Ειδήσεις

0 user comments
RPG
Παρουσιάστηκε νέο τρέιλερ στα The Game Awards.
13 Δεκεμβρίου, 22:57
0 user comments
Έχει αφαιρεθεί επίσης ο χρονικός περιορισμός.
13 Δεκεμβρίου, 22:05
0 user comments
RPG
Ανάμεσα τους ο A$AP Rocky, οι Run the Jewels και πολλοί άλλοι.
13 Δεκεμβρίου, 21:00
0 user comments
Έρχονται επίσης και μεγάλες προσφορές.
13 Δεκεμβρίου, 20:04
0 user comments
FPS
Το tactical FPS ανακοινώθηκε στα The Game Awards 2019.
13 Δεκεμβρίου, 18:57
0
Γιγάντιες μάχες και αστικοί θρύλοι στην Galar region.
13 Δεκεμβρίου, 18:31
0 user comments
Παραιτήθηκε μετά από τους ισχυρισμούς.
13 Δεκεμβρίου, 17:51
1 user comments
Παρουσιάστηκε καινούργιο τρέιλερ στα The Game Awards. [UPDATE]
13 Δεκεμβρίου, 17:16
0 user comments
Ένα MMORPG σε στύλ Sekiro.
13 Δεκεμβρίου, 16:58
0 user comments
Ένα turn-based strategy παρόμοιο με το XCOM.
13 Δεκεμβρίου, 16:29
0 user comments
Τμήμα της εταιρίας ανάπτυξης του PUBG.
13 Δεκεμβρίου, 15:56
7 user comments
Δημοσιεύθηκε καινούργιο τρέιλερ και ανακοινώθηκε καινούργια καθυστέρηση. [UPDATE]
13 Δεκεμβρίου, 15:25
0 user comments
Ανακαλύψτε τον κόσμο του Zaun με τον Ekko.
13 Δεκεμβρίου, 15:10
2 user comments
Δημοσιεύθηκε καινούργιο τρέιλερ στα The Game Awards 2019. [UPDATE]
13 Δεκεμβρίου, 14:51
Ειδήσεις Sports Η ΕΑ υποστηρίζει το σύστημα των loot boxes στο κοινοβούλιο

Η ΕΑ υποστηρίζει το σύστημα των loot boxes στο κοινοβούλιο

Friday, 21 Jun 2019  | in Sports | Γράφτηκε από τον Αριστοτέλης Μαγκλής  
https://gameworld.gr/media/reviews/photos/original/9c/91/73/starwars-lootbox-85-1561049783.jpg
 

Η ΕΑ υποστηρίζει το σύστημα των loot boxes στο κοινοβούλιο

Το αποκαλούν "μηχανισμός έκπληξης". [UPDATE]

[Αρχική δημοσίευση: 20/6/19 - Η ΕΑ υποστηρίζει τα loot boxes στο Κοινοβούλιο] Κατα την διάρκεια μιας συνεδρίας με την επιτροπή ψηφιακών, κουλτούρας και ΜΜΕ του Αγγλικού κοινοβουλίου, η ΕΑ υποστηρίζει ότι οι τυχαιοποιημένες αγορές δεν είναι loot boxes, αλλά ένας "μηχανισμός έκπληξης".

Εκπρόσωποι από την ΕΑ και από το Fortnite συναντήθηκαν με την επιτροπή για να συζητήσουν την προσθήκη των loot boxes στα παιχνίδια, όπως το Battlefront 2 και το Fortnite. Στην συνεδρία, η αντιπρόεδρος των νομικών και κυβερνητικών υποθέσεων της EA Kerry Hopkins είπε: "Συμφωνούμε με τους ρυθμιστικούς φορείς των τυχερών παιχνιδιών ότι δεν είναι τυχερά παιχνίδια και διαφωνούμε οτι υπάρχουν αποδείξεις που δείχνουν ότι αυτά τα παιχνίδια σε οδηγούν προς τον τζόγο. Αντιθέτως, πιστεύουμε ότι είναι σαν πολλά άλλα προϊόντα που ο κόσμος λατρεύει και υπάρχει και ένα στοιχείο της έκπληξης μέσα."

Η Hopkins επιπλέον ανέφερε ότι αυτές οι τυχαιοποιημένες αγορές λειτουργούν ως ένας μηχανισμός "έκπληξης". Όσον αφορά την περίπτωση του FIFA Ultimate Team, αυτοί οι μηχανισμοί έκπληξης παίρνουν την μορφή points του FIFA για να αγοράσει ο παίκτης packs. Στο Βέλγιο όμως, οι παίκτες μπορούσαν να χρησιμοποιήσουν χρήματα για να αγοράσουν FIFA points, ένα σύστημα που η χώρα αποφάσισε ότι είναι παράβαση του νόμου.

Επιπροσθέτως, η Hopkins υποστήριξε το σύστημα αυτό στην επιτροπή αναφέροντας ότι η λειτουργία του βασίζεται στον ίδιο μηχανισμό που έχουν τα Kinder eggs, τα Hatchimals ή τα LOL Surprise.

Το σύστημα των lootboxes και οι ομοιότητες του με τον τζόγο είναι ένα έντονο θέμα συζήτησης σε όλο τον κόσμο τα τελευταία δύο χρόνια, κυρίως όταν κυκλοφόρησε το Star Wars Battlefront 2. Πέρσυ, ο Αγγλικός ρυθμιστικός φορέας των τυχερών παιχνιδιών υποστήριξε ότι τα loot boxes είναι ένα μονοπάτι προς τον εθισμό στα τυχερά παιχνίδια και η Βασιλική Οικογένεια ζήτησε παιχνίδια όπως το Fortnite να απαγορευτούν.

[UPDATE: 21/6/19 - Νέες πληροφορίες απο το συνέδριο] Κάποιες νέες πληροφορίες εμφανίστηκαν από τις συζητήσεις των εκπροσώπων της ΕΑ και της Epic με την επιτροπή ψηφιακών, κουλτούρας και ΜΜΕ.

Τα πράγματα έγιναν λίγο περίεργα όταν ρωτήθηκε η Epic σχετικά με την κριτική που άσκησε ο πρίγκηπας Harry στο Fortnite. Την επιτροπή την ενδιέφερε ιδιαίτερα το πόσα λεφτά ξοδεύει ο κόσμος στο Fortnite, κάτι που η Epic δεν ήθελε να μοιραστεί, ούτε την πρώτη φορά που την ρωτήσανε, ούτε την εικοστή.

Ύστερα έφτασε η στιγμή οι εκδότες να απαντήσουν διάφορες ερωτήσεις. Η EA υποστήριξε τα loot boxes λέγοντας ότι είναι ηθικά και διασκεδαστικά και λειτουργούν ως "μηχανισμός έκπληξης". Επιπλέον υπήρξαν και κάποια μπερδέματα. Η επιτροπή ρώτησε την Epic εάν γίνεται να κλείσουν τα γραπτά μηνύματα - εννοώντας το in game chat. Επίσης το Fortnite συγκρίθηκε και με καζίνο. 

Διαβάστε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το FIFA 19 και συζητήστε γι'αυτό στο σχετικό forum topic.

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Top-game-of-the-month 

 

The Game Awards 2019
Παρασκευή 03:30

Notification