Ειδήσεις

0 user comments
Μία από τις πρώτες γυναίκες που αγοράζουν ομάδα eSports.
13 Απριλίου, 01:14
2 user comments
Βίντεο και από το υπό κατασκευή πάρκο στην Καλιφόρνια. [UPDATE]
13 Απριλίου, 00:45
2 user comments
Νέα φήμη επαναφέρει το ενδεχόμενο συλλογής με remakes, ports και ξεχωριστές εκδόσεις. [UPDATE]
13 Απριλίου, 00:25
0 user comments
RPG
Ο επικεφαλής της Πολωνικής εταιρείας είναι αισιόδοξος.
12 Απριλίου, 22:31
2 user comments
Η Janina Gavankar στο ρόλο μιας νέας ηρωίδας. [UPDATE]
12 Απριλίου, 22:10
0 user comments
Μία Remastered έκδοση του Sonic Colors αποκαλύφθηκε. [UPDATE]
12 Απριλίου, 21:50
0 user comments
FPS
Ένα FPS στο οποίο το πόδι σας είναι αλυσοπρίονο!
12 Απριλίου, 21:34
1 user comments
Πρώτο gameplay video και επίσημο showcase για το επερχόμενο Racing. [UPDATE]
12 Απριλίου, 18:26
0 user comments
Η εισβολή μυρμηγκιών σε ηλεκτρονικές συσκευές είναι πλέον συχνό φαινόμενο.
12 Απριλίου, 17:34
0 user comments
Η βασική ιστορία δεν θα επηρεαζόταν από το Shared Online Universe.
12 Απριλίου, 16:24
0 user comments
Τα Nomadland, Soul και Promising Young Woman σημείωσαν τις περισσότερες νίκες.
12 Απριλίου, 15:45

LG Premium OLED TV 2021

LG Premium OLED TV 2021

LG Premium OLED TV 2021

Βραβεύτηκε στην CES 2021.

Οι premium τηλεοράσεις της LG αναβαθμίστηκαν με νέο OLED panel, προηγμένη δομή panel LCD, αναβαθμισμένο επεξεργαστή και UX για ακόμη μεγαλύτερες ίντσες, ενώ ένα από τα μοντέλα της σειράς βραβεύτηκε στην CES 2021.

Η LG παρουσίασε την premium σειρά της που περιλαμβάνει τις OLED, QNED Mini LED και NanoCell TVs. Για το 2021, η σειρά τηλεοράσεων της LG, με ένα μοντέλο που διακρίθηκε ως Best of Innovation CES® 2021 (μοντέλο 48C1) καθώς και με άλλα μοντέλα που έχουν λάβει τιμητικά βραβεία καινοτομίας (μοντέλα 77Z1, 55G1, 65G1, 77G1, 83C1 και 86NANO90P), έχει αναβαθμιστεί εσωτερικά και εξωτερικά με νέες τεχνολογίες και χαρακτηριστικά όπως το νέο OLED panel αλλά και μια νέα προηγμένη δομή panel LCD που συνδυάζει την τεχνολογία χρωμάτων Quantum NanoCell με οπίσθιο φωτισμό mini LED για βελτιωμένη ακρίβεια χρώματος και μεγαλύτερη αντίθεση. Επιπλέον, η νέα σειρά διαθέτει αναβαθμισμένο επεξεργαστή AI, το επανασχεδιασμένο webOS, καθώς και μια ανανεωμένη εμφάνιση για το 2021.

lg oled tv lineup

Η σειρά OLED TV 2021 της LG αντιπροσωπεύει την πιο ολοκληρωμένη σειρά τηλεοράσεων OLED της εταιρείας μέχρι σήμερα με νέα μοντέλα σε ακόμη μεγαλύτερα μεγέθη, που βασίζονται στην κληρονομιά της ανώτερης ποιότητας εικόνας. Η νέα σειρά G1 της LG διαθέτει OLED evo, το επόμενο βήμα στην εξέλιξη της τεχνολογίας OLED TV που προσφέρει βελτιωμένη φωτεινότητα για δυναμικές εικόνες με εκπληκτική λεπτομέρεια και ρεαλισμό.

Όταν πρόκειται για την εμπειρία προβολής της OLED, η LG προσφέρει στους καταναλωτές περισσότερες επιλογές από ποτέ. Η σειρά LG C1 διαθέτει ένα ευρύ φάσμα επιλογών μεγέθους από την έκδοση 48 ιντσών που προτιμάται από gamers έως το νέο μοντέλο 83 ιντσών για movie night. Επιπλέον, το νέο Gallery Stand είναι μια εναλλακτική λύση για την κομψή, επίπεδη βάση της Gallery Design για όσους επιθυμούν περισσότερη ευελιξία στον εσωτερικό σχεδιασμό του χώρου τους.

