Ειδήσεις

0 user comments
Για δεύτερη φορά.
31 Μαρτίου, 21:57
0 user comments
Νέα ημερομηνία κυκλοφορίας λόγω κορωνοϊού. [UPDATE]
31 Μαρτίου, 20:51
0 user comments
Με classes όπως ο paladin και ο barbarian και εισαγωγή του crafting για πρώτη φορά.
31 Μαρτίου, 20:39
0 user comments
RPG
Μετατέθηκε για καλοκαίρι λόγω κορωνοϊού.  [UPDATE]
31 Μαρτίου, 19:39
0 user comments
Η διοργάνωση ενδέχεται να γίνει ψηφιακά. [UPDATE]
31 Μαρτίου, 19:05
0 user comments
Το Project Cars 2 διαθέσιμο δωρεάν για τους κατόχους της υπηρεσίας.
31 Μαρτίου, 18:18
0 user comments
Η δοκιμαστική έκδοση είναι διαθέσιμη για όλες τις πλατφόρμες.
31 Μαρτίου, 17:52
0 user comments
FPS
Το διάσημο No Russian level στην νέα έκδοση.
31 Μαρτίου, 17:09
0 user comments
Ο διάδοχος του Garry's Mod επιστρέφει στο στάδιο ανάπτυξης.
31 Μαρτίου, 16:22
1 user comments
Η Microsoft εξηγεί τον λόγο χρήσης μπαταριών AA στο νέο χειριστήριο. [UPDATE]
31 Μαρτίου, 15:35
0 user comments
FPS
Έρχεται στο VR η στιγμή που ο Gordon Freeman εισέρχεται στη City 17.
31 Μαρτίου, 14:59
0 user comments
Το Studio κλείνει προσωρινά τα γραφεία του.
31 Μαρτίου, 14:03
0 user comments
Ο Michael Bay πιστεύει στην πολυετή συνεργασία του με την εταιρεία.
31 Μαρτίου, 13:22
Ειδήσεις RPG Dragon Ball Z: Kakarot

Dragon Ball Z: Kakarot

Wednesday, 15 Jan 2020  | in RPG | Γράφτηκε από τον Βασίλης Καψάλης  
https://gameworld.gr/media/reviews/photos/original/21/65/c3/goku-41-1560177645.jpg
 

Dragon Ball Z: Kakarot

Δημοσιεύθηκε το launch trailer. [UPDATE]

[Αρχική δημοσίευση: 16/1/19] Η Bandai Namco ανακοίνωσε ότι έρχεται ένα νέο Dragon Ball Action RPG παιχνίδι μέσω του Twitter.

 

Δυστυχώς δεν υπάρχουν περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το παιχνίδι, ωστόσο θα μάθουμε περισσότερα στο livesteam του DRAGON BALL FighterZ World Tour Finals στις 26 και 27 Ιανουαρίου.

[UPDATE: 28/1/19 - Τρέιλερ ανακοίνωσης] H Bandai Namco αποκάλυψε το τρέιλερ ανακοίνωσης του νέου Action-RPG Dragon Ball game.

Η αφήγηση επικεντρώνεται στον πασίγνωστο πρωταγωνιστή της σειράς Goku και φαίνεται βασισμένη στο original Dragon Ball Z. Εκτός από τα διάφορα cutscenes μπορόυμε να δούμε και κάποιες σκηνές gameplay me ton Goku να περπατάει σε διάφορες χαρακτηριστικές τοποθεσίες της σειράς.

[UPDATE 2: 10/6/19 - Επίσημη ονομασία και νέο τρείλερ] Το επερχόμενο παιχνίδι Dragon Ball θα εστιάζει στον Goku και την ιστορία του από το Dragon Ball Z.

Το παιχνίδι, που προηγουμένως ονομαζόταν Dragon Ball Game: Project Z, επίσημα ονομάζεται Dragon Ball Z: Kakarot. Το Dragon Ball Z: Kakarot είναι ένα Action RPG το οποίο θα εστιάσει στην ιστορία του Goku, που το πραγματικό του Saiyan όνομα είναι Kakarot, εξού και ο τίτλος. Το πρόσφατο τρείλερ, όπως και τα προηγούμενα βίντεο που έχουμε δει, μας δείχνουν τον Goku μέχρι το σημείο που γίνεται Super Saiyan και νικάει τον Frieza. Δεν έχει ακόμα ξεκαθαριστεί αν το παιχνίδι θα δείξει μέρος από τα saga των Cell και Buu.

