
Η Yellow Brick Games θέλει θα έχει διαφορετική δημιουργική προσέγγιση.
23 Νοεμβρίου, 19:12
0 user comments
Σύμφωνα με την καταχώρηση του Best Buy.
23 Νοεμβρίου, 18:23
0 user comments
Η εταιρεία πρότεινε κάποια βήματα για την επίλυση.
23 Νοεμβρίου, 17:45
0 user comments
Η συνέχεια απόψε το βράδυ. [UPDATE]
23 Νοεμβρίου, 17:27
6 user comments
Νέες φωτογραφίες από το The Sankei News. [UPDATE]
23 Νοεμβρίου, 17:00
1 user comments
FPS
Η επεξήγηση της διαδικασίας έγινε στο βίντεο.
23 Νοεμβρίου, 16:51
Ειδήσεις RPG Το Fallout 76 θα έχει online multiplayer

Το Fallout 76 θα έχει online multiplayer

Tuesday, 14 Aug 2018  | in RPG | Γράφτηκε από τον Μάνος Γρυπάρης  
Μάνος Γρυπάρης

Μάνος Γρυπάρης  

Η ιστορία των video games (ongoing project) ➤ https://youtube.com/playlist?list=PLNdl_6QtiCXV-PCfwjAh0DWRqSAXNr5PZ
Hot
https://gameworld.gr/media/reviews/photos/original/f9/83/88/fallout-76-multiplayer-video-23-1534263890.jpg
 

Το Fallout 76 θα έχει online multiplayer

Νέο τρέιλερ για την σημασία της συνεργασίας. [UPDATE]

[Αρχική δημοσίευση: 11/6/18] Ο Todd Howard, game designer και director της Bethesda, δήλωσε ότι το Fallout 76 θα υποστηρίζει online multiplayer και συγκεκριμένα υπό την μορφή Co-op.

Ξεκινώντας κλασικά από το Vault σας θα έχετε δίπλα σας κι άλλους παίκτες online. Θα έχετε πάντοτε έναν χαρακτήρα και θα συνδέεστε σε όποιον server θέλετε διατηρώντας πάντοτε τον χαρακτήρα σας σε όλους τους servers. Κάθε server θα έχει δεκάδες άλλους παίκτες με τους οποίους θα παίζετε Co-op.

Το "πείραμα" του online multiplayer υλοποιείται για πρώτη φορά στη σειρά Fallout. Οι παίκτες θα κληθείτε να επιλέξετε αν θα είστε καλοί ή κακοί. 

Δείτε το επίσημο τρέιλερ του Fallout 76 που παρουσιάστηκε στην E3 2018.

Το Fallout 76 θα διαθέτει ακόμη photo mode. Θα πρέπει να συνεργαστείτε με άλλους παίκτες, αλλά θα υποστηρίζεται και το single-player κομμάτι του παιχνιδιού. Σύντομα θα υπάρξει και η σχετική beta. Τέλος, ανακοινώθηκε ότι το παιχνίδι θα κυκλοφορήσει στις 14 Νοεμβρίου για PC, PS4 και Xbox One.

[UPDATE: 13/6/18 - Νέα τέρατα και Nuke στους φίλους σας] Στο Fallout 76 θα μπορείτε να κάνετε Nuke τους φίλους σας, ενώ θα παρουσιαστούν και νέα τέρατα.

Η Bethesda ανακοίνωσε στην E3 2018 ότι τα τέρατα του Fallout 76 θα υποστούν νέες και πιο περίεργες μεταλλάξεις, ενώ κάποιοι χαρακτήρες -όπως για παράδειγμα οι Raiders- έχουν "πεταχτεί έξω". Συν τις άλλοις οι developers δεν θέλουν να αναρωτιόμαστε κάθε φορά αν πλησιάζουμε άλλο παίκτη ή NPC. Συνεπώς θα αντιμετωπίζουμε τους Scorched, μια φυλή από Ghouls, η οποία ασφαλώς οπλοφορεί.

Τα mutations ωστόσο δεν θα ισχύουν μόνο στους εχθρούς αλλά και στον χαρακτήρα σας, τόσο θετικά, όσο και αρνητικά. Θα μπορείτε να τα healάρετε ή -ορισμένα από αυτά προς το endgame- να τα κάνετε assign στον χαρακτήρα σας σε μόνιμη βάση Θα κάνετε επίσης customize με perks υπό την μορφή καρτών, που θα σας δίνουν loot και trading. 

Τέλος, όσον αφορά τα nukes, θα πρέπει να συνεργαστείτε με άλλους παίκτες ώστε να αποκτήσετε launch codes και να λύσετε γρίφους. Θα μπορείτε να κάνετε Nuke μια περιοχή, κάτι που ωστόσο μπορεί να αναγκάσει εχθρούς μεγαλύτερου level να βρουν στέγη. Επίσης, θα πρέπει όλοι οι παίκτες να έχουν φύγει από αυτή την περιοχή πριν σταλούν οι πύραυλοι για το nuke, διαφορετικά θα χτυπηθούν. Αυτό μπορεί να βγάλει τον griefer από μέσα σας. αν ωστόσο είστε μονίμως καλός χαρακτήρας τότε σας δίνεται και η επιλογή να κάνετε nuke μια άδεια περιοχή.

[UPDATE 2: 14/8/18 - Νέο τρέιλερ για το multiplayer mode] Η Bethesda δημοσίευσε ένα νέο τρέιλερ με το χαρακτηριστικό ύφως των Αμερικανικών PSA της δεκαετίας του '50. Στο βίντεο τονίζεται η σημασία της συνεργασίας και της επικοινωνίας μεταξύ των παικτών, κάτι το οποίο θα αυξήσει τις πιθανότητες επιβίωσης στην μετα-Αποκαλυπτική δυστοπία του κόσμου του Fallout.

Δείτε το βίντεο:

Διαβάστε όλες τις πληροφορίες για το Fallout 76 και συζητήστε για το παιχνίδι στο παρακάτω forum topic.

Photos

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Top-game-of-the-month 

 

 

 

 

Notification