Ο πρόσφατος έξυπνος επεξεργαστής της LG, α(Alpha) 9 Gen 4 AI, αναβαθμίζει την απόδοση στα νεότερα μοντέλα της σειράς LG OLED όπως τα Z1, G1 και C1, τα μοντέλα LG QNED Mini LED TV QNED99 και QNED95 καθώς και τα μοντέλα LG NanoCell NANO99 και NANO95. Ο επεξεργαστής αξιοποιεί τo deep learning για να βελτιώσει την αναβάθμιση, κάνοντας το περιεχόμενο οποιασδήποτε ποιότητας να προβάλλεται άψογα στις μεγάλες αυτοφωτιζόμενες οθόνες. Ο επεξεργαστής της LG διαθέτει AI Picture Pro, το οποίο αναγνωρίζει αντικείμενα στην οθόνη, όπως πρόσωπα και σώματα και ξεχωρίζει το προσκήνιο από το φόντο, ενώ επεξεργάζεται κάθε αντικείμενο ξεχωριστά για να κάνει τις εικόνες πιο τρισδιάστατες. Με την ικανότητά του να ανιχνεύει το είδος περιεχομένου, ο επεξεργαστής α9 Gen 4 βελτιστοποιεί περαιτέρω την ποιότητα εικόνας, την ποσότητα φωτός και τις συνθήκες περιβάλλοντος ανεξάρτητα από τον χώρο προβολής.

Επιπλέον, ο επεξεργαστής ενσωματώνει μια νέα έκδοση του AI Sound Pro της LG, η οποία διαθέτει δύο σημαντικές προσθήκες για το 2021. To virtual surround 5.1.2 προσφέρει μια ηχητική εμπειρία μέσω των ενσωματωμένων ηχείων της τηλεόρασης, ενώ η Αυτόματη Ένταση ήχου διασφαλίζει ένα σταθερό επίπεδο έντασης κατά την εναλλαγή μεταξύ καναλιών ή streaming εφαρμογών, φέρνοντας τη λύση σε ένα πρόβλημα που απασχολούσε για καιρό τους τηλεθεατές.

lg qned mini led tv lineup

Οι νέες τηλεοράσεις OLED της LG προσφέρουν μια διαισθητική εμπειρία χρήσης χάρη στην ενημερωμένη πλατφόρμα Smart Tv, webOS 6.0. Με μια πλήρως επανασχεδιασμένη Αρχική οθόνη, καθώς και βελτιώσεις απόδοσης και λειτουργιών, το webOS 6.0 παρέχει ταχύτερη πρόσβαση σε εφαρμογές και απλούστερη εύρεση περιεχομένου με ακόμη πιο εξατομικευμένες προτάσεις. Σε συνδυασμό με το βελτιωμένο Magic Remote που περιλαμβάνει πλήκτρα πρόσβασης για δημοφιλείς παρόχους περιεχομένου, το νέο webOS της εταιρείας προσφέρει στους χρήστες τη δυνατότητα να ελέγχουν και να πλοηγούνται πιο εύκολα στις τηλεοράσεις επόμενης γενιάς της LG αλλά και στο αναπτυσσόμενο περιβάλλον webOS.

Οι τηλεοράσεις OLED της LG συνεχίζουν να ανεβάζουν τον πήχη στην ποιότητα εικόνας, καθώς με την τεχνολογία αυτοφωτιζόμενων pixel της εταιρείας, τα πάνελ που περιλαμβάνονται στη σειρά 2021 προσφέρουν τέλειο μαύρο και έχουν λάβει πιστοποίηση από τον παγκόσμιο οργανισμό δοκιμών προϊόντων Intertek ότι έχουν 100% πιστότητα χρώματος. Εκτός από το χρώμα και την αντίθεση, οι τηλεοράσεις της LG υποστηρίζουν το Dolby Vision IQ και το Dolby Atmos® για να προσφέρουν ακόμα καλύτερη εμπειρία προβολής.

Οι τηλεοράσεις OLED της LG είναι επίσης κατάλληλες για κονσόλες παιχνιδιών όσο και για PC. Είναι εξοπλισμένες με νέες δυνατότητες όπως το Game Optimizer καθώς και χρόνο απόκρισης 1 χιλιοστό του δευτερολέπτου, χαμηλή καθυστέρηση εισόδου και τέσσερις θύρες που υποστηρίζουν τις τελευταίες προδιαγραφές HDMI 2.1. Επιπλέον, επιτρέπουν στους χρήστες την δυνατότητα πρόσβασης σε όλες τις ρυθμίσεις σχετικά με το gaming, ενώ το Game Optimizer που διατίθεται σε όλες τις webΟS τηλεοράσεις όπως οι QNED Mini Led και NanoCell, εφαρμόζει αυτόματα τις καλύτερες ρυθμίσεις εικόνας ανάλογα με τον τύπο του παιχνιδιού, είτε πρόκειται για FPS, είτε για RPG ή Real-time strategy. Για gaming σε μεγάλες ίντσες, με εικόνες χωρίς τρεμόπαιγμα, οι τηλεοράσεις υποστηρίζουν G-SYNC, FreeSync και μεταβλητό ρυθμό ανανέωσης (VRR), τα οποία μπορεί να τα διαχειριστεί κανείς στο Game Optimizer.