Στο τρείλερ διακρίνουμε αρκετές εικονικές στιγμές, και φαίνεται να περιλαμβάνει αρκετά σημεία από cutscenes, όμως προηγούμενα βίντεο υποδεικνύον ότι υπάρχει ένας μεγαλύτερος κόσμος για να εξερευνήσετε. Το τρείλερ μας δείχνει τον Goku να πολεμάει τους Nappa, Vegeta και Frieza, συμπεριλαμβάνοντας την στιγμή που ο Goku γίνεται Super Saiyan για πρώτη φορά. Το σύστημα μάχης φαίνεται παρόμοιο με αυτό των τίτλων της σειράς Xenoverse παρά του Dragon Ball Fighter Z. Αναπτύσσεται από την CyberConnect 2, εταιρία ανάπτυξης της σειράς Naruto Shippuden: Ultimate Ninja Storm.

Δείτε το τρείλερ παρακάτω:

[UPDATE 3: 17/7/19 - Τρεις playable χαρακτήρες και αρκετοί supporting] Η Bandai Namco αποκάλυψε περισσότερες πληροφορίες για το Dragon Ball Z: Kakarot. Το πιο σημαντικό ίσως είναι ότι απάντησε στην ερώτηση του αν θα μπορούμε να ελέγξουμε άλλους χαρακτήρες πέραν του Goku, μιας και το παιχνίδι ονομάζεται Kakarot (Goku). Η απάντηση ήταν ναι, θα μπορούμε να παίξουμε ως Gohan, Piccolo και Vegeta. Μέχρι στιγμής δεν έχει ανακοινωθεί αν θα υπάρχουν και άλλοι playable χαρακτήρες ή θα είναι μόνο αυτοί οι τέσσερις.

Επίσης επιβεβαιώθηκε ότι και άλλοι χαρακτήρες θα εμφανιστούν στο παιχνίδι ως “δευτερεύοντες” χαρακτήρες και συγκεκριμένα οι Krillin, Yamcha, Tien Shinhan και Chiaotzu. Θα μπορείτε να τους καλέσετε για να σας βοηθήσουν στην μάχη, πατώντας συγκεκριμένους συνδυασμούς στο χειριστήριό σας. Κάθε δευτερεύον χαρακτήρας έχει διαφορετικές ικανότητες και σας βοηθούν διαφορετικά στην μάχη.

[UPDATE 4: 12/9/19 - Ημερομηνία κυκλοφορίας] Η Bandai Namco ανακοίνωσε ότι το Dragon Ball Z: Kakarot θα κυκλοφορήσει στις 17 Ιανουαρίου 2020 για PC, PS4 και Xbox One.

[UPDATE 5: 5/1/20 - Νέο τρέιλερ με πληροφορίες για το παιχνίδι] Η Bandai Namco δημοσίευσε ένα νέο τρέιλερ, στο οποίο αναφέρει περιληπτικά τα στοιχεία του Dragon Ball Z: Kakarot.

[UPDATE 6: 8/1/20 - Οι μηχανισμοί προόδου του παιχνιδιού] Η Bandai Namco δημοσίευσε ένα νέο τρέιλερ για το Dragon Ball Z: Kakarot με τους μηχανισμούς προόδου του παιχνιδιού./=

[UPDATE 7: 15/1/20 - Launch trailer] Η Bandai Namco δημοσίευσε το launch trailer του Dragon Ball Z: Kakarot. Δείτε το παρακάτω:

Το Dragon Ball Z: Kakarot θα κυκλοφορήσει στις 17 Ιανουαρίου 2020 για PC, PS4 και Xbox One.

Διαβάστε επίσης το review του Dragon Ball FighterZ και συζητήστε για το νέο RPG στο παρακάτω forum topic.

Photos

dragon-ball-project-z.jpg

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Top-game-of-the-month 

 

Notification