Ακόμη, η LG επέκτεινε τον αριθμό των τηλεοπτικών μοντέλων που θα υποστηρίζουν δυνατότητες HDMI 2.1 το 2021, με ενισχυμένο κανάλι επιστροφής ήχου (eARC) και αυτόματη λειτουργία χαμηλού λανθάνοντος χρόνου (ALLM) σε ολόκληρη τη σειρά. Οι τηλεοράσεις QNED90 Mini LED, NANO90 και NANO85 της LG θα υποστηρίζουν, επίσης, μεταβλητό ρυθμό ανανέωσης (VRR) για μια καλύτερη εμπειρία gaming.

Όσον αφορά την κατασκευή, τα panels που χρησιμοποιούνται στη σειρά TV OLED του 2021 έχουν πιστοποιηθεί από την Societe Generale de Surveillance (SGS) με έδρα την Ελβετία πως έχουν ελάχιστες περιβαλλοντικές επιπτώσεις, εκπέμπουν αμελητέους ατμοσφαιρικούς ρύπους, χρησιμοποιούν λιγότερο επικίνδυνες ουσίες και είναι εξαιρετικά ανακυκλώσιμα. Σύμφωνα με τα αποτελέσματα αξιολόγησης της SGS, τα LG OLED panels μειώνουν την εκπομπή ασταθών/πτητικών οργανικών ενώσεων (volatile organic compounds - VOC) περισσότερο από 50 τοις εκατό σε σύγκριση με τα LCD TV panels του ίδιου μεγέθους.

lg nanocell tv lineup

Οι τηλεοράσεις LG OLED είναι επίσης ξεκούραστες για τα μάτια, χωρίς να διακυβεύεται η ποιότητα της εικόνας. Εκτός από την αναγνώριση για χαμηλή μπλε ακτινοβολία από την TÜV Rheinland και την πιστοποίηση για λειτουργία χωρίς τρεμόπαιγμα από τα Underwriters Laboratories, οι τηλεοράσεις OLED της LG αξιοποιούν τα πρώτα παγκοσμίως τηλεοπτικά πάνελ με πιστοποίηση Eyesafe, τα οποία πληρούν τα κριτήρια για χαμηλή εκπομπή μπλε ακτινοβολίας της Eyesafe, μιας υπηρεσίας προτύπων υγείας με έδρα τις ΗΠΑ. Οι δοκιμές απέδειξαν ότι οι τηλεοράσεις LG OLED εκπέμπουν περίπου 50% λιγότερη μπλε ακτινοβολία από παρόμοιου μεγέθους LCD οθόνη υψηλής ποιότητας.

Σχεδιασμένα για να ταιριάζουν απόλυτα με τα νέα μοντέλα OLED TV, τα πιο πρόσφατα ηχεία της LG είναι μια άλλη απόδειξη της περιβαλλοντικής συνείδησης της εταιρείας σε σχέση με την κατασκευή. Το εξωτερικό των soundbars είναι κατασκευασμένο από ανακυκλωμένο υλικό, ενώ η συσκευασία έχει σχεδιαστεί έτσι ώστε να προστατεύει το προϊόν χωρίς τη χρήση φελιζόλ.

“Η δέσμευσή μας να ανεβάσουμε τον πήχη της βιομηχανίας και να προσφέρουμε μεγαλύτερη αξία στους καταναλωτές είναι προφανής στην σειρά LG OLED TV για το 2021. Με το LG OLED evo, το πιο προηγμένης τεχνολογίας panel μας, οι πρόσφατες τηλεοράσεις OLED είναι μία κατηγορία από μόνες τους προσφέροντας την καλύτερη εμπειρία θέασης”, δήλωσε ο Park Hyoung-sei, πρόεδρος της LG Home Entertainment Company.
Η σειρά τηλεοράσεων LG για το 2021, που περιλαμβάνει τις τηλεοράσεις LG OLED με αυτόνομο φωτισμό, τις νέες premium τηλεοράσεις LG QNED Mini LED και τις τηλεοράσεις NanoCell με πολλές επιλογές για μεγάλες ίντσες θα βρίσκονται στο LG virtual exhibition booth κατά τη διάρκεια της CES 2021 από τις 11 Ιανουαρίου.

Διαβάστε επίσης για την LG OLED CX48 και συζητήστε για την LG στο παρακάτω forum topic.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Comments  

#1 ashbringer (Level 25) 19/01/2021 17:21
Εξαιρετικές επιδόσεις και χαρακτηριστικά για την οθόνη της LG.

Top-game-of-the-month 

 

Notification